Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 9

• 61 440
  • 765
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Уникална е, много ме е яд че не следи бременност. Вече за лапаро не мога да дам обратна връзка, наистина е млада, но пък и Димитров беше топ хирург на времето там, само на 30г. Предполагам че е в екип, не е сама на операцията

# 451
Мале какви специални снежинки има тука, нямам думи! Грозни и безчувствени им били кометарите в подкрепа на клиниката, ти да видиш! Когато добрата дума, казана за някого, те кара да се чувстваш толкова засегнат, е редно да се замислиш, че проблемът всъщност е в теб! Преглъщайте я по-внимателно тази завист, че ще се задавите! 😂😂😂

# 452
Здравейте,
Имате ли представа в момента колко е разждането със секцио за осигурени пациенти?
Мерси!

# 453
  • Wonderland
Здравейте,
Имате ли представа в момента колко е разждането със секцио за осигурени пациенти?
Мерси!

Ценоразписът се сменя веднъж годишно, а тук е качван няколко пъти от януари насам Simple Smile може да го намериш малко по-назад в темата.

# 454
  • София
Някой има ли опит със записването на часове във Фемиклиник където отиват професор Чавеева и нейният екип? По-добре ли е организиран графика и контакта с лекаря?

# 455
  • София
Някой има ли опит със записването на часове във Фемиклиник където отиват професор Чавеева и нейният екип? По-добре ли е организиран графика и контакта с лекаря?

Има ги в супердок, гледам че има свободни часове края на май за всички без Чавеева. Изцяло ли се махат от Щерев или ще преглеждат паралелно?

# 456
  • София
Ох , незнам ама те нали са по цял ден в Щерев, защото часовете са малко а майките много. Ако са паралелно ще имат ли време да хвърчат между двете места?

# 457
Май ще са паралелно. За Палабуюк има часове и в Щерев за м.май, а в Супердок за всички е описано така:

# 458
  • София
Тази клиника да не е на Щерев? Че виждам и Юнакова там?

# 459
  • София
Едва ли е тяхна, защото там са много различни лекари. Може би при лекари и други подобни професии предизвестията да са по поевече от месец като срок и затова да е паралелно. Онзи ден в Щерев Чавеева още нямаше график за май?

# 460
  • София
Имаше, как, в групата преди две седмици бяха писали че записваше за края на май, запълнени са отдавна. Вторник ще разпитам Коновалова че ми стана сега интересно. Пише израелски партньори, Юнакова е на челно място, може и нейна да е 😁

ПС. не е, едноличен собственик Гергана Дикова 😁 явно не са свързани

Последна редакция: сб, 06 май 2023, 08:07 от Мацето

# 461
  • София
Според мен ако се местят там, е нормално от регистратурата да казват запълнени часове. Няма да ни кажат напускат. Но ако са паралелно докато хвърчат между двете места си представям колко закъснения ще има в графиците. И на мен ми стана интересно, защото са в купом заедно със ръководителя си. Часовете винаги са им запълнени не е да кажеш нямат пациенти в Щерев и затова да им се налага паралелно да работят.

# 462

Аз си записах през супердок за д-р Ибрям, пак от екипа на доц. Чавеева, за Фемиклиник, ден преди прегледа и си се спази точно. Издразних се на Щерев, защото им звънях и казах че е по-спешност, а те ми обясняват че още нямало график и да звъня допълнително... добре че АГто при което ходя го познава, тя ми го препоръча за ФМ, и я питах и ми каза че отива във Феми.

# 463
  • София
Той Ибраям си беше външен и в Щерев, така пишеше поне на сайта че е външен консултант. Ама супер че си записала. Ха дано и Коновалова иде там че ми е по близо 😁

# 464
  • София
Имам спомен, че Ибрям също си беше от Щерев но процеса по отделянето от там го е започнал по-отрано. Grinning Аз ще се възползвам от Юнакова там.

Общи условия

Активация на акаунт