Кралски работи и клюки- март 2022

• 68 795
  • 1 426
  •   1
Отговори
# 1 170
  • София
Белият беше най- ужасният и не на място тоалет евър

То от копиране така става.

Максима открива Money week  в Ротердам, най-накрая нормална дължина

# 1 171
И на мен последното жълто нещо ми е адски грозно. А аз обичам буфанчета, якички и къдричли, даже много ми харесват. Розовата рокля също не ми допада.
Но пък останалите тоалети са страхотни, а някои от тях направо разкошни. Много ми хареса и разнообразието от прически този път.

# 1 172
  • Някъде там
Много ми харесва сета на Максима.
Приятно за окото. Дайте още снимки ако има.

# 1 173
Максито много лилава днес, иначе супер дължина.

Имаше повече удачни отколкото неудачни тоалета Кейт на този тур определено. Но истински приятната изненада бяха прическите, само с розовата рокля се бяха подхлъзнали към буклите пак, но дано се задържи тенденцията за такива прически.

# 1 174
На Кейт не ми харесаха -последната жълтата рокля, бялата и розовата - много състарена изглежда с тях.
Всички останали тоалети са супер.
Дано има и поне едно събитие с децата им, радвам се, че не ги бутат непрекъснато сред медиите, но ми се иска да ги видя, сигурно са пораснали.

# 1 175
Да, имаше мноого красиви и класни визии, Кейт бе свежа, цветна и слънчева.

# 1 176
Максима е супер. В любимия ми цвят. 💜

Белия костюм на Катрин ми стана един от фаворитите. Класически и елегантен.

# 1 177
Във всички цветове на дъгата се облече. Само лилавото липсва:

На мен пък, след като ги видях така събрани, харесваните се сведоха май само до 3-4 - тъмнозелената вечерната, шареното райе (без платката), нежната и ефирна резеда и костюмчето от пристигането. Както и спорната тук бяло-екрю (о, ужас 😜).В нея ми напомня за Меган. Дали силуета на роклята, дали толкова критикуваната тук преди време шапка тип летяща чиния, не знам, но определено ги свързвам с нея. Останалите тоалети или са ми твърде обикновени, или неподходящи за Кейт (прекалено е слаба за тесни по тялото рокли!), или откровено грозни, като първата вечерна в отровното розово. И последната сатенена не одобрявам. Полата е много хубава, но деколтето е прекалено. Жълтата не е точно нейният цвят, а бяло-оранжевата комбинация ми е твърде контрастна.
Прическите, когато не беше със самоделна домашна опашка, бяха добри.

Последна редакция: пн, 28 мар 2022, 14:52 от птица

# 1 178
На мен цветовете и нюансите като цяло почти всички ми харесаха, с изключение на цикламената вечерна рокля и последната жълта.
Но сега като видях колажите осъзнах, какво ме притесняваше подсъзнателно на бледо синята вечерна рокля - да не се свлече от рамото някоя от презрамките.

# 1 179
Белия костюм на Катрин ми стана един от фаворитите. Класически и елегантен.
Абсолютно.
Бяло би стояло добре само на Кейт, Летисия и Рания. Само те имат фигури, които могат да понесат оптическото уголемяване в бяло.

# 1 180
  • София
.... да не се свлече от рамото някоя от презрамките.

Е щеше да е епичен момент...пък и Уилям не се притеснява, ти се притесняваш Joy

Фелипе днес се е мачнал с Максима Wink - приема президента на Коста Рика. Защо Лети я няма?

# 1 181
Много ми хареса Максима този път: цвят, дължина, модел на блузата, прическа, всичко.

# 1 182
  • София
Да, никой друг не трябва да носи бяло Joy

Много ми хареса Максима този път: цвят, дължина, модел на блузата, прическа, всичко.

Да, чудесна е!

# 1 183
.... да не се свлече от рамото някоя от презрамките.
Е щеше да е епичен момент...пък и Уилям не се притеснява, ти се притесняваш Joy
Ееее, вие пък. Те тези моменти са предвидени и обезопасени, според мен. С лепки, невидими презрамки или нещо друго. Никой няма да остави това деколте на случайността. Особено пък при Кейт, дето много няма какво да го държи на място 🙂

На Максима полата не ми харесва! Нито модел, нито дължина. Иначе цветът е нейният. И косата сресана, ти да видиш 😂

# 1 184
Да, никой друг не трябва да носи бяло Joy

Максима ми е фаворит! Много добро съчетание на всичко Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт