Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 9

• 61 429
  • 765
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Маце, пита ли Коновалова за екипа от феталната какво ще прави в чуждия център?

# 481
  • София
Маце, пита ли Коновалова за екипа от феталната какво ще прави в чуждия център?

Ей забравих! Иначе всички си ги имаше налични, че избирах при кого за ФМ, исках Калев, но нямаше за когато ми трябваше и запазих при Василев

# 482
  • София
А на другото място нямаше ли часове?

# 483
  • София
Не съм гледала, отметнах го на място по време на прегледа. Но го видях къде е, онзи ден минах през там, до ГМ Димитров в една нова сграда е

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 14:53 от Мацето

# 484
Мацето, аз бях веднъж при Калев и останах много доволна от отношението и професионализма. Хубаво е, че позволява и на партньора да присъства.

# 485
  • София
При Василев ще съм, не при Калев

# 486
  • София
Доцент Андреева ме насочи са фетална морфология при доктор Испилиева. Има ли момичета, които са правили при нея?
Аз имам записан час и при друга лекарка в друга болница за ФМ, но две мнения са още по-добри от едно.
Смятам да си взема и пакет за следене на втори триместър, той включва и късна ФМ.
Някаква препоръка за лекари, или мнение?
Доктор Опрова, при която ме насочи доц Андреева ми се струва твърде млада и неопитна да следи рискова бременност.
Мислех си за доктор Ралица Милчева. Някой следил ли се е при нея?

# 487
  • София
Роуз за ФМ, Искилиева е малко серт, не обяснява много, аз имах опция за нея, но избрах друг

За следене на бременност, тези се спрягат за сега най-много:  Арабаджи, Милчева, Коновалова, Певтичев и напоследък много споменават Доленска.

# 488
  • София
Аз съм доволна от ФМ при Искилиева, но след като открих Славкова във Фемина, не бих отишла другаде. 😃

# 489
  • София
Може би Андреева ме прати при нея, защото видях, че таргетът й е високорискови бременности.
Иначе ще ходя и при д-р Богданова в Оскар.
За БХС ще направя в Щерев, защото включвал и прословутият риск от прееклампсия, а с моето високо кръвно, това е най-големият ми кошмар за тая бременност....

Роуз за ФМ, Искилиева е малко серт, не обяснява много, аз имах опция за нея, но избрах друг

За следене на бременност, тези се спрягат за сега най-много:  Арабаджи, Милчева, Коновалова, Певтичев и напоследък много споменават Доленска.

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 15:48 от ЛейдиРоуз

# 490
При Богданова в Оскар ходих за БХС с първата ми бременност. Ужасна жена, държа се отвратително и накрая дори не ми каза нищо за резултатите. Даде ми ги момичето на рецепция с думите: “Ок са”. Аз ако исках рецепционистка да ми ги разчита нямаше да дам една торба с пари за този 5-минутен преглед. В резултатите, които ми дадоха пишеше, че съм консултирана за амниоцентеза и хорионбиопсия и сама ще реша дали да ги направя. При положение, че Богданова не ми обели 2 думи по време на прегледа, само пуфтеше и офкаше, че бебето много се движело. Та, не си отменяйте часа за второ мнение, може да Ви потрябва.

# 491
  • София
Елица, това ми звучи ужасно като отношение и професионализъм, който въпросната докторка се води, че има. Препоръчаха ми я, гледах нейни интервюта. Но вече има една червена точка с мен, като миналия преглед, който си бях записала с нея в Токуда, го отмениха в последния момент, защото докторката имала “спешен ангажимент”. Записах при нея в другата болница, но това е несериозно, колкото и онази да се взима на сериозно.
Вашето мнение не ми добавя особено доверие към нея.

# 492
  • Wonderland
Аз четох много грозни неща за коментарите ѝ по повод нейни пациентки и неприятни епитети, които използва. Затова реших, че не си струва дори да ходя при нея, нямам нужда от такива емоции. 😅

# 493
Доцент Андреева ме насочи са фетална морфология при доктор Испилиева. Има ли момичета, които са правили при нея?
Аз имам записан час и при друга лекарка в друга болница за ФМ, но две мнения са още по-добри от едно.
Смятам да си взема и пакет за следене на втори триместър, той включва и късна ФМ.
Някаква препоръка за лекари, или мнение?
Доктор Опрова, при която ме насочи доц Андреева ми се струва твърде млада и неопитна да следи рискова бременност.
Мислех си за доктор Ралица Милчева. Някой следил ли се е при нея?
Аз се следих при Милчева, родих март пак при нея. Страхотна е като  човек ,обяснява подробно, дава си телефона ,внимателна е по време на прегледите. Аз пренасях ,лежах 8 дни , 3 системи, пукна ми мехура с 300 зора , шийката си беше на 3см 1 седмица,твърда,скъсена на 40 процента. не знам как ми изтърпя мрънкането ,но не се отказа,въпреки моето настояване са ме резнат за по-лесно. мен ме насочи Андреева към нея в 3 месец.

# 494
  • София
Това, че е внимателна и си дава телефона ми харесва, но надявам се да не е такъв отявлен противник на секциото, защото всичко се случва. Едно от нещата, за които се притеснявам да родя в тази болница, е именно, че упорито избягват, дори в критични случаи секциото, само и само да са на първо място по естествени раждания. Аз нямам нищо против да родя естествено ако мога, но не бих искала да ме тормозят мен и бебето, ако медицински показатели налагат секциото.
Моля, други мами родили в болницата, споделете за вашия опит по тоя въпрос!

Общи условия

Активация на акаунт