Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 115 405
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 050
На люспите, в консервите с белени домати, и аз се дразнех, даже им и писах. Ама стандартния отговор: "Ще направим проверка." След 1-2 дни: "Всичко е точно. Люспи няма. Проблемът е във вас."

# 1 051
  • Буркина Фасо
2.99
Олиото оня ден беше 5.49. днес същото 5.99 юхуууу.

6 яйца за 2.29лв.  и то след намалението. Smiley
това в Б от утре.

# 1 052
2.99
Олиото оня ден беше 5.49. днес същото 5.99 юхуууу.

6 яйца за 2.29лв.  и то след намалението. Smiley
това в Б от утре.

10 са за 2.49

# 1 053
  • Буркина Фасо
тези не са от утре. Smiley
точно по средата на брошурата са.

# 1 054
  • Велико Търново
Верче, тази четка я имаше колежка и беше доволна, ама тя няма особено коса за гласене- дълга, рядка и тънка...
Доколкото си спомням, други потребителки също си мислеха че се върти уреда, но...
Чак 6 яйца за 3лв не са стигнали още цените, докато това стане имаме още да се жалваме.
Утре се надявам да стигна до лидълА и да купя това - онова. Всъщност имам надежди да намеря хубави плодове и зеленчуци свежи, защото напоследък ядем само моркови, ябълки и Банани в нас, а ми се иска да разнообразим асортимента фибри.

# 1 055
  • Сливен
За кашкавал препоръчвам Наше село

# 1 056
  • София
Няма да се разберем така, похвалихме замразеното тесто за пица и отивам в Лидл - празно, само етикет стои. Купих си редовните неща за вкъщи, всичко което исках друго го имаше. Олиото стори ли ми се или беше 6 лв? 😂 Между другото взех ягоди на 3,29 лв. бяха, не видях произход, но едни тъмно червени, ароматни, след малко ще ги пробвам. Стремим се да се придържаме към сезонните плодове, ама като ми се прояде нещо си взимам. Нали все някъде им е сезон сега 🤪

# 1 057
Не ти се стори, Деси, аз написах че е 6 лв вече олиото. Сигурно има и по- евтино в коридора с олиото ама ми писнА да му зяпам цената , та не съм гледала. . това на 6 лв беше изкарано отстрани.
Ни тесто за пица, ни зеленчуци с масло, ни кисело мляко с каймак от 1 кг. Много е ипоскан магазина. Инфлация , психоза не знам какво е ама магазините направо се разграбват.

# 1 058
  • Пловдив
Имам един връткав с рибки от преди години бяха пускали. Стига като да си начешеш красотата 😉
https://en.sigep.it/
Duhi, ше ни разбиеш днес с тия изложения за пТици и начесани красОти. 🤣🤣🤣

Не зная кой от тук е древен колкото мен и е от Варна, но преди 90-та година съм яла най-вкусните за мен пици (гарнирани пити) на спирката на Нептун и до зимно кино "Тракия". (който отговаря на горепосочения профил ще ме разбере) Меки, пухкави, леко дори глетави с много плънка и сос. Мммм, може да нямат нищо общо с италианските, но бяха трепач. 😋🍕🍕🍕

# 1 059
  • София
Mi Ra, разсмя ме...то не е за смях, ама всички са занижили качеството. Явно това е новия тренд.
Аз много се дразня на доматените люспи в консервите с домати. Днес отворих една от новите био в Лидл, ми вътре имаше 3 цели люспи от домат. Явно ги белят, ама ги връщат в консервата за пълнеж.
Вчера отпечатах едно цедено мляко (на Добротица, не от Лидл), което имаше солидно петно мухлясало, а под мухъла си личеше, че някой си е гребнал с лъжица от него, явно в завода. Погнусих се. Sad
Едно "извинете" не получих за чудесната находка.
Може да снимате и да  изпратите на производителя. В София имат няколко фирмени магазини.
Търговецът няма вина в този случай.

# 1 060
Издай с какво е, Долче. Simple Smile
Разбира се, Морена 🙂 Отляво е с прошуто крудо, моцарела, рукола, люспички пармиджано, а отдясно е с прошуто и сметана (като мисля, че и в нея имаше моцарела).
Пийкок, кое е млякото с каймак? 🙂
Вчера видях, че наровете бяха по 2 или 2,50 лв...🤔🤔
Сега гледам новините...дори в Германия олиото било изчезнало от рафтовете...🤪
Днес бях до Т-маркет- погледнах информативно цените на олиото- по 4,49 и 4,99 лв видях.

# 1 061
  • София
И аз взех олио от Кауфланд на 5 лв, прословутата Калиакра. Да и при нас киселото мляко с каймак от 1 кг беше изкупено, но се добрах до последната бройка.

Прясното им сирене беше намалено и имаше доста бройки, явно няма интерес този път към него. В този Лидл имаше и доста от италианските неща и награбих два соса бешамел, до сега никога не се дореждах до него като го пуснат. Нз как толкова много бройки имаше сега 🤔

# 1 062
Сори, редакторът ме излага яко 😁😁😁
Аз ще мина тия дни за още малко семена за зеленчуци, дано има останали.
И за кафета имам купон, ще потърся безкофеиново.

# 1 063
Духи, ако ти е опция Кауфланд, повече семена видях в няколко техни филиала, отколкото в Лидъл...

# 1 064
  • Sofia
Няма да се разберем така, похвалихме замразеното тесто за пица и отивам в Лидл - празно, само етикет стои.
Аз пък разбрах, че повечето не точно го харесват ...  Simple Smile

Долче, благодаря! Simple Smile

... И за кафета имам купон, ще потърся безкофеиново.
Имат едно само, така и не съм му запомнила името. За съжаление нямат безкофеиновата Лаваца.

Краставици и при нас нямаше, само късоплодни и фолирани.
Кашаквал препоръчвам нашия любим - РС от Алфатар - 800г пита

Общи условия

Активация на акаунт