Паническо разстройство 53

• 47 643
  • 792
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте група от няколко дни се чувствам доста замяна ,понякога ми се гади .. доста ми тежи главата без да ме боли ,чудя се от времето ли е така или не знам.
На вас влияе ли ви?

# 121
Здрасти, на всички хора, искам да
попитам, дали е приемливо да се
приемат-"Аналгин, Парецетамол, Тайлол
Хот и другите производни на него",
Спазмалгон, Ношпа и Бусколезин", с
Золофт?
Аз съм на золофт. Когато се е налагало си пия всичко от изброените. Обикновено гледам с час разстояние но и заедно не мисля, че ще е проблем
Даже сутрин пия золохта и... а вечер малко алкохол.

# 122
Здрасти, на всички хора, искам да
попитам, дали е приемливо да се
приемат-"Аналгин, Парецетамол, Тайлол
Хот и другите производни на него",
Спазмалгон, Ношпа и Бусколезин", с
Золофт?
Аз съм на золофт. Когато се е налагало си пия всичко от изброените. Обикновено гледам с час разстояние но и заедно не мисля, че ще е проблем
Даже сутрин пия золохта и... а вечер малко алкохол.
Почти всичко може да се приема с АД. Даже стероиди. А че черния дроб страда, вече е друга бира. Но за кратко (до 5 години) не е проблем.
Много хора с много тежка медикация, като караха ковид, приемаха по 2 АБ и още един куп хапове и оцеляха. Е, някой не оцеляха. Но очевидно може.

# 123
Георги, човекът пита за обезболяващи и температуропонижаващи лекарства, които се вземат инцидентно, не постоянно.
То е ясно, че колкото повече, толкова повече (за черен дроб).

# 124
Здравейте група от няколко дни се чувствам доста замяна ,понякога ми се гади .. доста ми тежи главата без да ме боли ,чудя се от времето ли е така или не знам.
На вас влияе ли ви?
По-скоро е от тревожност, която се обостря от времето.

# 125
Георги, човекът пита за обезболяващи и температуропонижаващи лекарства, които се вземат инцидентно, не постоянно.
То е ясно, че колкото повече, толкова повече (за черен дроб).
Технически с трансметил 3 месеца в годината ако се прави прочистване, няма да страда и черния дроб. Въпроса е, че излиза и солено.

# 126
Здравейте хора, преди малко прочетох в нета че паник атаката можело да доведе до сърдечен удар след време ако продължаваме така не знам си какво... много се изплаших дали е вярно?

# 127
Здравейте хора, преди малко прочетох в нета че паник атаката можело да доведе до сърдечен удар след време ако продължаваме така не знам си какво... много се изплаших дали е вярно?
Е чисто физически е възможно. Понеже се получава съдов спазъм, пулса се ускорява и адреналина циркулира. Шанса е малък, да не кажа нищожен, но е възможно. По скоро обратния вариант е често срещан - при инфаркт хората получават мощен панически пристъп.

# 128
Е чисто физически е възможно. Понеже се получава съдов спазъм, пулса се ускорява и адреналина циркулира. Шанса е малък, да не кажа нищожен, но е възможно. По скоро обратния вариант е често срещан - при инфаркт хората получават мощен панически пристъп.

Ох стига де, доста се изплаших ох.. моите паник паник атаки са от най- леките за секунди.. но все пак

# 129
Здравейте! 2017-18 година бях с Паническо разстройство и с помощта на лек Ад + психотерапия го попреодолях 🙂🙂 Преди 3-4 месеца изкарах Ковид, не много леко и след известно време се появиха отново паник атаките с тройно по голяма сила плюс всички други допълнителни екстри 🥶🥶 Имам два въпроса: Има ли при някои следните симптоми: Нещо средно между паник и тревожна атака, появяваща се понякога по няколко пъти на ден, съпроводена с затруднено дишане, страх, чувството че нещо лошо ще се случи, както и фокусиране върху симптомите и тялото, главно върху дишането 🥶🥶 И другото е, предстои ми започване на Ад - Есцитазан, някой дали го е ползвал и да сподели мнение и коментар за него 🙂🙂 Благодаря и пожелания за повече слънчеви дни, изпълнени с усмивки 🙂🙂

# 130
Здравейте! 2017-18 година бях с Паническо разстройство и с помощта на лек Ад + психотерапия го попреодолях 🙂🙂 Преди 3-4 месеца изкарах Ковид, не много леко и след известно време се появиха отново паник атаките с тройно по голяма сила плюс всички други допълнителни екстри 🥶🥶 Имам два въпроса: Има ли при някои следните симптоми: Нещо средно между паник и тревожна атака, появяваща се понякога по няколко пъти на ден, съпроводена с затруднено дишане, страх, чувството че нещо лошо ще се случи, както и фокусиране върху симптомите и тялото, главно върху дишането 🥶🥶 И другото е, предстои ми започване на Ад - Есцитазан, някой дали го е ползвал и да сподели мнение и коментар за него 🙂🙂 Благодаря и пожелания за повече слънчеви дни, изпълнени с усмивки 🙂🙂
Здравей, аз съм същата в  момента, карам го по- лекия начин като цяло , но днес получих за секунди два пъти ПА след това тази вечер също много кратко понеже от къде ми се втълпи това, че може да имам инсулт и почнах да се страхувам жестоко, но ми мина веднага понеже знам, че психиката ми прави цялата работа. И след като мина, си продължих по старому и сега не си мисля, че имам инслут😃😃 не знам вече какво да кажа

# 131
Добро утро бих искала да споделя с вас ,защото като казвам на моите роднини все ми казват стига глупости, мисли позитивно.
Днес предстои ваксина на сина ми ,която отлагаме от 3 месеца не знам защо ,но съм много притеснена, корема ми се е свил.
Мисля позитивно ,но и страха надделява

# 132
Хепи, ти на хапчета ли си, питах преди дни но не ми отговори, ако не си защо се мъчиш така?
За ваксините, майката винаги се притеснява но, ако можеш избирай си битките, както се казва, някои неща са неизбежни и задължителни, та в тоя смисъл много притеснения са излишни.

# 133
Хепи, ти на хапчета ли си, питах преди дни но не ми отговори, ако не си защо се мъчиш така?
За ваксините, майката винаги се притеснява но, ако можеш избирай си битките, както се казва, някои неща са неизбежни и задължителни, та в тоя смисъл много притеснения са излишни.

Не съм разбрала ,че си питала извинявай..
Да на Есобел 10мг по 1 и половина пия ,просто тези ваксини изобщо не ги обичам 😒

# 134
Възможно ли е да ти е малко или неподходящо само това лекарство.
Не ме разбирай погрешно, моля.
А иначе страховете за децата са безкрайно много, просто някои неща така или иначе ще се случат, защото са задължителни Confused.

Общи условия

Активация на акаунт