Паническо разстройство 53

• 47 467
  • 792
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте приятели по съдба!
Скрит текст:
Искам да попитам, на някой случвало ли му се е да му трепери главата?Значи това ми се е случвало преди като работех като маникюрист.Когато трябва да съм супер средоточена и неподвижна-да не трепна, когато правя някоя декорация например.Започва едно треперене/мърдане на главата и имам чувството, че не мога да го контролирам.Вече съм сменила професията, но пак ми се случва в определени ситуации.Ето днес бях на фризьор за подстригване и знам , че не трябва да си движа главата , а колкото повече мисля за това и се старая да не го правя, главата ми започва да трепери и изпадам в ужас , че не мога да го спра/контролирам Sad
Дали е от силна тревожност или е нещо друго??
Благодаря ❤
Най-вероятно е от тревожността, още повече, че паниката засилва усещането.

# 91
Sarna пробвала ли си психотерапия?
Аз бях спряла да ходя, но реших че не ми е излишно сва пъти в месеца..
Георги аз влизам в кетото, защото мъжа ми се храни така вече 2 седмици и свалих е захарта от 14 на 5 без лекарства. Трябва ли постоянно да се храни така до живот?
Пробвах при няколко психотерапевта и то задълго, но не постигнах никаква положителна промяна.

# 92
Какво успокоително  взимате при силна тревожност?

# 93
лексотан

# 94
Здравейте изписан ми е Алгоксиб 200 по 1 вечер за гръбнака ,но не питах дали е ок да го пия с Есобел 10мг, които пия 1 и половина сутрин?

no fear мисля ,че всичко ти е от прекаленото мислене за това.Спри да го мислиш и ще отшуми.🍀

# 95
И аз. Засега той ми действа най-добре.

# 96
  • Цюрих
И аз да се омрънкам пак.
Вече трети месец имам стомашна тревожност. Понякога се събуждам с треперене в стомаха, съпроводено със сърцебиене. Понякога усещам необяснима тъга и започвам да си рева от нищо и за нищо. Преди 2 седмици имах пак нова нервна криза,слаба,но неприятна. Симптомите ту затихват, ту ескалират. Но най-много ме мъчи стомаха. Имах силни киселини и много ме болеше, даже като го натисна ме болеше. Сега съм по-добре, но толкова съм се вторачила в него, че понякога се чудя дали от самовнушение не почва да ме боли.
Гони ме истерия защо така, защо не минава...  дали не е нещо сериозно, какво е точно,гастрит ли съм развила... Абе, филм! Нямам апетит, насилвам се да ям.
Последната консултация с психо-изписаха ми сироп Алора 2х на ден и вечерта чай от маточина. Чат пат при безсъние, ксанакс. Вероятно съм в ранна предменопауза и остър ПМС. Щитовидните са ок.
Като пия сиропа и чая, прави ме парцал, но ме успокоява.Обаче Алората ми дразни стомаха и сега търся решение за него. Спрях я за 1 месец и сега се чудя с какво да я сменя. Мнения за триптозин, ансиодеп или симпатил?
Споделете и как преодолявате стомашните проблеми,моля ви.

# 97
Триптозин и Симпатил при мен нямаха никаква действие.
Ей ме нА, какво съм се панирала- вие ми се свят, глава ме боли, размазва ми се поглед. Аман от моите паники и хипохондрии! Изследвания какви ли не правих.

# 98
Я, дайте линк към тая тема с кетото

# 99
Някой пил ли е Неуролакс и как му е подейства?

# 100
Здравейте спешно ми е. Майка ми от няколко дни каквото и да хапне повръща,постоянно плаче(беше направила опит за самоубийство)Щитовидната жлеза е малко покачена . От нея ли е или всичко е на психика . Моля ви да ми отговорите,благодаря предварително

# 101
Имам постоянна тревожност. Възможно ли е да имам висок адреналин, а нисък кортизол?
Защото не мога да започна хормон за щитовидната и ми казаха заради нисък кортизол.
При ПА не се ли вдигат и двете (Георги)
Не. Кортизола може да е нормален през цялото време. Адреналина е на пикове, той не е постоянно висок. Кортизола технически може да е нисък и нормален, почти никога висок.

Zd Rihs това е за психиатър и малко стационар. Уведомихте ли органите на реда за опита за самоубийство? Защото това се и проследява по законов път!

# 102
Demon  тя е във фейса, кето рецепти се казва.
Zd Rihs прилича на тежка депресия.. Води я на психиатър!

# 103
Demon  тя е във фейса, кето рецепти се казва.
А това повръщане пак ли е от тежката депресия??

# 104
  • Цюрих
Demon  тя е във фейса, кето рецепти се казва.
А това повръщане пак ли е от тежката депресия??

Според мен е от тревожността, която преживява в момента, макар че симптомите на депресия включват силно стомашно неразположение-гадене,повръщане,болки...
Ако спре да се храни, а тя ще спре, защото е силно стресирана, в болница.Ама веднага. Аз при една паника драйфам, а тя в нейното състояние как за да реагира? Това е първосигнална реакция, неконтролируема.
А също може да е признак на натравяне, ако е хванала та е изпила нещо...
Не мисля, че има време за моткане и питане във форуми. Взимаш мерки веднага.

Последна редакция: чт, 17 мар 2022, 01:16 от Шоколад

Общи условия

Активация на акаунт