Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 114 888
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 470
Аз пък много държа да си купувам уреди с хубави кутии /здрави и в приличен вид- дори и отваряните, не държа да са луксозни/. 🙂 Независимо на каква цена и откъде.
Скрит текст:
От моя опит с ютиите- 2 броя ютии и 1 брой парна четка (и трите купени от Лидъл), както и 1 брой ютия Тефал, купена в чужбина преди години. Нито по 1 брой нямаше капки от каквото и да е тестване, нито са се виждали следи от засъхнали капки. 🙂
Помня, че ми се наложи да заменя първия си гофретник от Лидъл, защото имаше 2-3 драскотини по плочите. А за гофретник точно ми е много важно плочите да са ок и да не залепва. Още в първите години на Лидъл беше. При връщането казах каква е причината, даже аз настоях да видят какъв е проблемът. Смениха ми го /не беше изобщо пробван гофретникът при вида на драскотините/. Ами...благодарение на тогавашната им политика и отношение към клиента, вече имам 4 гофретника и всичките 4 са от Лидъл. 😉 НО тогава имах сигурността да купя уреда и да преценя на спокойствие дали да го върна или не. А сега, само заради внимателно разпечатана опаковка, това не е възможно /или поне не и без назидателни реплики, куп въпроси и др./, дори и при уред, който не е пробван. Ето това мен ме отказва, затова рязко намалих интереса си към лидълски уреди, както и към някои други техни продукти от друг тип. Уред не съм връщала никога след 1 година, защото "не ми е харесал"- след една година вече е въпрос на рекламация. Както и не съм връщала пробван уред, който да изглежда с нарушен търговски вид или пък да е изцапан по какъвто и да е начин...
За преопакованите неща, които пускат на цени като нови-
Скрит текст:
имах предвид неща като една дамска ел. самобръсначка, която уж трябваше да е нова, а беше отвътре с приставки с косми...Или опаковани продукти на редовна цена, а с драскотини и други такива следи от употреба. Даже е имало и неща с липсващи части. Ами, не мисля, че е ок. Нямаше да ми се вижда проблем да продават преопакована стока с ново тиксо, но стоката вътре поне да е с търговски вид, а не с козметични дефекти и/или липсваща част, а цената да е като за нов продукт. Надявам се, че се разбира разликата между двете неща. 🙂

Последна редакция: вт, 22 мар 2022, 22:35 от dolce miele

# 1 471
О, забравих, че взех шоколадовия ликьор, въпреки че имаше мнения че не бил хубав. Аз не харесвам обикновения, този взех за опит защото шоколадът изкушава... 😁Ами на разредено какао бих го оприличила, ама става, хич не е лош, поне няма да го сравнявам директно с гъстото Бейлис. По-скоро е тъничък, като Шериданс Hug няма да слагам лед да го разрежда Не се сещам марков шоколадов ликьор, някой може да ми подскаже ако му хрумва. От мен получава препоръка Hands Plus1

# 1 472
  • София
2 магазина овършах днес ...Еми яйца от промоцията няма!!
В магазина на бул."Черни връх" има яйца. И 3 вида олио има. Нямаше празни рафтове, нито тълпи от купувачи.

# 1 473
Не се сещам марков шоколадов ликьор, някой може да ми подскаже ако му хрумва. От мен получава препоръка Hands Plus1
Бейлис с белгийски шоколад. В една златна бутилка е.

# 1 474
В някой от филиалите в Пловдив да сте виждали от лилавите сладки картофи?

# 1 475
Като гледам, до 10.04 няма да се появят повече калмари пане и тесто за пица. Зеят дупки .
Взех си препарат за отпушване на канали, че имах купон за него. Нищо друго интересно нямаше. Осен хлебчетата от витрината, които бяха на 50%

# 1 476
  • София
Охладеното тесто за пица беше супер. Замразеното - тотал щета.

# 1 477
  • Sofia
В някой от филиалите в Пловдив да сте виждали от лилавите сладки картофи?
Лилавите картофи от доста време ги няма при нас.
И червените портокали също, както и резенето...
Няма папая, карамбола, касис, маракуя, кивиано...

# 1 478
Замразеното - тотал щета.
Направо чупи зъби... Не съм впечатлена

# 1 479
Правих мекици с него в неделя. Изядоха се, харесаха ги /не съм опитвала/. Но опаковката с тестото беше стояла поне 2 денонощия в хладилника да се размразява, беше станало "на мехурчета", беше бухнало.

# 1 480
  • Sofia
В три филиала в София пазарувам, от калмарите навсякъде има винаги количества - Алабин, Сточна гара, Хаджи Димитър. Но ми направи впечатление, че розето, което до вчера беше на 50%, от днес е на 20%.

# 1 481
  • Sofia
То е ясно, че е различно търсенето по филиалите...  пък  и зареждането че е различно се знае.

Последна редакция: вт, 22 мар 2022, 23:38 от Morena

# 1 482
За калмарите- в неделя вечерта в Овча купел-София имаше един пълен хладилник ( от стоящите, не малките по стените) от промоционалните сини пакети и над 10-12 броя от "испанските". Днес нямаше нито един пакет...

# 1 483
Ами, в 2 от филиалите, в които аз  ходя калмари няма вече 3ти път като ходя.

# 1 484
И аз последно като правих пици със замразеното тесто, го бях оставила повече време в хладилника, 1-2 дена, и беше станало супер меко и еластично. Даже прекалено, все го разточвах, а то се връща обратно. Хубаво миришеше, на мен ми хареса и сега взех пак.
И ирландски ликьор си взех днес, не издръжах Simple Smile Да знам, че си имам в шкафа. Аз харесвам класическия, не шоколадовия и много трудно намирам разлика с истинския.

Общи условия

Активация на акаунт