Кралски работи и клюки- март 2022

• 68 680
  • 1 426
  •   1
Отговори
# 45
Има ли други снимки на Рания с белия панталон? Искам да видя как седи панталона с ботите.
Има. Сега ще си допълня поста за да успееш да ги видиш.

Вземам си думите назад, така изправена ми харесва много. Преди малко видях нещо съвсем различно 😅

# 46
  • Варна
Стана ли ясно защо Дория беше на сцената за наградата заедно с Мегън и Хари?

# 47
  • София
Стана ли ясно защо Дория беше на сцената за наградата заедно с Мегън и Хари?
Едва ли има някаква особена причина. За подкрепа, за да сподели момента, като част от семейството - не мисля че има нещо специално.

Клюките казват, че докато Мери и Фред са били във Вербие, Кристиан е бил също на ски със съученици в друг алпийски курорт. Имало посещения на клубове и се споменава симпатична брюнетка наоколо 🙂

# 48
Значи като ги виждам толкова усмихнати Катрин и Рания и някак си ми намалява стреса от войната. Като се зачетох в темата за войната и направо ми иде да се метна от терасата, че нали сме били пред ядрено изпепеляване, а като видях тези широки усмивки и си казва човек, че може да има светлина в тунела. Още по-усмихнати да ги виждам следващите дни.

# 49
# 50
Много ми харесва тренчът на Рания. На снимките като е седнала изглежда торбест, но изправена е страхотна.
Виктория Федерика нещо не ми харесва, в лице е зачервена, гримът ли не е наред, не знам.

Андреа и Татяна на ски в Сейнт Мориц:

Много са готини с тези пуловери.

# 51
  • Down south
Херцогът и херцогинята на Кеймбридж днес са в Уелс. Посетили са ферма Pant близо до Abergavenny, в която се отглеждат кози.

Имаше нещо, свързано с червения шал на Катрин в днешната преса. Така и не остана време да прочета.
Символ?

# 52
  • Пловдив
Ау, Андреа  по принцип много го харесвам, ама на тия снимки изобщо не ми се нрави.

# 53
  • Някъде там
В Осло е имало служба за мир в Украйна.

Имаме си прекрасен рожденик днес.
Оскар става на 6 години. Чакам нови снимки

Андреа и Татяна ми харесаха като облекло.
Нина и Филпос в Сейнт Мориц

Мари-Шантал и тя от там.

По хубави снимки на облеклото на Рания.

# 54
  • София
Херцогът и херцогинята на Кеймбридж днес са в Уелс. Посетили са ферма Pant близо до Abergavenny, в която се отглеждат кози.

Имаше нещо, свързано с червения шал на Катрин в днешната преса. Така и не остана време да прочета.
Символ?

Има връзка с флага им, а все пак това са бъдещите принц и принцеса на Уелс:

Засадили са и дърво по инициативата за платитения юбилей на кралицата - Зеления балдахин.

# 55
  • Някъде там
Новата снимка на Оскар.
Сниман е от Даниел.
Честит да е.

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 12:52 от daviz

# 56
  • София
Новата снимка на Оскар.
Сниман е от Даниел.
Честит да е.

Сниман е от Виктория - престолонаследницата. Wink

# 57
Сама снима, сама си качва снимките и си ги лайква Simple Smile

Рания е като кокиченце с този шлифер. Не знам дали това е била целта и въобще имат ли кокичета при тях, но на мен ми асоциира с него.
А иначе моделът в тази странна линия не ми харесва особено .

# 58
  • Някъде там
Благодаря за поправката, Eiger.

Птица много оригинална интерпретация измисли 🙂 В първия момент не зацепих, после видях че шлифера прилича на камбанката на кокичето.🙂
Не мисля че това е идеята, а и шлифера е на британска марка.🙂
А за кокичета може и да имат.

# 59
Страхотно палто на Кейт - и цвят, и кройка. Полото също е попадение.

Май са и готвили нещо

Общи условия

Активация на акаунт