За всички, които искат бебе, но трябва да чакат след спонтанен аборт

• 44 996
  • 461
  •   1
Отговори
# 330
Моят мисед беше на 09.08.2006
На мен също казаха 6 месеца само че ние не издържахме и ето че сега съм в 5ти месец

# 331
trex даи Боже на всяка от нас  Praynig А на теб ти пожелавам една успе6на бременност и пухкаво бебче. Дано да zавлече6 крак.  Hug

# 332
И ние ще почваме вече. Не мислим да чакаме повече. То и без друго не става отведнъж. Peace

# 333
kali 61, много съжалявам, но в такива случаи както казват - природата си знаела работата  Hug
Желаят и нова и успешна бременност СКОРО.  bouquet

# 334
yasna,

А бе да ти кажа баш отведнъж си става Simple Smile
И двата пъти така стана

# 335
Здравейте на всички!

kali 61, много съжалявам!

trex, даваш хубави надежди!

Моята гинеколожка ми беше предписала противозачатъчни за 2 месеца - lindynette 30.
Само че изхвърлих камъче от бъбрека и тя ми каза да не го взимам.
Първата М след абразиото ми беше доста обилна, но според нея е нормално да е така.
Трябва да слагам полижинакс още два дни, после вагизан - заради намалени лактобацили и гъбички и бактерии. Док мисли за някакви противозачатъчни само след овулация.
С мъжа ми обаче мислим да се пазим с прекъснат акт.

Ако може да не пия повече никакви лекарства #Cussing out, че имам чувството че от тях ми се разбива целия организъм.
Питах док за дъплнителни изследвания - смята, че засега не са необходими.
Чета сега за изследвания при проф. Кременски. Чудя се дали сама да отида на консултация или повече ще си навредя с излишни изследвания?

Иска ми се да оползотворя времето, докато имаме забрана, да направя всичко възможно за изследвания и ако трябва лекарства, че после всичко да е начисто.
А от друга страна, ми се иска спокойствие и възстановяване на силите.
Плануваме през отпуската август да отидем на море - хем ми се иска юли още тук да правим опити за бебе, хем пък да пътувам спокойно за морето ... Ама май организма и желаното бебе ще си знаят работата - когато решат, че са готови, тогава ...

Прегръщам ви всички и ви желая късмет!

# 336
yasna,

А бе да ти кажа баш отведнъж си става Simple Smile
И двата пъти така стана

А дано.  Hug Чул те господ......... Praynig Hug

# 337
Ясна, успех в начинанието, желая ти го безкрайно искрено. Възхищавам се на смелостта ти! Вярвам, че ще бъдеш възнаградена за нея. Praynig

# 338
Благодаря, Светле. Hug  bouquet

# 339
Здравейте момичета, съжалявам, че ще попълня форума с още една присъединила се към вас нестанала мама, но това е такъв ужас, че не мога да го преживея сама  smile3518
В 10 г.с. седмица преживях спонтанен сборт. Седмица преди това започнах да кървя и отидох на лекар. Той ме прегледа с вагинален ехограаф и каза, че бебето си е на място, но е с по-малки размери отколкото трябва да е в 10 седмица. Но ме увери, че всичко е наред. Изписа ми Утрогестан и ме изпрати в къщи и каза след 2 седмици да отида отново на  преглед. Явно наистина не се е притеснил, за да ме извика чак тогава. Имам много вяра на д-р Бабаков и се прибрахме с мъжа ми успокоени.  Simple Smile
От много емоции забравих да питам кога трябва да спре кървенето с тези лекарства. Постоях си вкъщи 3-4 дни и през това време кървенето ми се променяше ту се засилваше, ту намаляваше дори едната сутрин нямаше въобще и аз се обаждах на мъжа сичас по час да му се хваля. Но уви не за дълго на следващата вечер имах дори съсирек и много се изплаших  smile3511 и без това бях страшно отчаяна и уплашена  cry На следващия ден при док и той вече постави началото на ужаса  newsm11 Каза, че бебчето е много малко и почти не се вижда, по това време вече трябва да виждаме главичка, ръчички........ УЖАС не мога да го опиша..........
На следващи ден ме вкарах в болница за абразио и там ме прегледа друг доктор, диагнозата бе същата, каза че е кухо сакчето. Не можех да повярвам това не се случваше с мен, нееееееееееееее не може да е истина дори кошмар не може да е. Това не за хора, ужаса да загубиш исканото си дете при това първо, никога няма да изживея тази радост така чиста и толква щастливо. А то си остава първото ни бебче  Hug Разбира се, че ще имаме друго, моля се за това всяка минута, но винаги щеима следата от този ужас.

Извинявайте, че писах толква дълго, но наистина ми е много тежко, а няма с кого да споделя всичко така и да си поговоря. Мъжа ми е също много притеснен и не по-малко от мен ужасен и нещатен. Родителите ни и близките също са много притеснени и аз се опитвам да съм с вдигната глава и да имам вид, че бързо ще се оправя и не се притеснявам толква, но ................ Ако аз не покажа, че съм добре никой около мен няма да се оправи  Sunglasses

Не знам дали това е най-правилният форум, в който да пиша, но докато четях и за вашия преживян ужас си мислех, че тук ще ме разберат  Hug

# 340
Миличка, съжалявам zа това, което преживява6.  Hug Прегръ6там те и се надявам всичко с теб да е наред фиzически. Знам, че ни6то не може да те успокой в тоzи момент, zатова те съветвам, поплачи си, когато ти се плаче, говори, когато ти се говори zа това и пи6и. Тук има много преживели таzи мъка и с които може6 да сподели6 болката си. Желая ти скоро6но въzстановяване и дано всичко да е наред.  Hug   bouquet

# 341
  • София
 Мила vivi2 , ужасно съжалявам за това, което ти се е случила. Напълно рабирам и болката ти
, и страха ти, и това, че нямаш право да дадеш израз на болката си заради хората, които обичаш, както и това, че ние явно сме орисани да не изпитаме щастието на спокойна и лека бременност....Наистина, прави това от което имаш нужда, а тук ще намериш много подкрепа! Гушкам те силно и вярвам, че занапред те чакат само щастливи мигове Hug

# 342
съветвам, поплачи си, когато ти се плаче, говори, когато ти се говори zа това и пи6и. Тук има много преживели таzи мъка и с които може6 да сподели6 болката си.
Peace
За останалото - понякога е трудно да примем, че това се е случило. В повечето случаи няма обяснение, което да можем да приемем. Просто някак си свикваме с мисълта, че все пак се е случило. и когато това стане, когато приемем тази мисъл, се ражда надеждата за ново бебе. Желая ти бързо да стигнеш до този момент. Следващият път всичко ще е наред. Hug

# 343
Момичета благодаря ви  Hug  имам въпросче  Embarassed
кокло време е нормално да имам кръвотечение  след абразиото. Днес ми е 6ти ден и още червено,вече е по-малко, но няма ли вече да покафенее. По принцип редовната ми М продължава около 7 дни. нормално ли е толква дни да  кървя?

# 344
Не се притеснявай, при мен даже бе6е по дълго. Ако не е много силно не е стра6но. Нали zнае6, че 2 до 3 седмици след абраzиото трябва да иде6 на лекар на конттролен преглед.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт