Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 9

• 59 977
  • 765
  •   1
Отговори
# 315
Кой е напуснал?
Иначе аз знам към 20ти, че излизат по принцип, но някои лекари си дават графиците по-рано или късно и съответно се появяват по-рано или късно в сайта датите и часовете.

# 316
Кой е напуснал?
Иначе аз знам към 20ти, че излизат по принцип, но някои лекари си дават графиците по-рано или късно и съответно се появяват по-рано или късно в сайта датите и часовете.
Този месец е Кръшкова Simple Smile . А миналият - Дангъров. Шефа им на неонатологията. Това е много показателно щом ключови фигури наоускат.

Последна редакция: пт, 06 яну 2023, 13:25 от Felicity King

# 317
  • София
Кръшкова четох че се пенсионира. Фелисити нали щеше да спираш да четеш тази тема?

# 318
Кръшкова четох че се пенсионира. Фелисити нали щеше да спираш да четеш тази тема?
Ех Маце, чудех се кога ще се включиш Blush. Няма да се пенсионира! Ще чакам от Щерев да ми предложат комисионна и ще пиша само положителни мнения. Обещавам. Могат да се свържат с мен на ЛС да обсъдим офертата. Така им предай! Blush

# 319
  • София
Добрем, като ми дадат от тях и от Калчев и теб ще те уредя 😂. Само Юнакова и най-вече Андреева да не разберат че ги храня, че ще ми секне "комисионната"😂

# 320
Къде отива Дангъров? Да знам да не се насочвам там. Че такава липса на емпатия у човек не бях срещала. Особено в момент на раждане на първородното дете на жената.

# 321
Къде отива Дангъров? Да знам да не се насочвам там. Че такава липса на емпатия у човек не бях срещала. Особено в момент на раждане на първородното дете на жената.
В другата болница Дангъров ще е доволен служител и няма да има проблеми с него убедена съм. Когато не си доволен от мястото където работиш как да ти пука за другите, и той семейство храни все пак.

# 322
Felicity King, много генерални изводи правиш. Аз не съм доволна от някои акушерки, от този, който ми правеше 3-минутни прегледи, а най-вероятно има най-добрите условия на труд в болницата от всички.
За сметка на това съм доволна от Репро лекарката, от специалиста ФМ, от израждащата ме на смяна млада докторка и акушерки в родилна зала. Всички те бяха изключително мили и професионалисти в работата си.
Разбирам, че си насъбрала, но не всичко е 100% черно.

# 323
Никога не съм разбирала заклеймяването на цяла институция, в случая болницата. Има ли проблеми - има. Но има и позитиви. Разбира се, че всеки човек има различни преживявания, но негативния опит на един не означава, че всичко в болницата не става и трябва да бъде оплювано. Аз например преживях най-страшното нещо, което може да се случи на една майка - загубих единия си близнак при раждането. Въпреки това не съм тръгнала да агитирам хората да не раждат там или да обяснявам колко зле е болницата. Единствено си позволявам да давам съвет - ако имате индикации за секцио и ви бъде отказано, сменете болницата или си платете за секцио по желание, ако имате възможност.
В болницата има хора като Григорова, за които не мога една добра дума да кажа, за мен тя не е лекар. Същевременно има хора като д-р. Дукоска, която се бори час и половина за живота на детето ми, д-р. Савова, благодарение на която забременях от първия инвитро опит, д-р Яначкова, благодарение на която успях да си контролирам КЗ през бременността, и още куп специалисти, които няма да изброявам поименно. Ако д-р Михайлович беше останал в болницата, при следваща бременност пак щях да родя там въпреки всичко. При евентуална бременност ще се следя, където е той, но се надявам да успея да забременея отново в Щерев.
Та, Felicity King, не знам каква е твоята история в Щерев, но за мен не е ок да се опитваш примерно да оборваш жени, които са доволни от ФМ и като цяло да се включваш само, за да обясняваш колко не стават. Щом не стават, не ходиш там, толкова е просто.
П.с. От опит, споделям мнението за Дангъров и липсата на емпатия.

# 324
  • София
При положение, че съвсем умишлено държат родилките с изтекли води и умишлено вредят на бебетата по този начин - не виждам какво добро може да са кажа за болницата, ако ще всичко друго да им е перфектно.
 Аз съвсем открито агитирам да не се ражда там и изобщо не срамувам от това.

# 325
Аз също бих искала да се включа с първоначалния ми горчив опит в тази болница. От Андреева и Бъчваров нищо хубаво не видях, нито адекватно лечение. Но реших да дам шанс сега,когато друг доктор сбъдна мечтата ни и съм много приятно впечатлена от др Коновалова,др Билчев,доц.Чавеева и една млада и много мила докторка на която за съжаление не запомних името, тя ме е преглеждала по спешност. Страхотни са !!! Във всяка една институция има "гнили ябълки", но това не означава, че всички не стават. Има хора и хора, както и има доктори и доктори. Simple Smile

# 326
Само Юнакова и най-вече Андреева да не разберат че ги храня, че ще ми секне "комисионната"😂

Ооо, няма! Юнакова на мен ми дава комисионна, няма и да се сети за теб 😎

Аз също съм безкрайно доволна от Яначкова. Другите лекари, които споменавате, и по име не ги знам. Но сигурно са свързани със следене и раждане...

# 327
Юнакова си е за хранене... Ама от толкова "тикане" по тв, хората остават с впечатлението, че е мега големия експерт. Може би и тя самата си живее в това заблуждение 🤭

Добрем, като ми дадат от тях и от Калчев и теб ще те уредя 😂. Само Юнакова и най-вече Андреева да не разберат че ги храня, че ще ми секне "комисионната"😂

# 328
Аз пък винаги съм се чудила защо Яначкова е толкова прехвалена. Да, приятна е, ама не ми е открила нещо уау. Е, сега, ако се сравнява с ендотата в  Токуда примерно, си е направо божество.
Може би така разсъждавам, защото си имам друго ендо, от което съм доволна, а Савова ме прати специално при Яначкова и го приех малко като "изневяра".

# 329
  • София
Ей забравих че наскоро и Яначкова прехраних, че ми се държа много надменно. Звънях в болницата за консултация ми трябваше спешно, вика ела понеделник ще те приема без час. Отивам понеделник без час и ми вика ти какво правиш тук без час??? Ъъ моля, вие ми казахте да дойда. На въпроси от мен зададени че не съм вчерашна по въпроса с ИР ми каза ми прави каквото искаш... Тааа и тя ми е в недолюбваните.

Общи условия

Активация на акаунт