Паническо разстройство 53

• 47 464
  • 792
  •   1
Отговори
# 75
Някой пил ли е Атаракс?
Изписан ми е да го пия пи стандартната схема за тревожност: сутрин половин, на обед половин , вечер цяла таблетка.
Аз вчера съм изпила две половинки (обедно и вечерно) и бях като премазана.
Да, наистина спах , но днес до средата на деня се усещах като парцал, все едно съм с мощен махмурлук.
И възможно ли е от него да получавам прескачания на сърцето?

# 76
Аз съм пила атаракс може би година. Доспиваше ми се и към осем вечер бях както парцал. Не помня за сърцебиене.
За мен не беше подходящо лекарство но ми беше изписано и с друга цел.

# 77
Аз пих Атаракс няколко дена по 1/2 вечер и не ми понесе, но това е индивидуално.

# 78
  • София
Някой пил ли е Атаракс?
Изписан ми е да го пия пи стандартната схема за тревожност: сутрин половин, на обед половин , вечер цяла таблетка.
Да, наистина спах , но днес до средата на деня се усещах като парцал, все едно съм с мощен махмурлук.

Аз го пих няколко  години. В началото ми  се доспиваше, но после нямаше никакъв проблем. В даден момент явно  привикнах и  спря да ми  действа.

# 79
Аз пих Атаракс няколко дена по 1/2 вечер и не ми понесе, но това е индивидуално.
Моля те, сподели в какво се изрази непонасянето?

# 80
Някой пил ли е Атаракс?
Не разбирам защо все още изписват брадясал антихистамин за тревожност. Той действа 3-4 месеца максимум и това е. Човек ходи като пребит с него при 3 приема на ден. Иначе за сън бива. Прескачания на сърце, екстрасистоли и т.н. са от адреналин , не са от медикаменти.

# 81
Моля те, сподели в какво се изрази непонасянето?
Заспивах, но един такъв нездрав сън, на другия ден бях парцал. Изобщо не бях в кондиция.

# 82
Някой преборил страха да остава сам?Ще съм много благодарна да пишете.

# 83
Имам постоянна тревожност. Възможно ли е да имам висок адреналин, а нисък кортизол?
Защото не мога да започна хормон за щитовидната и ми казаха заради нисък кортизол.
При ПА не се ли вдигат и двете (Георги)

# 84
Някой преборил страха да остава сам?Ще съм много благодарна да пишете.

Да, аз успях. На инат, просто си казах няма какво да стане, не може цял живот да седиш с някого. Първоначално започанх да се разхождам навън сама. После по няколко часа оставах и у дома сама, като предварително си набелязвах много неща, които да свърша, за да седя заета и разбира се телевизорът постоянно работеше ! Пусках сериали, които ме разсмиват и ги слушах докато действам. И се получи … Simple Smile

# 85
Браво, радвам се за Вас.Аз нямам сякаш потенциал да го направя.Оставам без крака,блокирам и сърцето ми бие лудо.Мисля в този момент единствено,че това е края.

Последна редакция: вт, 15 мар 2022, 19:37 от bubanka

# 86
Здравейте.Няколко пъти съм споделяла тук ,в какъв ужас живея.Имам страх да оставам сама ,няма ли наблизо хора аз блокирам и си създавам ПА.Не мога вечер да оставам сама у дома,не мога да ходя по безлюдни улици и места.Моля хора с подобен проблем да пишат..има ли измъкване от този Кошмар.

Аз бях по същия начин преди 2год някъде , получавах ПА и там започна да ме е страх да оставам сама ,моя мъж ходеше на всякъде с мен ,не шофирах сама ,не ходих сама дори и до магазина...беше ужасно,но забременях и загубих плода още в 8ма седмица тогава си казах ,че има и по гадни неща от ПА и си дадох воля да го преудолея е всичко спря 😊
Сега имам детенце почти на 2год и съм най щастливата майка ,имам си своите проблеми ,за да съм в тази група ,но давам всичко от себе си.
Спокойно и при теб ще мине 🍀

# 87
Браво, радвам се за Вас.Аз нямам сякаш потенциал да го направя.Оставам без крака,блокирам и сърцето ми бие лудо.Мисля в този момент единствено,че това е края.

Работи именно върху този страх. Изясни си от какво точно те е страх, какво ще се случи ако останеш сама ? Аз си мислех, че ще умра точно тогава и никой няма да ме намери . В началото като оставах сама и усещах, че се появява тази мисъл бързо звънях на някого по Фейст тайм с видео, за да съм спокойна, че ако стане нещо ще се разбере от някого и може да реагира. И така , просто намери своя начин . Сигурна съм, че има такъв ! Потърси го Simple Smile

# 88
Здравейте приятели по съдба!
Искам да попитам, на някой случвало ли му се е да му трепери главата?Значи това ми се е случвало преди като работех като маникюрист.Когато трябва да съм супер средоточена и неподвижна-да не трепна, когато правя някоя декорация например.Започва едно треперене/мърдане на главата и имам чувството, че не мога да го контролирам.Вече съм сменила професията, но пак ми се случва в определени ситуации.Ето днес бях на фризьор за подстригване и знам , че не трябва да си движа главата , а колкото повече мисля за това и се старая да не го правя, главата ми започва да трепери и изпадам в ужас , че не мога да го спра/контролирам Sad Дали е от силна тревожност или е нещо друго??
Благодаря ❤

# 89
Sarna пробвала ли си психотерапия?
Аз бях спряла да ходя, но реших че не ми е излишно сва пъти в месеца..
Георги аз влизам в кетото, защото мъжа ми се храни така вече 2 седмици и свалих е захарта от 14 на 5 без лекарства. Трябва ли постоянно да се храни така до живот?

Общи условия

Активация на акаунт