Паническо разстройство 53

• 47 606
  • 792
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте и честит празник на празнуващите! Влетявам с въпрос: имах прескачане на сърцето от няколко месеца, което  овладяхме с магнезий и калий.
Наскоро обаче започнах да се събуждам със силно сърцебиене и съм изпотена.

А преди седмица, както си стоях изведнъж рязко ми се разклатиха краката , бях убедена ,че има земетресение. Много ми се вдигна и адреналина: сърцето ми започна да бие лудо и буквално хукнах да се спасявам.
И от тогава, вече шести ден ми е много тревожно, трепери ми тялото(все едно ми е студено)  и се усещам нестабилна през целия ден. (Почти през целия ден съм с усещане за замайване и нестабилност в краката)
Мускулите на челюстта, бедрата и предмишниците ги усещам стегнати. (И преди години съм го преживяла това, но сега замайването много ме плаши)
Ходих само на кардиолог вчера. Каза,че сърцето ме е напълно здраво и ,че всичко ми е в главата.
Днес изпих един Деанксит. Мускулите ми се поотуснаха, но като че ли още повече ми се засили усещането за замайване в главата.

Моля някой да сподели дали е изпитвал пидобни симптоми.
Много съм притеснена.

Щитовидната ми жлеза е съвсем здрава. Както и хормоните и антитела са в норма.
Аз сама ли съм късно вечер получавам от страх същите симптоми и много уплашена тичам у комшийката(па недай си си Боже да я няма)умряла съм.Ужаса е голям и не мога да го преодолея и това си е.Някой може ли да ме посъветва в такива моменти как да надвия усещанията,които са много по силни от мен и властват със страшна сила.Похвати и как да изкарам от себе си потенциал,който сега го нямам.На дъното съм.

Последна редакция: пт, 18 мар 2022, 10:21 от Sarna

# 106
Здравейте, предстои ми изследване с ЯМР, знам какво представлява самото изследване, тъй като съм правила и преди, нито боли, нито нищо, обаче сърцето ми ще изскочи, кажете ми какво мога да пия, за да съм по-спокойна по време на изследването.

# 107
Скрит текст:
Здравейте и честит празник на празнуващите! Влетявам с въпрос: имах прескачане на сърцето от няколко месеца, което  овладяхме с магнезий и калий.
Наскоро обаче започнах да се събуждам със силно сърцебиене и съм изпотена.

А преди седмица, както си стоях изведнъж рязко ми се разклатиха краката , бях убедена ,че има земетресение. Много ми се вдигна и адреналина: сърцето ми започна да бие лудо и буквално хукнах да се спасявам.
И от тогава, вече шести ден ми е много тревожно, трепери ми тялото(все едно ми е студено)  и се усещам нестабилна през целия ден. (Почти през целия ден съм с усещане за замайване и нестабилност в краката)
Мускулите на челюстта, бедрата и предмишниците ги усещам стегнати. (И преди години съм го преживяла това, но сега замайването много ме плаши)
Ходих само на кардиолог вчера. Каза,че сърцето ме е напълно здраво и ,че всичко ми е в главата.
Днес изпих един Деанксит. Мускулите ми се поотуснаха, но като че ли още повече ми се засили усещането за замайване в главата.

Моля някой да сподели дали е изпитвал пидобни симптоми.
Много съм притеснена.

Щитовидната ми жлеза е съвсем здрава. Както и хормоните и антитела са в норма.
Аз сама ли съм късно вечер получавам от страх същите симптоми и много уплашена тичам у комшийката(па недай си си Боже да я няма)умряла съм.Ужаса е голям и не мога да го преодолея и това си е.Някой може ли да ме посъветва в такива моменти как да надвия усещанията,които са много по силни от мен и властват със страшна сила.Похвати и как да изкарам от себе си потенциал,който сега го нямам.
На дъното съм.
Това е добре, значи няма накъде вече и ще започне движение нагоре.

# 108
Здравейте, предстои ми изследване с ЯМР, знам какво представлява самото изследване, тъй като съм правила и преди, нито боли, нито нищо, обаче сърцето ми ще изскочи, кажете ми какво мога да пия, за да съм по-спокойна по време на изследването.
Ксанакс.

# 109
Но първо да пробва с 1/4т., защото на мен Ксанакс не ми действаше никак добре още от самото начало и го спрях.

# 110
Здравейте и от мен! От вчера съм с изтръпнала лява ръка, а през нощта чувството се засили! Естествено писах в интернет и там прочетох ужасяващи неща, като множествена склероза и се вцепених! 🙄🙄🙄На някого случвало ли се е такова изтръпване?

# 111
Здравейте мили хора!Моите проблеми започнаха преди 10 години с един постоянен световъртеж!Ходих къде ли не......6 месеца обикалях лекари!ЯМР ми пратиха и нищо!Спомням си че някой ми изписа флунаризин.Пих го няколко месеца и всичко отшумя......Така 10 години нямах никакви проблеми.Миналата година си счупих глезена.Последваха операции,болници абеееее беше гадно!И марко след това започна ада!Вече няколко месеца съм с постоянна тревожност.По цял ден ми е лошо и напрегнато.Получавам много тежки ПА-стигам до спешното от страх че ще получа инсулт.Незнам дали се случва при вас,но от самата ПА вдигам много високо кръвно.Около 2 часа ме държи ПА и е ужас!Ходих на кардиолог и невролог.Изписаха ми хапчета за кръвно и деанксит и флунаксол........Еми нищо не ми помагат.
Вече мисля да отида на психотерапията.Живея близо до София.Моля да ми препоръчате добър доктор за моето състояние!Не мога да работя....не се живее така.Всеки ден ми става лошо и напрегнато.Аааа забравих да кажа имам хипохондрия-постоянно си мисля за болести....вси си мисля че аз или някой от близките ми е болен от нещо неизлечимо.....

# 112
Здравейте.
От няколко месеца получавам но не постоянно стягане в гърлото  все едно топче имам в гърлото и от това получавам трудно дишане, започвам страх да изпитвам. Паник атака ли е или не зная вече какво? Получавал ли е някой такова нещо? Казват ми че било от нерви но аз нервна не се чуствам. Изследваха ми хормони за щитовидна жлеза всичко е наред. Даже през ноща се събуждам с такова стягане.

# 113
Здравейте и от мен! От вчера съм с изтръпнала лява ръка, а през нощта чувството се засили! Естествено писах в интернет и там прочетох ужасяващи неща, като множествена склероза и се вцепених! 🙄🙄🙄На някого случвало ли се е такова изтръпване?
Ако спите в неудобна поза, може да не е точно върху самата ръка, но пак влияе. Не четете в интернет, моля ви се. Ако трябва, търсете невролог.

# 114
Някой купувал ли е от Турция Лексотан и с каква рецепта?

# 115
Здравейте.
От няколко месеца получавам но не постоянно стягане в гърлото  все едно топче имам в гърлото и от това получавам трудно дишане, започвам страх да изпитвам. Паник атака ли е или не зная вече какво? Получавал ли е някой такова нещо? Казват ми че било от нерви но аз нервна не се чуствам. Изследваха ми хормони за щитовидна жлеза всичко е наред. Даже през ноща се събуждам с такова стягане.

Здравей, при мен се случваше така и изпадах в голям страх, че това е края за мен, а то било ПА... в този момент просто не трябва го приемаш сериозно, а да знаеш, че е от главата Simple Smile

# 116
Ксанакс.
А деанксит, дали би помогнал… ? Някой беше писал, че ксанакс не му действа добре и разбирасе се притесних.

# 117
Ксанакс.
А деанксит, дали би помогнал… ? Някой беше писал, че ксанакс не му действа добре и разбирасе се притесних.

Деанксид няма как да помогне за успокоение. Това не е транквилант, а антидепресант.

# 118
Здрасти, на всички хора, искам да
попитам, дали е приемливо да се
приемат-"Аналгин, Парецетамол, Тайлол
Хот и другите производни на него",
Спазмалгон, Ношпа и Бусколезин", с
Золофт?

# 119
Скрит текст:
Ксанакс.

Деанксид няма как да помогне за успокоение. Това не е транквилант, а антидепресант.
И действа с натрупване. За да се усети ефект, трябва да се пие поне месец.

Скрит текст:
Здравейте.

Здравей, при мен се случваше така и изпадах в голям страх, че това е края за мен, а то било ПА... в този момент просто
не трябва го приемаш сериозно, а да знаеш, че е от главата Simple Smile
Не е истина покрай състоянието си колко неща открих, че са само в главата ми.

Общи условия

Активация на акаунт