Звездни компромати - Март'22

• 252 391
  • 2 234
  •   1
Отговори
# 2 115
  • София
Бионсе
Скрит текст:

# 2 116
  • Варна
За Венелин ми хрумва, че има богат спонсор, който просто не влиза в кадър и всъщност навсякъде са трима, но в кадър двама.

# 2 117
Екстеншъните между другото, като гледах какви са цените, особено ако искаш да имаш хубава естествено удължение, а не проскубана перушина като на Андреа, или Златка Райкова, струва много пари... та затова, може и да изкарва доста пари от това момчето... може и с нещо нелегално да се занимава

# 2 118
Следя го и аз защото показва прекрасни дестинации, но не мога да си обясня наистина как се стига такъв стандарт с няколко фризьорски салона. Знам колко струват услугите там и не ми излизат сметките …
Уж хетеро го играе, та не знам
Мистерия някаква се очертава 😅

# 2 119
Ако има няколко оборотни салона защо да не прави по 15-20K на месец?

# 2 120
Колко салона могат всеки ден да правят 1000 лв печалба?
Не го знам, не ме и интересува кой е и какъв е, но този стандарт не е от фризьорски услуги.

Наоми с бебето

# 2 121
  • София
За Венелин ми хрумва, че има богат спонсор, който просто не влиза в кадър и всъщност навсякъде са трима, но в кадър двама.
И аз съм на мнение, че има лице от мъжки пол под прикритие там. Четох му интервюта как за две години с работа за 700 лв. на месец е успял да отвори луксозен салон с нает персонал.
Както и да е, завиждам яко за пътешествията.

# 2 122
Кондаков може да е продал някоя нива в Драгалевци или Бояна.

# 2 123
Говорим 15-20 К да му остават, значи от тези салони едно 40К поне трябва да прави, егати

# 2 124
Някой от НАП ако чете ще се самосезира

# 2 125
Някой от НАП ако чете ще се самосезира
Колкото се сезираха за чантите на мис Крокодил Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 126
  • На морето!
По моя скромен опит на беден глиган с анцуг, с такъв размах (като на фризьора) се харчат само чужди пари или внезапно получени от някаква схема/продажба на имот, или пране на пари. Напомня ми много на Тоцка, ако се бяха взели двамата щяхме да гледаме подобни подробни клипове на транспорт, храна, хотелски апартаменти и касови бележки.

# 2 127
Това ми напомня на едно недалечно минало, когато всяка мутреса се сдобиваше от безвратно гадже с BeautySalon, и се перяха пари. Едва ли и сега е поразлично, освен че вече са титуловани като "спонсори" или "инвеститори".

# 2 128
Всеки си харчи пaрите кaкато нaмери зa добре . Не виждам прилики с Тоца , не знам защо се сравняват.

# 2 129
според мен ако някой салон прави дневна печалба 1000+ лева това ще е е на Венелин.

Аз съм била няколко пъти в предишния му салон, борба за часове, за някои жени е наистина въпрос на престиж да казват, че ходят всяка седмица в салона му и дават 100+лв за прическа. Преди 2 години балеажа беше 200лв, добре работи, но в един момент стана невъзможно обикновен човек да си запише часове при него.
Предният му салон бе на тъпа локация, без адекватен паркинг, беше много смешно скъпите автомобили с шофьорите да "кацат" по тротоари и където намерят.

По едно време всеки месец Филип Плейн го викаше в дома си в Монако да оправя екстеншъните на приятелките му. 

Общи условия

Активация на акаунт