Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 9

• 62 570
  • 765
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Мога да ти кажа, че ако нещата не тръгнат да се случват естествено, няма да те оперират навреме. 100% ти го гарантирам, много такива случаи станахме вече.

# 286
Щерев не е мястото за вбак. Свети Лазар с Олга Дукат и д-р Паликов по-скоро. Като не е нужно бременността да се следи при тях. Може и към 30 седмица да се свържеш с тях, за да имате време да се опознаете.

# 287
Благодаря ви! За тях чувам най-много отзиви за такива сиуации, явно има защо. Хубав ден! Simple Smile

# 288
Някой има ли отзиви за процедурите за стягане на тазовото дъно със стола emsella, които правят в болницата?

# 289
Здравейте,

някой да има информация за д-р Кръшкова и кога ще пусне график за прегледи? От около две седмици няма часове, а от контактния център не могат да дадат адекватна информация. Предполагам е отпуска и не ми се иска да и звъня, за да я притеснявам.

# 290
Здравейте,

Колко време се стои в болницата при кюретаж? Някой, на който му се е случило - доволен ли е от престоя и манипулацията, цялостно?

Благодаря!

# 291
  • София
Aз съм минавала два кюретажа за последните 12 месеца в клиниката, при две различни лекарки. И двете бяха на частно ( аз си възстановявах по ДЗО). Единствено сутринта се чака доста, след приема( към 10-11 почват процедурите), самата процедура е лека, изписват в същия ден ако не си по ЗК. Ако имаш въпроси пиши тук или на лично.

# 292
В клиниката има ли прием по ЗК?

# 293
  • София
Има, да

# 294
Аз да попитам Цветна снимка лекуващия лекар ли я прави или някой друг? Благодаря

# 295
  • София
Аз да попитам Цветна снимка лекуващия лекар ли я прави или някой друг? Благодаря

Само др.Билчев ги прави

# 296
Здравейте,можете ли да ми кажете колко струва раждането и месечните прегледи?

# 297
  • София
Здравейте,можете ли да ми кажете колко струва раждането и месечните прегледи?

https://shterevhospital.com/polezna-informaciya/finansova-inform … i#tab=tab-panel-1

# 298
Много благодаря.

# 299
Здравейте! Някой скоро дали си е правил БХС или ФМ при Чавеева?
Преди 2-3 години, когато ходих при нея, беше честа практика стажант да шзвършва прегледа, а тя да си появява към края на прегледа, за да "потвърди" измерените параметри. Дали все още практикуват по този начин или вече тя си извършва изцяло прегледите?
Не останах доволна от този тип практика и се чудя дали този път да не си запиша час директно при Калев.

Общи условия

Активация на акаунт