Звездни компромати - Март'22

• 252 547
  • 2 234
  •   1
Отговори
# 255
И мен за изтрили, бях споделила стила на Бг Опрата, който бил вдъхновил Катето на Мамин Сашко
Скрит текст:
Явно ще я взима за снаха … отсега я моделира по нейната представя за мода Simple Smile

# 256
  • Варна
Мадона е като рус Мерилин Менсън.

# 257
Мадона ми заприлича на онзи PVC Кен.

# 258
Ал Пачино, 1974 г.
Скрит текст:

# 259
Диляна Попова е на почивка със сина си, но без наш Хоаким
А Красен казал, че си е с Виктория

# 260
На Виктория сякаш хич не й е до снимки с  Кралев. Защо ръката й е като пепелянка и го отблъсква? 😂

Последна редакция: сб, 05 мар 2022, 22:14 от Реа

# 261
  • Rock & Roll feeling ...
"Родена съм в Чернивци, Украйна, през 1983 г. Дойдох в Америка през 1991 г. Винаги съм се смятала за американка, горда американка. Обичам всичко, което тази страна направи за мен и семейството ми. Но днес никога не съм бил толкова горда, че съм украинка. Събитията, които се случиха в Украйна, са ужасни. Няма място на този свят за такава неоправдана атака срещу човечеството"

"Украинците са горди и смели хора, които заслужават нашата помощ. Нашето семейство отправя този призив, за да помогне за предоставянето на незабавна подкрепа, като ние ще дарим три милиона долара"

# 262
  • София
И мен за изтрили, бях споделила стила на Бг Опрата, който бил вдъхновил Катето на Мамин Сашко
Скрит текст:

Наистина понякога изчезват коментари, но в този случай си стои и не е изтрит.

Щедър жест от Мила и Аштън.

# 263
Скрит текст:

Наистина понякога изчезват коментари, но в този случай си стои и не е изтрит.

Щедър жест от Мила и Аштън.
+ 1! Седи си.
И коментар за надуваема лодка? за Тоца седи. Ама вече не разбирам защо така се заяждаме с нея.... 🙄

# 264
Хали Бери показва страшно тяло!

Браво на Мила Кунис. След Шон Пен, тя е втората холивудска знаменитост с отношение.

Пускам малко идиотски тоалети на Дуа Липа. Така де, или аз съм твърде стара и демоде...
Скрит текст:

# 265
  • Сидни
Децата на Патаки имат ли обувки? Grin

В Австралия така се ходи, особено там, където живеят те - Байрън Бей е меката на хипитата. Сърф, дълги коси, боси крака.
И аз се шокирах в началото, но вече не ми прави впечатление.

# 266
Те и в Калифорния малко така. Сърф, дълги вечно мокри коси, във всяка уличка някой се преоблича от бански в неопренов костюм и обратно…. Но за местните си е нормално.

# 267
Не е вярно, че само Шон Пен и Мила К. изразиха протест срещу войната в Украйна.
Една от първите популярни личности, която започна да публикува срещу това е Мадона:
Скрит текст:

Шер
Скрит текст:

Същото направиха Мила Йовович, Валерия и Гари Липовецки, Кейт Бекинсейл, Карди Би, Лабиринт. Това са само част от тези, които си спомням, че излязаха във фиида ми тези дни.

Рири ви послуша и се облече. Или пък се е разболяла, защото не й е весело и "неможе да се понася"
Скрит текст:

# 268
Гуен Стефани е страхотна! Нашите звИзди   много могат да се учат от такива  като нея. Стил, вкус, всичко премерено и без тъпашки демонстрации.

Чела съм статии за нея и връзката й с Блейк - че била мега лепка и много го преследвала за сериозна връзка.
Тотално невярно.  Гледала съм интервю с Блейк и неговия разказ за връзката им, нищо общо с това което си чела. Струват ми се по достоверни неговите думи.

Хаха никой мъж няма да признае, че приятелката му е лепка и така го е “спечелила”. Има много статии за връзката им, в която се описва как тя е ходила неканена и изненадващо на концертите му и на купоните му още в началото на връзката им, за да подсигури той да не излиза с друга.
Значи няма да вярвам на него, който е във връзка с нея но ще вярвам на статии написани от някой, който ги гледа отстрани. Доообре!!

# 269
Що не ги слагате тия чаршафи в скрит текст? Все едно сте им в леглото, та знаете как върви или е започнала връзката им.

Общи условия

Активация на акаунт