СЕПТЕМВРИЙСКИ МАМИ🤰🏻2022 💝 (ТЕМА 2)

• 42 805
  • 770
  •   1
Отговори
# 645
Някой от вас има ли с високо кръвно? Аз много се притеснявам.... само това мисля сега

# 646
Някой от вас има ли с високо кръвно? Аз много се притеснявам.... само това мисля сега
Най-добре се обади на АГ при първа възможност. 135 горна граница си е високо. Вероятно ще ти пусне и други изследвания.
Първата ми бременност завърши с прееклампсия в 38 седмица и сега съм се сраснала с апарата за кръвно. За сега е ниско, но твърде вероятно пак ще
вдигна по някое време.

# 647
Аз като съм предозирала с магнезии като не сум била бременна съм получавала разтройството и тва е. 😀
Сега не смея да пия без лекарско предписание нищо. Различни да нещата.

# 648
TESS_D то ми се случва за втори път и си спада само. Освен това според баща ми е 130, аз го меря 135. Но аз като си меря сама на себе си ми е трудно, на друг човек нямам проблем. Ама на мен трудно чувам.
Иначе урината ми беше 6,нямам белтък, пкк също. Друго не сме пускали. Понеделник съм на преглед. До тогава ще меря и записвам. Но пак казвам, тревожна съм. Страдах от ПА дълго време, смятам, че е на емоционална основа...

# 649
  • София
аз съм със събрани граници- 80/60, та не знам какво значи високо кръвно. Пулсът ми ена мъртъв човек- 50. Винаги съм била така, та през бременността оживявам замалко и последно го мереха нормално, макар да не знам какво е точно нормално, моето все така си е било. Нямам и апарат.
Аз днес ще пиша на лекарката, да видим дали ще поиска преглед.
Отделно съм със зверска кожна екзема още от 1.03 от една мартеница и не ми дават да мажа кортикостероиди и ръцете ми са леш, освен че се дръгна непрекъснато...

# 650
Канари, пробвай с нещо природно. Смрадлика, кокосово олио....Крем здраве...това ми идва на ум

# 651
Elza2020, липсата на белтък в урината не е гаранция. Аз нямах дори при кръвно 110/180. Хубаво е да мериш сутрин и вечер, по 3 пъти през 10 минути, като записваш средния резултат. Така или иначе прегледа е скоро.

# 652
Момичета, здравейте! В 16 седмица + 4 дни съм и вече нямам търпение да усетя бебето…може и да съм го усетила вече, но да не съм разбрала…не знам дали има значение, с предна плацента съм. Вие усещате ши вашите бебчета и какво по точно усещате?

# 653

Аз съм с много високо кръвно на всяка консултация. Вкъщи си го меря по 3- 4 пъти на ден - нормално и знам, че е нормално, защото го усещам. Много съм емоционална + имам Синдром на бялата престилка и не знам как да го овладея. Само като вляза в болница, като видя, че идват с апарата за кръвно усещам как започнам да вдигам кръвното, лицето ми започва да пламти, пулса ми страшто се ускорява и т.н. Започвам да се обвинявам, че така мога да новредя на бебчо и вдигам още повече. Не знам вече каква да правя Sad Започвам да се замислям да пия нещо за успокоение преди консултациите, но не знам кое е позволено (ако има изобщо нещо).
Ако има и други мами в подобно положение, ще се радвам да пишат Simple Smile

# 654
Можеш седатиф ПЦ , хомеопатичен е и капки на Бах. Аз като вдигнах един път над 130, пих даже един валидол.
Мога да се похваля, че поне ходя редовно до вц, даже по 2 пъти вече. Ами за хвалене си е 🤣

# 655
  • Варна
Здравейте момичета! Скоро бях споделила за болки в стомаха, оказаха се от приема на Ферфолгама. Сега ми изписа ха амоули Тотема по 1 н ден. Вие с какво ги приемате разредени? Казах ми че в малко кока кола не се усещали??
Аз ги пия с прясно изцеден сок от портокал, така най-добре ги понасям и никога сутрин на гладно....така веднъж цял ден повръщах.....
Не че сега не повръщам, но поне не всяка сутрин.

# 656
  • София
Канари, пробвай с нещо природно. Смрадлика, кокосово олио....Крем здраве...това ми идва на ум
Не става-купих няколко, вкл едно на Бах…нищо. Днес направих онлайн консултация и ми изписаха някакъв кортико, който ставал и за новородени.
Иначе днес се чух с лекарката ми и утре сутринта с багажчето ме приемат Sad за вливания. Каза за 2 дни, ако шийката не се е скъсила, но като знам пътека ще искат 3. Много тъпо, с децата много тегаво, притесниха се, ужасиха се, мрънкат Sad изобщо няма да ми е спокойно, докато съм там. А предишната бременност си ми беше почивка и кеф …

# 657
Канари, стискам палци

# 658
  • София
Не става-купих няколко, вкл едно на Бах…нищо. Днес направих онлайн консултация и ми изписаха някакъв кортико, който ставал и за новородени.
Иначе днес се чух с лекарката ми и утре сутринта с багажчето ме приемат Sad за вливания. Каза за 2 дни, ако шийката не се е скъсила, но като знам пътеката,едва ли ще мога ДС се измъкна…

# 659
Страдате ли често от главоболие? Аз някъде от 3 дена съм така и единия път имах кръвно, но сега се събудих така и викам ще меря преди кафето. 120/80, 115/75. Значи не е от това....

Общи условия

Активация на акаунт