Модни консултации (Март, 2022) - 64

• 50 135
  • 634
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря и аз за темата, Агентче! Все с весели и доброжелателни коментари да я напълним.
Напоследък се зарибих по жълто. Взех си една страхооотна жълта чанта… после и копринен шал към нея… 😂

Жълтото ми е много любим цвят и чакам с нетърпение да си го нося.
Отделно сега нали съм бременна. Хем ми се иска да ди взема нещо пролетно и ново, хем е за няколко месеца, хем са все едни базови модели в базови цветове… Но пак, слънчево ми е.
Ето този тоалет много ме впечатли напоследък: оранжеви палацо панталони, лилава блуза и златни аксесоари.

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 08:35 от HappyRSmile

# 16
  • Пловдив
Аз нося всичко целогодишно.
Иска ми се пастелно светлосиня чанта да си взема.

# 17
Чантата на HappyRSmile грее, много е хубава
Миналото лято за първи път облякох жълто, по-скоро горчица и ми е драго, че се осмелих да нося и този цвят - много ми харесва
Много хубава комбинация е това лилаво с орнажево - имам оранжева чанта, която от година не съм носила, а е толкова слънчева
Сложно е с дрехите като си бременна, тениски и пуловери на либето носех накрая, че ми беше омръзнало да нося едно и също....Няколко месеца? Бързо ще минат Gift Heart

Какво синьо? Аз бройкам няколко чанти в синьо, не съм избрала още
тази, чанта 2 и чанта 3

# 18
Happy - чудесна е! От 2 години търся и аз моята жълта и още не съм я намерила!

Какво синьо? Аз бройкам няколко чанти в синьо, не съм избрала още
тази, чанта 2 и чанта 3
Ooo... втората за мен като цвят и стил, но ти все пак погледни гамата и стила на дрехите с които ти ще я носиш!

Останаха ми очите в тази комбинация, то тази зима не е свършила още, аз следващата разглеждам 🙃

Носите ли клъчове /написано на български изглежда като недоразумение/ момичета?
Не знам дали обърна внимание в заставката на темата, но различни оттенъци на кафявото присъстват и в НЙ и в Лондонската подборка на Пантен и ще се носят много и лятото! Аз се впечатлих, защото харесвам много, а и какво по-лесно от бели дънки, синя блуза и конячена чанта!?!

Както имах числом и словом само 2 клъча за (супер редки супер елегантни) ситуации, така преди 2 години като се взриви пазара от копията на Ботегите и аз се озовах с една и да ти кажа си я нося с кеф вечер през лятото.

# 19
  • Варна
Тази пролет ми се носи розово и зелено, ще се оглеждам. Розово в гардероба ми има, сега търся точното зелено. Нещо такова искам:

Що се отнася до спортните обувки, дебна моя номер от тези Smile

Вие какво правите с чантите, които не носите? Затрупах се през последната година и ми се ще да поосвободя място.

# 20
Някои чанти продавам, други давам на майка ми (ако ѝ харесват), захабените изхвърлям. Но пак има доста от предишни години, които просто отлежават и си чакат момента.

# 21
  • София
Можеш да продадеш в групи във фейсбук или в олх.
Аз чанти нямам много.

# 22
И аз това се питам, имам към 15 чанти, а реално нося пет, айде клъча няма да броя защото той е за редки случаи и ще го остава. Не стига това ми вчера поръчах нова , на Гес, синя и и зсипах за първи път толкова пари за НЕкожена /истинска кожа/ чанта. Утре заминавам и за Гърция и често мъкна и от там... да видим какво ще ги правя! Blush
Днес се сдобих с тези ботички, достатъчно са по крака и не гърчат правите панталони, аз доволна. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 23
Темата, която сте подхванали ще ми е от полза. Днес си купих обувки (искаше ми се да бяха с по- висок ток, но това е положението), които ако реша да използвам с черен официален гащеризон, нямам идея с каква чанта да комбинарам. Те са от естествен велур и едва ли ще намеря нещо подходящо пак от същия вид кожа. Моля за идеи. Освен това, ако се заформи дискусия, (а не само линкове с модели) ще ми бъде още по- интересно и ще ми даде повече теми за размисъл.

# 24
  • Варна
Някои чанти продавам

Къде?

# 25
Тайга, в разни фейсбук групи ги пускам.

Цикламените обувки бих комбинирала с чанта в друг ярък цвят - зелено, лилаво, оранжево дори. Зависи с какви дрехи, разбира се. Дори и черно или зебра, защо не.

# 26
Да, харесва ми да добавя и друг ярък цвят към обувките, но дали има значение и вида на кожата? Да не направя накрая манджа с грозде ме е страх.

# 27
Agent Provocateur, о да - обърнах внимание и съм впечатлена от подбора на цветовете, оформлението и снимките в новата тема Flowers Tulip
Благодаря за отделеното време!
Тази палтира е веднъж Sparkling Heart
Кафявото в този нюанс излезна още 2020 и ми хареса много, веднага се метнах на пола и шал, в които присъства (шала го качих тук)
Този клъч от снимката ще го чакам, и пуловера, и полата....живи и здрави само
Най-обичам да излизам без чанта.

Цикламените обувки на mariat и аз бих носила с чанта в ярък цвят, но не и цикламена. Може да е червена, жълта, зелена, животински щампи в бяло черно или нещо такова

Снимката със зелен панталон и розова блуза извади в мислите ми пролетни лалета, бих търсила малко по-светло зелено

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 20:34 от Al Georgieva

# 28
  • Street of Dreams
Oбувките според мен няма да отиват с черни дрехи. Имам такива с по-висок ток и ги нося с дънки или тюркоазено+тъмносиньо.

# 29
Приемам предложението. За черния тоалет много искам червени обувки. Сегашните просто бяха изгодна сделка и ги забърсах.

Общи условия

Активация на акаунт