Нов пост от BMW Türkiye

Та… Ханде разбра за това и малко се ядоса. Добре де. Много се ядоса. Но в защита на Керем ще кажа, че той не беше виновен. Аз го поканих на вечеря уж по работа. Обаче взех пример от Балджа и Селин, сипах му едни розови билки във водата и така. Ще ви обясня как действат те - за определен период от време човекът бива хипнотизиран и прави всичко, което му се каже. След като действието на билките премине, не помни нищо. Има бяло петно. Не мислех никой да разбира какво е ставало. На Керем казах, че сме си говорили по работа и след това се е прибрал. Явно е прекалил с коктейлите на вечерята и оттам са белите петна в паметта. Той повярва. Но Хандемий явно си има агенти навсякъде или е сложила камери в розовата къща, де да я знам, разбрала е и пощуря. Слава Богу, не разбра коя е русокосата софиянка, иначе нямаше да си общувам сега с вас. Отдавна щях да съм изчезнала от планетата Земя. Но си го изкара на Керем. Той не можа да докаже невинността си. Дори не разбра откъде му дойде. И така. Останалото го знаете. Няколко изтрити снимки. Отследване. Ако не се сдобрят, за да не се чувствам виновна, ще направя нещо по въпроса. Още не съм измислила какво. Затова давайте идеи вие.