Звездни компромати - Март'22

• 252 593
  • 2 234
  •   1
Отговори
# 330
А какво прави Ким К. като й се допишка????

# 331
А какво прави Ким К. като й се допишка????
Не пие вода часове, а може и дни /за обезводняване и отслабване/ преди опаковката, снима се и после може всичко да прави.

# 332
Значи това ми беше първата мисъл, но са ме изпреварили с въпроса 😅

Веднъж за една екскурзия ни бяха казали, че в обекта който ще се посещава 4-5ч не можем да използваме wc и аз като една видна пикла от предната вечер спрях и вода, и всичко.
Голям стрес беше да си пропусна сутрешното кафенце 😄

# 333
  • София
Нели Хаджийска 🙄🙄 или Опра или Хикселка или кой знае още коя 🤣

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10228141734357149&id=1489564681

# 334
Ъхъ, и едни мормоти завиват ли, завиват шоколади 😅😅🤭
Бая некадрен Фотошоп бай дъ уей, тя ли се учи или не и се плаща за по професионално обработване:)
Нещо в долната част на корема е странно.

# 335
Това е кожа на корема, защото се е стопила Опра.Nerd Или поне така и се иска да изглежда

# 336
E, нали я видяхме с малкото Кате.... Не изглежда така, както се е изтипосала.

# 337
Ъхъ, и едни мормоти завиват ли, завиват шоколади 😅😅🤭
Бая некадрен Фотошоп бай дъ уей, тя ли се учи или не и се плаща за по професионално обработване:)
Нещо в долната част на корема е странно.
Точно и аз щях да коментирам тази подутина под корема ?!

# 338
  • София
Ох, Опра е хем сърби, хем боли - хубу, демонстрирай как си се смалила, ама ай слабеели сме и ние, знаем как първо сисите си тръгват, тя тях надула, надолу смалила, цирк Балкански.

# 339
  • Пловдив
Ох, с такава снимка да се хвалиш с мисълта, колко добре изглеждаш, голям комикс.

# 340
В друга група коментират Десислава. Ами наистина малко можеше да внимава с тоалета.
https://www.facebook.com/nashencisofia/videos/3981392585419476/
Всички ли в нощните заведения се обличат в черно? Камерата се завъртя към публиката и всички дами бяха в черно. Преди време Деси Цонева беше пуснала някакъв клип в инстаграм, и пак всички жени до една бяха в черно. Аз много го обичм този цвят, но даже и на мен ми направи впечатление.

# 341
Мегз била в Индия
Скрит текст:

# 342
Харесва ми тук Мигленчето.

# 343
Много ми харесва на тези снимки, както и тоалета с бледо сивата пола.

# 344
До там ли стигна тази жена...интересно ми е дали ще се върне в Дубай. Бях се записала в групата й за мотивация - не изгледах и първия епизод. Общо взето откраднала медитациите на Ошо, пуска ги онлайн и е влезнала в ролята на Гуру Мег.

Общи условия

Активация на акаунт