Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 9

• 61 423
  • 765
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Не знам как е сега дали малко отпуснаха нещата, но не зависи от нея секциото, а от Григорова ли беше?

Аз съм раждала там,2015та, тръгнах нормално завърших секцио, ама всичко беше два часа, та не съм се мъчила нали.

# 496
  • София
Аз съм от пострадалите, на които забавиха секциото. Направиха го 36 часа след като бях постъпила.  През цялото време бях с изтекли води и нямах никакви признаци, че ще тръгнат естествено нещата. Писала съм много постове, в които подробно съм обяснявала.

# 497
  • София
Sea.sea, ето от това се опасявам...
Мацето, при теб явно нещата са протекли добре в крайна сметка, но при други жени явно не реагират така бързо или не искат...
Може би трябва да сме по-настоятелни, знам ли. Аз с настойчивостта ще се справя, но да стигнем до там, де.

# 498
  • София
Аз за това си държа на Коновалова, тя и тогава реагира на секундата, та понякога е и до лекар. Sea sea е с ужасна история, още и на мен ми държи влага...

# 499
Искате да кажете, че ако аз искам секцио и си заплатя за това, има шанс да ме разубеждават, забавят и т.н?
Ако е така, да сменям докато е време Simple Smile

# 500
  • София
Аа не, ако си плащаш няма драма 😁

# 501
Аа не, ако си плащаш няма драма 😁
Леле, благодаря ти Blue Heart
направо се шашнах сериозно

# 502
  • София
Видях, че Щерев имат два вида цени за секциото - едното е по тяхна препоръка и планирано, което беше 2500 ако не се лъжа и другото - по наше желание или непланирано - 5200? Значи ако имаме лошия късмет да се паднем в ситуация да имаме спешно секцио, трябва да плащаме двойно? Не мисля, че това е много добра грижа за пациентката, нито да я тормозят да преносва или да чака с изтекли води, за да роди естествено. Иначе съм доволна от болницата до момента, но ей за тия неща си имам едно наум и най - вероятно няма да раждам там.

# 503
  • София
Не Лейди, едното е непланирано или по препоръка на лекар а другото е по твое желание.Демек ако настояваш за секцио без да има медицински причини тогава е 5000

# 504
  • София
Маце, този нюанс е доста важен! Не бих настоявала, ако няма нужда, но на моята възраст първо раждане с усложнения миома и високо кръвно, мисля че няма да се размина и ще е цяло чудо ако родя нормално и не преждевременно...

# 505
Аз мисля, че са разхлабили и вече няма драма със секциото, освен ако не е някакво желание на пациентката без да се налага реално. На мен скоро ми предстои раждане там и имам информация, че имат известен отлив на пациенти. Не случайно започнаха и чрез инфлуенсъри да промотират болницата. Въпросните две инфлуенсърки са родили секцио и не го крият.

# 506
  • София
Мда и аз това си мислех, Джулката и тази Ясмин и двете секцио бяха.

Роуз а не така и ти па, всичко ще е наред.

# 507
  • София
Добре е да се настроим за благоприятен изход, пък да става каквото ще...все пак на моменти ме обзема песимизъм. Макар че до момента, като цяло добре вървят нещата уж.
Мда и аз това си мислех, Джулката и тази Ясмин и двете секцио бяха.

Роуз а не така и ти па, всичко ще е наред.

# 508
  • Somewhere beyond the moon and stars
Моите впечатления от всичките доктори през 1вата бременност са, че в крайна сметка майката взема решение, не са ме притискали в една или друга посока.

Аз правих консултация и с Григорова, която даде препоръка за естествено, но не е била задължителна в никой случай. Аз също настоявах за естествено до последно. Моят АГ препоръчваше секцио.
Около термина се появиха показания, които наклониха убедително везните към секцио и се оказа, че АГ е бил прав през цялото време и ни е спестил един куп усложнения през раждането.

Този път съм решила да мина секцио, но има много време до тогава, може и да си променя мнението.

Много от тези ситуации са трудни,за жалост, опитът е противоречив.

ЛейдиРоуз, всичко ще е наред накрая, ще видиш.
Може би ще размътя водата, но секциото също не е лош вариант, ако се наложи или ако прецениш.

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 00:36 от ~Emerald~

# 509
  • София
Emerald, аз също мисля, че трябва да следваме лекарското мнение и ако се налага секцио, никак не съм против.

Общи условия

Активация на акаунт