Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 9

• 61 420
  • 765
  •   2
Отговори
# 510
  • София
~Emerald~ Кога ражда ти? Явно са сменили подхода, безумно беше...

# 511
  • София
Ако хората бягат от там е разумно да се смени подхода за да ги задържат. Инфлуенсърките хем секцио по желание хем безплатно за тях Joy

# 512
Привет момичета, търся малко информация за подготовка на документи за кандидатстване за инвитро. Пациентка съм на доц. Юнакова и имам становище от доц. Димова, че препоръчва инвитро с ПИД. Юнакова също е За.
Запазила съм час при Юнакова за 05.06. като това ще ми е прегледа след първи цикъл, след кюретаж заради кухо яйце.  Иска ми се същият ден да подадем документите за кандидатсване по фонда, но не знам колко време да си заделя за това и дали няма да ги изтърва за деня (прегледа ми е от 14:40).
Някой може ли да сподели актуална информация? Нали не бъркам че документите се подготвят и пускат в самата болница с помощ на персонала там? Мерси!

# 513
  • Somewhere beyond the moon and stars
~Emerald~ Кога ражда ти? Явно са сменили подхода, безумно беше...

2021 г.

Да, за щастие явно има промяна, в крайна сметка е основно право на човек да решава какво да прави с тялото си.

ЛейдиРоуз, мисля, че несъзнателно имах предвид, че стигмата на секциото е само началото на един дълъг mom shaming; в който първо обясняваш на всеки срещнат защо  ти се е наложило секцио, после обясняваш имаш ли достатъчно кърма, след това е защо си спрял да кърмиш и така - до пълно очовечаване на малкия човек и използване на гърнето по предназначение. Реално, много често нещата не се случват по план и това не те прави по-лош родител, нито е по-лош избор.

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 19:29 от ~Emerald~

# 514
Gelatto, подготвят документите, но ти си ги пращаш.

# 515
  • София
И аз 2021 г раждах...

# 516
  • Somewhere beyond the moon and stars
И  аз мисля, че се сещам за твоята история Disappointed
Прегръдки и се надявам да не се случва повече!

# 517
Здравейте, днес си пуснах кръвни изследвания в клиничната лаборатория и оше не са излезли резултати.
Такава ли е практиката, да не би в понеделник да илзлязат, или едва когато и последният показател е готов?

# 518
  • София
Зависи какво сте пуснали и за колко дни са ви казали че излиза. Повечето неща излизат и уикенда на време

# 519
Здравейте, днес си пуснах кръвни изследвания в клиничната лаборатория и оше не са излезли резултати.
Такава ли е практиката, да не би в понеделник да илзлязат, или едва когато и последният показател е готов?

Да, когато и последното е готово, тогава ще се появят в системата на болницата за пациенти. Иначе може в самата лаборатория да ви дадат юзър и пасс за системата на Цибалаб, там излизат едно по едно.

# 520
Ясно.
За един хормон ми казаха, че излиза за по-дълго време, но не ми предложиха парола и потребителско име за Цибалаб.
Ще чакам значи.

# 521
Ясно.
За един хормон ми казаха, че излиза за по-дълго време, но не ми предложиха парола и потребителско име за Цибалаб.
Ще чакам значи.

На мен ми предложиха веднъж, но тогава пусках ЧХГ и още нещо. Вероятно заради чхг-то ми предложиха, че там е друга емоцията при чакане. И от тогава знам.

# 522
  • София
ЧХГ излиза веднага до 2 часа. Друго ще е изследването, което бави. Аз обаче веднъж получила заветната парола от лаборантките установих, че в Цибалаб цените са с 50% по-ниски. Да не кажа и с повече ако хормоните ми са в пакет. А и когато се пуснат на място там излизат по-бързо. В Щерев чакат куриер а ако е следобяд е възможно да престоят до утре. Така веднъж АГ ми ми даде направо пликчето с МБ да я нося на място. Защото не знаеше гъби или бактериална вагиноза да лекува. За да спестим освен пари и време в чакане на утрешния куриер.

# 523
  • София
Как, вече не изследват ли на място кръвните? Че имам спомен че в допълнителната зала изследват на място. За мен там удобството е номерата за последователност и колко са бързи, особено когато се налага да правиш ОГТТ, в нашата квартална Цибалаб се чака минимум 1 час да взимане на кръв...

# 524
Кръвта се носи в Цибалаб, т. Е Щерев е една удобна манипулационна, където надали някой болен е дошъл за тест за грип или скарлатина, но определено това чакане е много неприятно.
В профила ми дори няма какво съм пуснала, па макар и без резултат.
Ами ако утре сутрин имах час за лекар, на когото да си покажа изследванията?
Каквото и да ги бави, не е оправдано една ПКК да не ми е видима втори ден.
Оправдавам единствено, ако правилата на работа са предварително ясни.

Общи условия

Активация на акаунт