За всички, които искат бебе, но трябва да чакат след спонтанен аборт

• 45 003
  • 461
  •   1
Отговори
# 285
Здрасти Рони. Не още не съм защото съм на работа. В 18ч. съм при лекарката и след това ще пиша. Hug

# 286
Стискам ти палци всичко да бъде наред.  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 287
Здравейте и от мен.При мен не беше спонтанен аборт,предизвикаха ми раждане в 5 месец поради малформация на плода.Аз също трябва да чакам 6 месеца преди да започнем с опитите за ново бебче.Колко време ви продължи кървенето след аборта?

# 288
Iliana,  Hug
Съжалявам, че се е наложило да стигнете до този ужас.
И дано по-скоро имате повод да бъдете щастливи.  Hug

# 289
  • София
Иляна , много съжалява. CryИ на мен ми предизвикаха раждане в 5-ти месец.Кървенето ми продължи повече от месец и разбрах,че имам остатъци от плацентата,направиха ми пак кюртаж и кървенето спря след около 5 дни.

# 290
Iliana_ , angels_zg  това, което ви се е слу4ило е ужасно. При мен бе6е спонтанен аборт в 12г.с. и имах кървене само 4 дни. Дано вси4ко с вас е наред.  Hug

# 291
Ясна, как си милинка? Heart Eyes
Илианка,  Hug Ако имаш нужда да излееш емоциите си - тук сме!

# 292
Здравейте момичета.
Най-накрая ходих при лекарката и тя ме глега на ехограф. Каза ми, че яйчниците ми се опитват да си възвърнат обичайните функции /много сложно се изразих ама вие ме разбирате Mr. Green/.
Та онова зацапване дето го имах преди около 2 сед. според нея е менструално кървене, макар и некачествено. Матката ми си е възстановила размери те и тонуса. Та с две думи според нея съм добре и всичко е наред. Praynig
 Остана да изчакам до края на месеца дали ще се появи нормален цикъл и на другия път /ако е рекъл Господ/ може и  luvbed fertilization preggo  ylinfant Mr. Green 

# 293
Хубави новини, Ясна.  Hug
Хайде да идва лелката и да си по-спокойна за следващите подвизи.  Hug

# 294
Хубави новини, Ясна.  Hug
Хайде да идва лелката и да си по-спокойна за следващите подвизи.  Hug
Дай Боже! Този път всичко ще е наред! Само имай кураж и вяра! Hug

# 295
yasna аz май съм в твоето положение. Дойде ми веднъж след абраzиото, след четири седмици имах 2 дни zацапване и после ни6то. От тогава минаха ве4е 10 дни. Като чета постинга ти може и да е нормално. Даи Боже  Praynig че се бях притеснила вече, zа6тото час zа лекар имам другата сряда.   bouquet

# 296
yasna аz май съм в твоето положение. Дойде ми веднъж след абраzиото, след четири седмици имах 2 дни zацапване и после ни6то. От тогава минаха ве4е 10 дни. Като чета постинга ти може и да е нормално. Даи Боже  Praynig че се бях притеснила вече, zа6тото час zа лекар имам другата сряда.   bouquet

Това което ми казваш в този случай /след като вече си имала един нормален цикъл/ може и да е нещо друго...... EFP. Ти направи ли си един, за всеки случай? Аз не съм специалист и май напоследък само   ylinfant са ми в главата, та да не те стресна нещо. Но най-вероятно всичко ще е наред. А незабравяй, че сме и пролет. Хормоните ни си правят каквото си щат. Mr. Green Та и това може да ти влияе.
 Hug

# 297
Офф, няма да са две чертички. Има6е пълно въzдържание преz теzи 3 седмици между нормалната менструация и кървенето. Все се раzминавахме с мъжлето и все време не оставя6е. Пък и нали трябва да чакаме 3 месеца. Ама те скоро иzтичат и после яка да му е ду6а. luvbed  luvbed  luvbed Та 6те видим другата седмица дали всичко е наред.  Hug   bouquet

# 298
Стискам ти палци  fingerscrossed  Hands Thumbsup

# 299
Здравейте момичета!

Казвам се Калина на 32г. Преди 4 дни преживях спонтанен аборт. Бях бременна във втория месец - първа, желана, дългоочаквана бременност. Преди две седмици на ехограф се видя жив ембрион и заедно с мъжа ми слушахме сърдечните тонове на бебчето! Но за съжаление радостта ни трая съвсем малко - седмица след това получих кървене и на следващия ден ехографа установи, че сърдечните тонове са си отишли и бебето е мъртво. Няколко дни след това получих спонтанен аборт, детето само падна, дори не се наложи да ме чистят. Лекарите казват, че няма нужда все още да си правим изследвания, защото такива неща се случвали често при първа бременност и то ранна. Болката ми е неописуема, а страха от повторен бъдещ провал още по-голям!
Моля Ви, помогнете ми!

Общи условия

Активация на акаунт