Звездни компромати - Март'22

• 252 413
  • 2 234
  •   1
Отговори
# 2 010
Помните ли Яне Янев?! Щеше да уволнява Бойко, а после му стана съветник. Сега /логично/ отглежда елитни говеда Satisfied
https://www.24chasa.bg/novini/article/11237909
Още по времето на Бойко ги отглеждаше има чудно имение над Сандански !

# 2 011
  • Glasgow
Никой няма право да те докосва, без значение как си облечен. Има напълно покрити жени с бурка и никаб, които дават сигнал, че искат да са докосвани, има полуголи, които не желаят. Крайно време е мъжете (а както виждам и някои жени) да разберат това.

# 2 012
Как точно дават сигнал, че искат да са докосвани??

# 2 013
  • Бургас
Мислех,че с моето поколение ще си отиде това "тя си го е търсила,вижте как е облечена"
Явно има още и то млади жени,които разсъждават по този извратен начин

# 2 014
  • Glasgow
Как точно дават сигнал, че искат да са докосвани??
Апликации за запознанства т.н, не спя с жени, та не знам как точно се уговарят😏🤐 Исках да кажа, че ако нашенски мъж види такава жена не би му хрумнало, че може да е отворена за неангажиращ секс.

# 2 015
София Вергара и със завеса от банята да се завие, пак ще е страхотна. С мъжа и са ми любими просто Heart
От нашите бг звезди, единствено (според мен) Хилда има подобно( не може да се сравнява с нея де) излъчване и чар.

# 2 016
Много ми харесва роклята на СДП, много!
Ако Момоа и Бекинсейл се заформят като двойка ще е интересно Simple Smile
Аз си го представям със Зоуи не знам защо, дъщерята на жена му от Лени Кравиц, нещо тип Софи Маринова и Дачо 😅 стилистично много ще си пасват.

Даааа!!! Мислих си, че само аз си го мисля ха ха че ще бъдат много хубава двойка

# 2 017
  • София
Ами ей ме на - жена съм ама ич няма да ми е приятно ако съм се изтупала в някоя ултра мега луксозна рокля на Дончо и Гергана, глътнала корема, турила подплънки, нафризирана и натъкмена, а всичките мъжове барабар с моя да зяпат някоя девойка с крака до ушите и без грам целулит по тюл без гащи, ай сиктир бре. Малко женска солидарност!

# 2 018
  • Glasgow
А такива като Кара Делевин и Кристин Стюърт дето не спят с мъже, а ходят полуголи кво да ги правим, само объркват горките мъже.

# 2 019
Не става дума за объркване на мъжете. Ясно е, че никой няма право да те докосва без твое позволение. Става дума за благоприличие. Ако ходиш облечена по този начин няма защо да се чудиш защо мъжете гледат на теб като на играчка, а не те търсят да станеш директор на банка.

# 2 020
Ами, много жени не се обличат заради мъжете, а заради себе си

# 2 021
Том Круз преди да стане сциентолог през 80-те е имал връзка с Шер, която е 17год. по-голяма от него.
Скрит текст:
Стар компромат Grinning
Добре, че Кейт и Сури са се отървали. Като съм чела за него много зловещо ми е звучало. А ми беше любим актьор след "Топ Гън". Много хубав във филма.
Скрит текст:

# 2 022
Езра Милър е бил арестуван в караоке бар,след като налетял на бой върху пеещите. Обвинен е в насилие, тормоз и безредици. Това е втори подобен случай с него, след като миналата година нападна момиче пред камерите.

# 2 023
Езра Милър е бил арестуван в караоке бар,след като налетял на бой върху пеещите. Обвинен е в насилие, тормоз и безредици. Това е втори подобен случай с него, след като миналата година нападна момиче пред камерите.
Поредният неуравновесен кросдресър, който не се идентифицира .... цитирам: "нито като мъж, нито като жена, нито като дори човешко същество". Cancel и за него

# 2 024
Сега ми се изясни Джейда защо нещо е изчаткала,тя била сциентоложка 🤦‍♀️

Дамиано Давид е пример как можеш да си доста разкрепостен откъм визия и поведение на сцената, а в живота си не е такъв. Даже има сериозна връзка от доста години.

Общи условия

Активация на акаунт