Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 9

• 62 381
  • 765
  •   1
Отговори
# 180
Вчера бях при доктор Калев и пусна таткото дори ми каза да си махна маската ако не се чувствам добре с нея за прегледа .

# 181
Вчера бях при доктор Калев и пусна таткото дори ми каза да си махна маската ако не се чувствам добре с нея за прегледа .
Тъпо и безотговорно! Калев така е преносител на вируса между бременни жени (в случай че се окаже болен или контактен в последствие).

# 182
  • София
Аз си бях с маска при него, нищо че той не беше. В другите кабинети не пускат придружители.

# 183
  • София
Много странно, още преди месец, когато нямаше никакви мерки, всички лекари бяха с маска, не е като да бях при един, Калев ( в неделя след 18:00) беше с маска като ме прие, Коновалова, Юнакова всички. Но и аз бях с маска, не знам дали от мен се водеха.

# 184
  • София
В Щерев имаше точно 1 седмица лекарите да са без маска повечето, но сега пак масово са със и е задължително. Аз ходя всяка седмица, таа зяпам как се движат, но и вчера др Калев се размотаваше без маска, но беше край кафето, таа може и след хапване да е било. Всички други си бяха с маска по коридорите и в кабинетите, само на горната рецепция жената също беше без маска.

# 185
  • София
Сега аз имам въпрос. В Щерев има ли шанс да има “Ковид” отделение? Забравих да питам тая седмица. С нарастването на случаите започвам да се притеснявам да не се разболея преди раждането.

# 186
  • София
Аз раждах април миналата година и имаше тогава.

# 187
  • София
Още един глупав въпрос. Искам да пратя мъжът ми да занесе урина, за да не се друсам аз. Той предполагам моето ЕГН трябва да каже? И няма да има проблем да я занесе той. Късно се сетих да питам, а днес не вдигат на рецепцията.

# 188
Във Щерев никога не изискват лична карта за лабораторни изследвания. Предполагам жена на 45 години с високо ФСХ може да изпрати за кръв около 35 годишна приятелка и хормоните и ще са идеални за пред Фонда. Дано успях да отговоря на въпроса ви. Не им пука дали урината е ваша , на мъжът ви, на съседите и т. н. Приемат всичко от всеки !

# 189
В нито една лаборатория не са ми искали лична карта. Да, носила съм на дъщеря ми урина, не е проблем.

# 190
В нито една лаборатория не са ми искали лична карта. Да, носила съм на дъщеря ми урина, не е проблем.
В централата на Цибалаб винаги искат . В други болници също искат на регистратурата - държавни и частни.

# 191
  • София
в НЕцентралата на Цибалаб никога не искат. Нека да се придържаме към темата която е за тази болница.

# 192
Здравейте. Още ми е рано, но мисля и за втората фетална пак да ида в Щерев, затова искам да се ориентирам от рано този път, не в последния момент като с първата.
Първо, края на 21-ва седмица удачно ли е да се направи втората фетална морфология?
Второ, за фетална морфология в Щерев може ли да се запише час в съботен ден?
Понеже пътуване от 300 км, няма и детето на кого да оставим и е с нас и е сложно малко през седмицата.

# 193
  • София
За конкретна седмица зависи от лекаря, някои предпочитат 22гс, че бебето е по-голямо и се вижда по-добре. За преглед в събота - официално мисля, че нямат часове, но ако се уговорите с дадения лекар, може и да стане. Знам, че др Калев дава някакви дежурства (поне за нощни знам) таа сигурно и другите, ако са дежурни събота/неделя може и да стане.
Най-добре да звъннете на рецепция и да оставите контакт и да помолите дадения лекар да ви върне обаждане, за да се доразберете.

# 194
в НЕцентралата на Цибалаб никога не искат. Нека да се придържаме към темата която е за тази болница.
Маце, с най-добри чувства и уважение към теб , отдавна се чудя дали ти си много привързана към Щерев и не виждаш негативите там или си платен от Щерев модератор на темата? И пак не  е заяждане. Blush  Мисля,че това което написах е само в полза на жените 40+ които искат да кандидатстват по фонда а са с лоши хормони. Идея която съм сигурна, че работи.

Общи условия

Активация на акаунт