Кралски работи и клюки- март 2022

• 68 725
  • 1 426
  •   1
Отговори
# 75
  • Някъде там
Птица 😲😀😀😀
Как не те домързя да ги напишеш ?

За първи път от много време, облеклото на Софи ми харесва.

# 76
А, де! При това наистина ги написах, не ми разреши да ги копирам по лесния начин!

Тоалетът на Софи не се вижда добре как й стои. Иначе полата е хубав цвят.

Е как Ан Болейн да не е по темата 😀

# 77
  • Някъде там

# 78
  • София
Ох, знаех си, че Софи ще развали иначе интересния тоалет с някои грозновати обувки...хем на марката са хубави нещата, на нея ли така стоят 🤔
Защо никой не се възмущава от нарушения протокол - лакът се вижда дори на тези снимки 😯🙃

Птица, не можах да прочета всичко за Чарли 😂😂😂, респект за труда!

# 79
Ох, знаех си, че Софи ще развали иначе интересния тоалет с някои грозновати обувки...хем на марката са хубави нещата, на нея ли така стоят 🤔
Защо никой не се възмущава от нарушения протокол - лакът се вижда дори на тези снимки 😯🙃

Птица, не можах да прочета всичко за Чарли 😂😂😂, респект за труда!
Да, Софи все нещо не се справя с облеклото! Може би защото е в една такава женска възраст, когато става трудно да приличаш на моделка!
За лака и аз вчера уж щях да коментирам, но се разсеях и забравих. Късничко си беше 🙂
Е, как няма да го изпиша НКВ принца на Уелс с всичките му титли! Задължително! Нали говорим за престолонаследника и бъдещия крал 😉

Честит празник 🇧🇬

# 80
Много хубава Софи. Всичко ми хареса този път.

# 81
  • Някъде там
Как ги забелязвате тези дребни детайли ?
Трябваше да се вгледам, за да видя нарушението на протокола.
Обаче тук :

Птицааа😀

Как мислите Хуан Карлос ще се върне ли в Испания ?

# 82
Мисля, че няма да посмее,  ама тяхното чувство за срам и моето често се разминават Simple Smile

# 83
Едва ли. Мога да напиша как си мисля, че ще го върнат, но не искам да разстройвам по-чувствителните потребители, а и от уважение към възрастта му, все пак.

# 84
  • Някъде там
То и аз така мисля, но вчера четох че щял да изчака още малко да се уталожат  нещата и тихомълком да се прибере. 🙂

# 85
Тази блуза на Софи ми прилича на една, която Меган има

Според мен нищо не пречи на Хуан Карлос да се върне, ще заметат нещата под килима и ще ги позамажат и готово. Но това е моето мнение.

Последна редакция: чт, 03 мар 2022, 11:35 от Анонимен

# 86
На Меган е тип солей, трайно плисирано според мен.Или е трико и от плетката  ефектът.

# 87
Ули, "ще го върнат'' + възрастта му дава отговор на предположението ми как и кога.
Господ здраве да му дава!

# 88
Много хубаво палто!

# 89
Ули, "ще го върнат'' + възрастта му дава отговор на предположението ми как и кога.
Господ здраве да му дава!
Сега те разбрах, да тогава със сигурност ще го върнат, в това не съм се съмнявала.

Софи най-сетне ми светна, че е като Матилде. Рядко й стоят добре дрехите просто. Хубави дрехи, ама като ги облекат нещо не е тамън.

Общи условия

Активация на акаунт