Паническо разстройство 53

• 47 809
  • 792
  •   2
Отговори
# 240
Bondy07, да. Не знаех, че лабораторните изследвания показват адекватно цинка. Обикновено за недостига му се гадае по разни симптоми. Ти кръвни ли пуска?
Да, кръвни пусках и си показват вярно,
доколкото аз съм наясно. Двата показателя бяха 40 лв общо. Така с гадаене според мен не става, поне аз не вярвам на симптомите, защото повечето са сходни на много заболявания и причини. Ти по какви симптоми реши, че имаш недостиг на цинк ?

Ами, чела съм, дори сега отново проверих, че цинк не се показва на кръвни. Гадае се или е прави тест за вкус с цинков оксид. Това е. Аз не съм сигурна, че имам недостиг, просто реших да пробвам как ще ми повлияе, тъй като имам заболяване на яйчниците и знам, че цинкът е полезен за балансиране на хормоните. Ама така се балансирах, че днес още ми тупка сърцето. Побъркахме го това сърце, ей Simple Smile

# 241
След второто хапче линефор, което изпих вчера вечерта яко ме тушира или в комбинацията от дуксет, който пих вчера сутринта и цяла нощ се будех, виеше ми се свят или нещо подобно, не мога да обясня точно, защото беше през нощта в просънено състояние, но се чувствах зле.  Та това ще отмине ли или да го спирам ?
Ще отмине. Около 20-на дена някъде е привикването.

# 242
След второто хапче линефор, което изпих вчера вечерта яко ме тушира или в комбинацията от дуксет, който пих вчера сутринта и цяла нощ се будех, виеше ми се свят или нещо подобно, не мога да обясня точно, защото беше през нощта в просънено състояние, но се чувствах зле.  Та това ще отмине ли или да го спирам ?
Ужас, как 20 дни ще съм така…, по принцип доктора каза, че иска да ги пия 3 седмици и да отида пак при него и от това, което каза, разбрах че само 2-3 дни ще съм малко по замотана.
Вече съжалявам, че ги започнах….

# 243
Ужас, как 20 дни ще съм така…, по принцип доктора каза, че иска да ги пия 3 седмици и да отида пак при него и от това, което каза, разбрах че само 2-3 дни ще съм малко по замотана.
Вече съжалявам, че ги започнах….
Ама магическо хапче няма. Незнам как всички я мислите тая работа. Може и след 5 дена да отмине, може и след 20. При мен 25 дена беше така. Ама при познат за 4 дена се оправи. Но средно е 20-на дена. Аз го пих обаче за болки в гърба.

# 244
Георги, а линефора колко време се пие ?

# 245
  • Пловдив
Здравейте, ако от месец и 3 дни пиете АД и се влошите, и се наложи смяна, АД спира ли се по схема преди приема на новия или направо от следващия ден може да се започне да се пие нов? А период на адаптация има ли пак? Много Ви благодаря Heart

# 246
Здравейте, ако от месец и 3 дни пиете АД и се влошите, и се наложи смяна, АД спира ли се по схема преди приема на новия или направо от следващия ден може да се започне да се пие нов? А период на адаптация има ли пак? Много Ви благодаря Heart

Здравей.
Директно се преминава към новия. Има период на адаптация, да.

# 247

Здравей.
Не е вярно това. Зависи от кое семейство са. Ако се преминава от SSRI към SNRI, трябва поне 7 дена пауза.

Линефор се пие принципно 3 месеца. Но може и повече. По преценка на лекаря е.

# 248

Здравей.
Не е вярно това. Зависи от кое семейство са. Ако се преминава от SSRI към SNRI, трябва поне 7 дена пауза.

Линефор се пие принципно 3 месеца. Но може и повече. По преценка на лекаря е.

Аз лично не съм правила пауза между смяната на ад. А съм сменяла 4 вида. Като от ципралекс минах на аритави от днес за утре. Смятам си запознат кое какво е.

# 249
Здравейте искам да ви попитам някой от вас има ли учестен пулс и какво пие? Лекар ми каза Конкор да пия, някой пие ли го?
Възможно ли е да е, като екстра на паническото разтройство, въпреки, че аз съм с него от 8 години и съм го сравнително овладява естествено с помощта на АД. Между другото проблема с пулса се усложни и след Ковид.

# 250
Здравейте. Та на мен нали ми откриха преддиабет и ИР и започнах и лекарства за това и за холестерол и Вит д и като цяло за деня пия 10 хапа,но това е друга тема. Та искам да попитам дали някой има такава диагноза?От месец съм на диета и вчера реших да изям 1 шоколад 😩. Не знам дали е свързано с това,но два часа след това та до сега съм с ужасна умора и много ми се спи,имам и главоболие. Не знам дали е от времето,от тревожността или от захарта. Вие как сте тези дни?Аз имам усещането,че не съм спала от седмица и една тежест в очите…Много е гадно

# 251
Аз съм с ИР и се старая да се храня НВВМ. Избягвам ориз, картофи, захар, бяло брашно и т.н. Ако се случи да хапна нещо от изброените, не се чувствам по-различно. Вероятно е от времето по-скоро, не от шоколада, а може и да е от него. Купувайте такъв със стевия или пък черен шоколад.

# 252
Здравейте. Някой пил ли е корлентор за забавяне на сърдечния ритъм? От 2 дни пия по едно на ден, и сърцебиенето е непоносимо…преди това бях на Конкор, но ми го смениха. Не се търпи втори ден.

# 253
Аз съм с ИР и се старая да се храня НВВМ. Избягвам ориз, картофи, захар, бяло брашно и т.н. Ако се случи да хапна нещо от изброените, не се чувствам по-различно. Вероятно е от времето по-скоро, не от шоколада, а може и да е от него. Купувайте такъв със стевия или пък черен шоколад.
Днес си взех 90% черен. Определено няма да хапна повече нищо забранено

# 254
Днес си взех 90% черен. Определено няма да хапна повече нищо забранено
Е сега, чак никога. Просто изключвай забранените храни бавно, постепенно. Аз махнах първо бялата захар, после намалих белите брашна, постепенно ограничих ориз и картофи. Не е като да не близвам, но се случва сравнително рядко.

Общи условия

Активация на акаунт