Кралски работи и клюки- март 2022

• 68 820
  • 1 426
  •   1
Отговори
# 1 140
Кофти е губернаторът да си позволи на официалната вечеря на която ви е поканил да ви каже, че продължават без вас.

Че е кофти, кофти е, ама се излага той, а не те.

# 1 141
# 1 142
Това дето го яде Кейт било с ефект на афродизиак.😂 Уилям не опитал.

Сега Уесекс ще имат тур нали?

# 1 143
Хаха, да не е имало бебета наоколо и на Уилям не му се е рискувало Grinning

# 1 144
Майк, Лукас, Миа, Лена, Савана и Айла гледат  състезаващата се Зара в Челтнъм.

# 1 145
Хаха, да не е имало бебета наоколо и на Уилям не му се е рискувало Grinning
Joy Joy
(Непотвърдено) май е казал, че не се страхува от Кейт, ако й подейства (Като афродизиак)

# 1 146
# 1 147
  • Някъде там
Снимката ли е такава или Айля има някакъв проблем с окото ?

Колко са пораснали всички деца.

# 1 148
Да изразят подкрепа за какво! За отделянето им от империята!?
Шегувате се сигурно 🙂
И според мен от политическа и държавническа гледна точка обиколката сигурно е излишна и безрезултатна. Беше си - едно нещо там (да не казвам какво, че ще ме изтрият) път да види 😉 И дейност да се отчита. Мен обаче комън уелта им хич не ме вълнува, но пък се нагледахме на скъпи парцалки, обувки и чантички, така че клюкарската ми душица е доволна 😀
+ 100
Подкрепа роялите изразяват само, ако това ползва имиджа им. Целта им винаги е да се задържат на върха и да убеждават народите в необходимостта от съществуването си, което става все по-трудно, защото хората не са слепи.
Все пак в това изявление на херцога личи някаква степен на осъзнаване на фактите, което е добре.

# 1 149
  • в сърцето на един мъж...
Изявлението му звучи в стил - прав ви път Simple Smile
Колко са пораснали децата, а малката явно не я свърта на едно място, въжето има много привлекателна сила Simple Smile

# 1 150
При тоя прав път да се чуди човек защо биха толкоз път. Сигурно, за да им го кажат лично.

На гифчето горе, от този ъгъл деколтето на Кейт как пълно и секси изглежда Simple Smile

# 1 151
  • Някъде там
Датчанките са готови да връчат наградата "кралица Ингрид" на името на майка им, на млади талантливи танцьори. Ще има спектакъл и след това ще връчват награди.
Страхотно изглеждат и трите дами, много елегантни.

# 1 152
Не ми харесват с нищо трите дами

# 1 153
Страхотни са трите сестри. Бенедикте ми е най-достолепна и красива, даже повече от Маргрете❤

# 1 154
Сестрите са хубави. Маргрете не ми харесва. Тя винаги е с някакви особени рокли.

Общи условия

Активация на акаунт