За всички, които искат бебе, но трябва да чакат след спонтанен аборт

• 45 012
  • 461
  •   1
Отговори
# 255
Трекс, разбира се, че ще стискаме палци HugПосле пиши.

# 256
Tрекси, стискам ги здраво, всичко ще е наред  Hug

Момичета, да ви питам, някоя от вас правила ли си е генетични изследвания, защото на мен ми предстоят и искам поне малко да съм подготвена. Да знам какво да изисквам от лекаря и да не пропускам нещо важно. А сега след като ми дойде първия цикъл кога да ида на лекар преди или по време на предстоящата овулация?
Благодаря предварително.  Hug

# 257
dari76,

Не съм правила генетични изследвания и съжалявам, че немога да ти помогна, но ако се поровиш някъде по форума неможе да няма информация.

Аз мога да се похваля и да се оплача. Добрата новина е, че бебо е пораснал четворно от предния път.. Почти видяхме тупкащо сърчице, но ще остане за другия път тъй като беше трудно да се хване.. Лошата новина е, че кръвното ми продължава да е високо (горното) и сега съм на безсолна диета.. (направо не ми се яде като знам, че ще е безвкусно) и съм на кардиолог в понеделник.. Дано мина без лекарства. Praynig

# 258
Да ти кажа Трекси, доста порових, но информацията е оскъдна и никаде не намирам да пише точно какво се прави на тези изследвания и колко време отнемат.

За кръвното незнам, моето е доста ниско и по време на бременноста се беше нормализирало, но сега пак си ми е ниско 90/60.

# 259
Dari76,

И моето кръвно по принцип е 90/60, но откакто спрях да пуша не съм го мерила.. и сега горното скача.. ще видим какво ще каже кардиоложката. Praynig

# 260
Tрекси, стискам ги здраво, всичко ще е наред  Hug

Момичета, да ви питам, някоя от вас правила ли си е генетични изследвания, защото на мен ми предстоят и искам поне малко да съм подготвена. Да знам какво да изисквам от лекаря и да не пропускам нещо важно. А сега след като ми дойде първия цикъл кога да ида на лекар преди или по време на предстоящата овулация?
Благодаря предварително.  Hug

Дари, правила съм Генетични и Имунологични изследвания.
Имунологичните и част от Генетичните правих в Плевен при доц. Конова - един много добър лекар и човек.
По съвет на доц. Конова направих генетични при д-р Ковачева, също в Плевен .

По същество... Изследване на генетични фактори свързани с Тромбофилия.
1. Фактор V Leiden,
2. Мутация G20210A в Протромбиновия ген,
3. Генетичен вариант С677Т в гена на Метилентетрахидрофолат редуктаза,
4. Генетичен вариант в гена на Тромбоцитен гликопротеин IIb/IIIa ( носителство на халотип А2)

Освен тези изследвания, в П-в направихме аз и съругът ми Хромозомен анализ.

С всички резултати  направих и консултация с доц. Кременски и доц. Георгиева.

Изследванията направих преди да забременея, всички са в норма с изключение на леко завишени NkT клетки (те се включват в имунологичните изследвания), които по принцип нямат отношение към бременността а по всяка вероятност върху имплантацията, имам предвид NkT клетките.
Поради това направих серия  вливания на имуновенин интакт.

Всички изследвания наравих преди да забременея.

След всичко преживяно от мен се затвърди убеждението, че  живота  е в Божиите ръце. Не разполгаме с него.
Както е писано в  Библията - " Не сме свои си. "

Успех и  Hug!

Последна редакция: сб, 27 яну 2007, 00:48 от lita

# 261
Лита ,благодаря за информацията. Най после успях да си запиша час , ще ми правят пълни ген. изследвания заради двете неуспешни бременности, защото друга причина не намират. Наистина всичко е божа работа.

# 262
Здравейте незнам дали е глупаво но аз си чакам 6м. Направих изследваня всичко е наред но мее страх да забременеяа одново. Embarassed

# 263
Трекси  Praynig всичко при теб да мине глатко без проблеми.

# 264
  • София
Здравейте,

Анина, и аз реших да си чакам 6-те месеца - страх ме е да не се случи нещо пак и аз да съм виновна, че не съм изчакала. Планувам една почивка в края на март и като се приберем с мъжа ми ще ходя да си направя нужните изследвания и сме на фронта  Grinning
Поздрави на всички   bouquet

# 265
Здравейте!
Jutoo, привет и в тази тема Heart Eyes
Аз все още чакам да ми излезе епикризата, казаха около месец да изчакам, защото бременността е била по-напреднала и заради уврежданията на бебето.
С мъжа ми смятаме да изчакаме до догодина. Предстоят ми много изследвания, в това число и генетични. Много съм притеснена, защото не ми се е случвало досега... дано никога вече да не изпитвам такава болка, пожелавам и за вас това да са последните изпитания...
  bouquet

# 266
Шушу праваси дано това бдат последни изпитания. Ние почваме бебеправенето от март месец дано баба марта ми донесе голяма радост. Дано на всички баба марта донесе  preggo Малко мие гадно защото тези дни ми беще термина.

# 267
Много време никой не е писал.Аз влизам само да ви кажа, че баба Марта вече дойде, а ние започнахме с бебеправенето.Някой от нас се похвалиха вече.На тях им стискам палци да износат здрави и красиви бебета!На другите мога само да кажа УСПЕХ и да вярват, че скоро ще се случи и на тях.Аз усещам, че скоро ще се похваля и този път всичко ще е наред.Някакво вътрешно чувство, дано не ме лъже.

# 268
Rumito,

От сърце ти го пожелавам Simple Smile

# 269
Rumito,

От сърце ти го пожелавам

Присъединявам се към пожеланието. Чудесно е да си изпълнен с вяра и оптимизъм. Party

Общи условия

Активация на акаунт