Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 9

• 61 529
  • 765
  •   1
Отговори
# 300
Аз ходих на две ФМ при нея в последните месеци и прегледът си го извърши тя, нямаше стажант с нея.

# 301
Аз бях при нея на БХС и първата ФМ, прегледа основно извърши доктор Василев,тя дойде по някое време, погледна дали всичко е точно. Втората ФМ ,направих преди 2 седмици при Калев,мисля последната също да е при него.

# 302
  • Бургас
Аз бях при нея на БХС и първата ФМ, прегледа основно извърши доктор Василев,тя дойде по някое време, погледна дали всичко е точно. Втората ФМ ,направих преди 2 седмици при Калев,мисля последната също да е при него.
Преди 6 години бях при нея на ФМ. Трябваше да излезе и ме остави Василев да ми направи прегледа и тя дойде после и довърши. Много чаках като цяло. Иначе е много мила и обяснява. Сега с второто си дете обаче я пропуснах. За съжаление изтърва Даун при бебето на моя приятелка, която ходи на няколко прегледа при нея точно за това съмнение (излезе й граничен резултат от БХС). Не ми го побира още главата как гледаш бебе за конкретен проблем и не го установяваш до края на бременността.

# 303
Момичетата,които съвсем скоро са били на ФМ при доц. Чавеева, обстоен ли е прегледа и пускат ли татковците? Много ми е притеснено от всичко,което чета. Благодаря предварително!

# 304
  • София
Мои приятели бяха наскоро, останаха много доволни, и бащата е бил вътре. Прегледа е започнал стажанта, тя го е довършила. Аз ги бях предупредила че така протича. Не са чакали много.

# 305
Изрично попитах по телефона дали стажант ще извърши прегледа, те ме увериха,че щом записвам при нея час, изцяло тя ще проведе прегледа... Разбирам,че и стажантите трябва да практикуват, но ми е първата ФМ заедно с БХС, ин витро и какво ли още не и се притеснявам да не се пропусне нещо. Sad
Мои приятели бяха наскоро, останаха много доволни, и бащата е бил вътре. Прегледа е започнал стажанта, тя го е довършила. Аз ги бях предупредила че така протича. Не са чакали много.

# 306
Хм, ако е стажант на прегледа следва да е безплатен. Ако са заплатили пълната цена дори и без отстъпка заради първоначалното присъствие на стажант -  значи продължават тъпотиите в тая болница.Маце, интересно ми е Чавеева от начало ли е започнала с прегледа или е извършила само края на прегледа? И ако стажанта е изпуснал нещо какво правим тогава?

# 307
  • София
Изрично ги питах тогава, от начало го е почнала целия преглед. За плащане не съм ги питала.

# 308
Аз бях при нея за третата фетална в края на октомври и преди това за втората фетална също. Прегледите бяха обстойни, нямаше стажант и ги прави само тя. На втората фетална бебето не искаше да се завърти да го огледа хубаво и ме праща да се разхождам и да ям, за да довърши измерванията като се размести по-добре. Пускаха татковците.

# 309
Здравейте, днес беше моята първа ФМ при доц. Чавеева. Останах с прекрасни впечатления от нея. Много подробно и добре обяснява и гледа бебето,може да задавате всякакви въпроси. Също така е много мила,спокойна и внимателна. Със сигурност и следващите ми ФМ ще бъдат отново при нея. Всички,които са се насочили,смело мога да кажа,че няма да съжаляват.

# 310
Това, че прегледа е подробен (детайлен) е Ваше мнение на база предишна бременност и преглед при друг лекар, на база второ мнение от сегашната бременност или Вие сте медицинско лице и можете да дадете основателна причина за да смятате прегледа за подробен? Съдейки от амбулаторните листа забелязвам, че други лекари извеждат по още три показателя от прегледите които липсват при нея както и средно аритметично на кръвоток (от три замервания през няколко минути) за да се „хване” истината в резултата. А и в крайна сметка се оказа, че в БГ има поне още 20 АГ завършили специализация в същият Колеж в Англия но никой не им е плащал за ТВ реклама. Успех!

# 311
  • Wonderland
Мили хора, някой има ли информация кога излизат графиците за записване на часове? Благодаря! Gift Heart

# 312
Мили хора, някой има ли информация кога излизат графиците за записване на часове? Благодаря! Gift Heart
Едва ли и самите Щерев знаят. Всеки ден чета, че някой е напуснал от лекарите. Много жалко за болницата. А пациентите ще намерят къде са им избягали лекарите и ще ги последват. Накратко за да не Ви спамвам: Никой не знае, а и да знае там нищо не е постоянно и няма гаранция че ще се случи по график.

# 313
Моят доктор ми е казвал, че около 15-то число излиза графика за следващия месец.

# 314
  • Wonderland
Едва ли и самите Щерев знаят. Всеки ден чета, че някой е напуснал от лекарите. Много жалко за болницата. А пациентите ще намерят къде са им избягали лекарите и ще ги последват. Накратко за да не Ви спамвам: Никой не знае, а и да знае там нищо не е постоянно и няма гаранция че ще се случи по график.

Ох, страхотно. Grinning Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт