За всички, които искат бебе, но трябва да чакат след спонтанен аборт

• 45 006
  • 461
  •   1
Отговори
# 270
Rumito,

От сърце ти го пожелавам

Присъединявам се към пожеланието. Чудесно е да си изпълнен с вяра и оптимизъм. Party

А, пък аз се надявам скоро и ние да можем да се похвалим с началото на  fertilization

# 271
Ей, момичета, аз като една добра клюкарка не мога да не споделя с вас-Jutoo ще си има бебче!!!
Да й е честит положителния тест, стискам палци прегледа да мине добре и да се радва на здраво бебе след 9 месеца! Hug Heart Eyes

Yasna, пожелавам ти го много скоро!

# 272
ааа добра новина..
А къде е Jutoo  да ни се похвали?  Hug

Ние пък с моя мъж решихме да вдигнем сватба и да направим връзката си официална. Сега остава да оправим финансовия въпрос  Rolling Eyes

# 273
Все хубави новини. Много се радвам.
trex , това е важен въпрос, но все пак човек веднъж  Wink се жени.....................нали... Laughing

# 274
Ха такааа! Забелязах аз раздвижване в тази темичка и тук се появили хубавите новинки. Браво на Jutoo,стискам палци всичко да е наред на прегледа и след 9 месеца да си имаш едно сладко бебоче.
И,честно казано,от последната прочетена страничка ми се струва,че още някой крие нещо, а вместо това клюкари другарчета:) И дано да съм права fingerscrossed
 Hug Hug Hug

# 275
Моми4ета zдравеите и от мен, о6те една преживяла спонтанен аборт.  Cry Абраzиото ми бе6е на 22.01, а преди една седмица ми доиде първата менструация след това. И аz има наи малко 3 месеца вето. И нямам търпение да минат и да по4ваме пак с бебеправенето. Иzпълнена съм със страхове и се радвам 4е при вас мога да намеря подкрепа. Радвам се 4е ви има и си пожелавам скоро вси4ки да се преместим zаедно в от4етни.  Hug  Hug  Hug

# 276
mipetrova , съжалявам за случилото ти се. Тук винаги си добре дошла да споделиш мъката и притесненията си, а пък аз ще стискам палци скоро да се похвалиш с най-хубавата новина!!! Hug  bouquet

# 277
  • София
С теб сме! Hug

# 278
момицхета, много благодаря zа подкрепата. Даи боже вси4ки да си пи6ем скоро в от4етни  Praynig  Praynig  Praynig

# 279
  • София
Дано,дано!

# 280
Здравейте на всички   bouquet
Искам да ви попитам нещо. При мен вече минаха 2м. и 1 сед., а цикълът ми още не е дошъл #Crazy. Какво става. Нормално ли е да отнеме толкова дълго време newsm78.?
При вас как беше?
Аз в понеделник съм на лекар, но държа и на вашето мнение .... Hug

# 281
yasna  на мен ми каzаха след абраzиото 4е 6те ми доиде между 6 и 8 седмици. Доиде ми то4но след 6. при теб 8 са минали. Хубаво е да иде6 на лекар, наи вероятно 6те ти го предиzвикат с медикаменти. Пи6и какво са ти каzали в понеделник.   bouquet

# 282
Миличка, моят съвет е да отидеш на лекар!На мен така не ми идваше след аборта и без да те плаша се оказа, че има проблем.Предизвикаха ми цикъла с лекарства.Успех!И спокойно, всичко е наред сигурно!

# 283
  • София
Ясна , при мен беше така след първият аборт.Не ми дойде 4 месеца и ми предизвикаха цикълът с лекарства.Стискам палци за прегледа.

# 284
Ясна, ходи ли вече на лекар?  Hug

Общи условия

Активация на акаунт