Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 9

• 61 461
  • 765
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Аз имам две раждания (секцио) в Щерев - 2016 г. и 2018 г. и, живот и здраве, планирам да родя и третото си дете там в началото на май. Няма от какво да се оплача - нито от ражданията, нито от престоя в болницата след това. Доволна съм от отношението на акушерките, неонатолозите, проследяващия ме лекар и като цяло от условията, които се предлагат в болницата.
Четох по-назад в темата доста негативни мнения, но аз лично не съм видяла или преживяла нищо подобно. Имам няколко приятелки и познати, раждали също в Щерев в различен период от време, и те са доволни.

# 436
  • София
Аз пък от Дачева съм доволна, да не повярва човек. Grinning

Основният проблем при раждането в Щерев е следният : наложи ли се  секцио, не се вземат достатъчно бързо мерки. Иначе за планирано секцио или естествено раждане може и да е супер.

Последна редакция: чт, 09 мар 2023, 22:37 от sea.sea

# 437
  • София
sea.sea аз напълно заставам зад твоето мнение и честно казано ако някой ден забременя успешно и трябва да раждам, не знам дали бих избрала Щерев, макар че май нещо дават заден, ей я Джулиана Гани роди секцио, сега има пак една тиктокърка, и на нея казали секцио и тя там се следи... Като ме приемаха за кюретажа лятото, дойде една мама пак така, по предписание на лекар секцио ( не беше тръгнало нормално). Но помня твоето раждане, и много ми е крайно как постъпиха с теб.

Между другото, много съм доволна от прегледите на др.Валериева, дали щото е още свежа и млада и не очукана ахаха. Но е много ангажирана, в крак с всички нови неща, много време ми отдели и ми назначи правилно лечение.

# 438
Аз имам две раждания (секцио) в Щерев - 2016 г. и 2018 г. и, живот и здраве, планирам да родя и третото си дете там в началото на май. Няма от какво да се оплача - нито от ражданията, нито от престоя в болницата след това. Доволна съм от отношението на акушерките, неонатолозите, проследяващия ме лекар и като цяло от условията, които се предлагат в болницата.
Четох по-назад в темата доста негативни мнения, но аз лично не съм видяла или преживяла нищо подобно. Имам няколко приятелки и познати, раждали също в Щерев в различен период от време, и те са доволни.

При мен са аналогични нещата, но с 2 нормални раждания 11.2020 (след инвитро) и 05. 2022. Абсолютно споделям мнението на дамата, не съм видяла никога лошо отношение, изключително доволна съм от грижите и за мен, и за децата след ражданията. Всеки има своята история и преживяване Simple Smile

# 439
Аз също съм от хората, които са доволни от Щерев. Следя се за втори път при д-р Александров, всеки път на фетална морфология ми е д-р Чавеева / уникална, меко казано/, при която съм записала час. Общо взето давам непоискан съвет - не вярвайте на всичко, което четете тук.Simple Smile

# 440
  • София
Това за мен е много грозен коментар. Не ти пожелавам да минеш и през 1% от това, през което са преминали някои от нас. Тогава нямаше дори да си помислиш да пишеш такива неща...

# 441
Не омаловажавайте негативния опит на други хора. Това, че не се е случило конкретно на Вас не значи, че не се е случило. Вашият положителен опит не отменя чуждия негативен, и обратното.
Аз също съм от хората, които са доволни от Щерев. Следя се за втори път при д-р Александров, всеки път на фетална морфология ми е д-р Чавеева / уникална, меко казано/, при която съм записала час. Общо взето давам непоискан съвет - не вярвайте на всичко, което четете тук.Simple Smile

# 442
  • София
По-скоро имайте едно на ум Simple Smile. И аз съм от доволните, но Григорова беше втори лекар на първото ми раждане и доста ме нарежда. И е ясно, че всичко може да се случи и затова е хубаво човек да очаква хубавото, но да е подготвен за лошото.

Последна редакция: пт, 10 мар 2023, 17:43 от Erinne

# 443
Eeyore, абсолютно безчувствен коментар. Това че си от късметлийте,  не значи че докторите ти са богове и не грешат. Дано поне децата ти имат повече емпатия от теб.
Има и платени позитивни коментари в Интернет, така че да имаме едно на ум и за супер доволните...

# 444
  • София
Боготворене на лекари и болница изобщо не е правилно... Мен последно лятото ме разреваха акушерките, ама аз не си мълча поразвиках им се и ги изгоних

Скрит текст:

Бях за кюретаж по спешност, не бях подготвена че ще минавам през това, ревах от кабинета до 3я етаж, бях психически и физически изтощена, щото бях след медикаментозен аборт, и ме посрещат с дали съм била обръсната?? Казах че преди седмица, и ми подадоха бръснач. В този момент избухнах, казах че няма да правя нищо и да не ме занимават, ама не те щели, изобщо им казах да ме оставят на мира и да не ме занимават. После бяха мили и добри и уви трите косъма не попречиха на процедурата... 😁

# 445
Доволна сте сигурно, щото Александров е благоволил да дойде на раждането Ви. В работното му време ли се падна или бяхте планирано секцио? Или сте някоя ВИП особа? Щото не всеки има тази чест.
А за запазването на часове при Чавеева е зверски късмет и всеки път, когато улучвах свободен час при нея, чак проследяващият лекар се учудваше на късмета ми.
Да не говорим, че по подразбиране самите проследяващи предлагаха Калев или някой от другите лекари, когато записваха те час за ФМ, трябваше сама да питам и настоявам за Чавеева.

# 446
  • Somewhere beyond the moon and stars
И аз минах секцио при първото си раждане в Щерев.
Аз настоявах за естествено.
Първо наблюдаващият ме АГ ме посъветва за секцио, после Калев по спешност диагностицира конкретният проблем, който би направил естественото раждане прекалено рисково.
И съм с много топло чувство и към двамата, защото това секцио спести много потенциални усложнения за детето.
Минах на секцио в следващия или по-следващия ден.
Доволна съм от операцията и следродилната грижа, с изключение може би на една акушерка.

# 447
Здравейте. По конкретно мнение за проследяването и раждане в Щерев при Росен Билчев някой дали може да ми даде? Благодаря предварително на отзовалите се! Светли празници!

# 448
Здравейте, дали някой знае каква хранителна добавка и по какъв начин се ползва за профилактика с витамин К в родилното в момента?

# 449
Здравейте, можете ли да споделите впечатленията си от д-р Валериева? Изглежда доста интелигентна, мила и усмихната. Създала съм това мнение от прегледите ми при д-р Александров, когато му беше специализант. Предложиха ми я за лапароскопска операция и се чудя дали да й се доверя. Единственото ми притеснение е малкият опит, който може да има, поради младата й възраст.

Общи условия

Активация на акаунт