Звездни компромати - Март'22

• 252 589
  • 2 234
  •   1
Отговори
# 315
Michele Morrone
Скрит текст:

# 316
Ботушите са отвратителни и стоят грубо, загрозяващо. Пари да ми дават, няма да ги нося.

Хейли не се е барала. Подходящ push-up сутиен прави чудеса.

За Кристен Стюарт бях чела някъде, че й слагат гел и други подобни продукти, за да изглежда като ''мокра". Kим и Кортни го правят същото.

# 317
  • София
Зендая и Луис Хамилтън-хубава снимка. Даже си отиват двамата. Той май не още не е преживял Никол Ш., не съм го виждала с друга след нея.

# 318
На мен ми харесва Десислава, какво й е ? Особено сега, както е модерна темата за body shaming-a, си е направо в тренда
Въпросът не е, че е качила (има хормонални проблеми), а по-скоро тоалетите й. Не й вършат никаква работа. Само  я правят да изглежда още по-едра. Не си прави услуга така. Такива дрехи дори не са подходящи за жена на нейната възраст ( мое мнение).

По принцип и аз съм на същото мнение. Обаче, като имаш предвид, че е доста чувствителна, и дълго време се е крила от медиите след раждането, защото не е можела да се приеме такава дебела. И като си помислиш, че външният вид в тяхната професия е много важен и тя цял живот сигурно е полагала много грижи да изглежда добре. Начина й на обличане сега е някакъв нейн начин да се приеме в сегашната форма и в същото време да е адекватно облечена за мястото на което пее. Аз не виждам проблем...

# 319
Жасмин

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 07 мар 2022, 15:02 от alethea

# 320
  • Пловдив
Мария Бакалова...
Скрит текст:

Бритни и гаджето...
Скрит текст:

Бон Джоуви на 60...
Скрит текст:

Тициано Феро и съпруг...
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 07 мар 2022, 15:17 от mystic woman

# 321
За Деси Слава:
Проблемът не е в това, че е качила килограми, а в това, че се облича сякаш това не се е случило и сякаш е 20 годишна лолитка.
Гласът ѝ е достатъчно ефектно оръжие за сцената, а сега имам чувството, че повече впечатление прави външният ѝ вид, отколкото това, което пее.

Последна редакция: пн, 07 мар 2022, 15:27 от Veracruz

# 322
И за мен е нелепа Деси Слава.
Имало е и други дебеланки в попфолка - Ивана, Преслава например, но те се обличаха чалга-адекватно.
Шкембенце и гол пъп, 80+ килограма и пола на мажоретка... добре, добреее

# 323
  • Варна
Може би се надяват на презокеанските тенденции за преливащи телеса, които да минат за естетични. Това няма как да е адекватно по нашите ширини. След време, може би…
Ким К облечена в тиксо. И това е мода…:
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 07 мар 2022, 15:54 от Blue Turquoise

# 324
  • София
Тиксо, ама Баленсиага! Sweat Smile ...... Тотално изтрещяване.

# 325
Кака Деси се мъчи да стигне баба Мадона.

А Жасминчето - каква е тази ръка на втората снимка?!

# 326
Не, не, не... Как може да облечеш такова палто? Tired Face В Париж също беше с някаква ужасия. Що за стил е това Rolling Eyes
Ooo ама в Италия са си много популярни кожухчетата, носят си ги с удоволствие млади и стари. Айде да не обобщавам, но се носят много във Венеция, Падуа, Абано Терме, Верона и околия.

# 327
Бай Сидер мернах в ИГ. Не разбирам защо се хаби да тренира. Смисъл няма 😜
Скрит текст:

# 328
Десислава е комедия. Има толкова красиви, стилни дрехи за всякакви килограми, но селото си е в нея и тъгата по отдавна отминалата младост и се прави на карикатура, да я осмиват.
Деси, пей, това го можещ супер и си наеми с парите стилист, ама добър! Ще можеш да спечелиш много повече.

# 329
не била леля Ванчи , а била другата наборка- леля КремчИ
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 07 мар 2022, 17:02 от pinko

Общи условия

Активация на акаунт