За тези, които четат любовни романи № 41

• 53 463
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Лина, има я и нея.
https://www.ciela.com/author/penelapi-daglas.html
А сега виждам, че са добавили и Bully (Fall Away) и дори е с цена, вероятно е тя да излезе първа.

# 151
Те я продават вече, но на английски. Няма да се радваме на превод

# 152
  • Бургас
О! Да, това ме натъжава. Така се зарадвах

# 153
  • Бургас
А всъщност серията Devil`s night заслужава ли си да се прочетe ?

# 154
  • Бургас
Аз я харесах много, но ....... знам ли. Имаше една книга, която ми дотежа.

Сега продължавам втората /всъщност 1,5 / Until You от Fall Away, че бях изоставила поредицата поредицата. Май ми харесва повече.

# 155
Аз довършвам втора книга на Джей Лин от поредицата Ще те чакам. Не е лоша, но не е от този тип книги, които не можеш да оставиш нощем. Много ми се чете нещо такова запленяващо. Последното, което така не плени бяха всички книги на Джудит Макнот. Харесах много и книгите на Шен, Изневяра на Алета Ромиг, Хард Инк. Препоръчайте ми нещо наистина добро. Чудих се за някоя от книгите на Джуд Деверо

# 156
  • Бургас
Йо, в групите има Хулиган 57 /Пънк 57/ на Пенелопи Дъглас. Прочети я ако вече не си.

# 157
Йо, в групите има Хулиган 57 /Пънк 57/ на Пенелопи Дъглас. Прочети я ако вече не си.

Не съм, ще я прочета. Имам я свалена на лаптопа

# 158
Аз довършвам втора книга на Джей Лин от поредицата Ще те чакам. Не е лоша, но не е от този тип книги, които не можеш да оставиш нощем. Много ми се чете нещо такова запленяващо. Последното, което така не плени бяха всички книги на Джудит Макнот. Харесах много и книгите на Шен, Изневяра на Алета Ромиг, Хард Инк. Препоръчайте ми нещо наистина добро. Чудих се за някоя от книгите на Джуд Деверо
Тамара Уебър (Лесна и Наранен) е подобна на Джей Лий. Луиз Бегшоу се доближава да Джудит Макнот - Дяволът е теб, Жена от класа, Страст, Съдба и т.н.
От съвременните:
Саманта Йънг - поредиците Дъблин стрийт и Хартуел; Девни Пери - поредицата Ларк Коув.

# 159
  • Бургас
Испанска любовна измама - НЕ ми харесва. На 47 страница съм, и я зарязах. Ще я мъча в събота и неделя.

# 160
  • Бургас
Испанска любовна измама - НЕ ми харесва. На 47 страница съм, и я зарязах. Ще я мъча в събота и неделя.

Да му се невиди, пък скъпа.

# 161
  • Euskal Herria
Аз засега се въздържам от купуването й. Досега Егмонт не са пускали чак такива скъпи книги от тоя жанр. Дори и електронна е над 20 лв.

# 162
  • Бургас
Аз си я взех от библиотеката, но не е моята книга

# 163
  • Варна
Прочетох Смарагдово море  на Ришел Мийд, която отлагах, защото втора книга ми беше много скучна. Тази много ми хареса. Главната героиня преживя доста и не очаквах,
Скрит текст:
че има дете. Все се чудех защо е толкова амбициозна.
Тамзин и Яго бяха много сладки. Готини бяха заедно. Докато четох третата осъзнах, че не помня втората книга. Ето колко скучна ми беше.

# 164
  • в сърцето на един мъж...
Купих на дъщеря ми серията на Керстин Гир - Рубинено червено, Сапфирено синьо и Смарагдово зелено. И реших и аз да я прочета Simple Smile Оказа се симпатична поредица, много приятно се чете, въпреки че на моменти има малко неразбираеми неща, заради начина, по който е сканирана. Но мога да се обърна към немския вариант Simple Smile ако нещо не ми е ясно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт