Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 114)

• 40 974
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

Нов пост от BMW Türkiye

# 436
  • София

Докато и Керем не изтрие тези снимки да ги съхраним за историята!

И нещо много вярно...

# 437
Привет, момичета Simple Smile
Само да светна червената лампичка, че има опасност да се замятаме от "Осанна" до "Разпни" го/я. Което по
 никакъв начин няма да навреди на двамата (те си имат своя творчески и личен път, за който си отговарят), но вреди на всяка една от нас тук. Hug

# 438
  • София
Да си поразсъждаваме ли защо Керем все още не е изтрил “работните” снимки с Ханде и не я отследвал? Аз мисля следното… защото е джентълмен. Изтри снимката от Малдивите според мен по нейно настояване. Такова ми е усещането. Може до този момент още да са се карали, но да е имало някаква надежда за сдобряване. Само че явно са взели решение за раздяла и Ханде изтри личните им общи снимки, поискала е и това от него. Може и да не съм права. Да е преценил сам да я изтрие, защото така се прави в техния свят. Но снимките, свързани с работни ангажименти, няма защо да трие и е тъпо някой да иска това от него. Особено пък да трие неща, свързани със сериала, като трейлъра, например. Затова си мисля, че може и да не ги изтрие. Ще видим. Отследването вече е друга тема. Според мен Керем не би си позволил такова отношение към дама. На него може да му затръшнат вратата под носа, но той няма да направи същото. Още повече с Ханде бяха двойка, той я уважава и вероятно все още изпитва някакви чувства към нея. Ако е имало любов, тя не изчезва толкова бързо. Затова не мисля, че дори да й е ядосан, обиден, наранен, ще действа първосигнално. Всъщност вече показа, че не е такъв. Тя го отследва преди два дни. Той все още я следва. Дори в някакъв момент, след време, да спре да я следва, защото така е преценил, не мисля, че ще се случи скоро (ще минат поне няколко месеца, така си мисля). Просто защото за него това ще е обидна постъпка към жена, а знаем, че той е голям защитник на правата на жените. Simple Smile

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 13:02 от Бърборанка с розови очила

# 439
# 440
  • София
Красота за окото, Марги! Благодаря ти за тези гифки. Heart Eyes Hug

# 441
Абе Хандето уж е като моята зодия, ама май е някакъв повреден стрелец, стрелците сме толкова жизнерадостни, майтапчии, не ни пука от хорското мнение, а пък тя е обратното, освен жизнерадостта де... Толкова обрана, постоянно премисля как ще изглежда в очите на хората, а Керем е точно обратното, отдавна бях казала, че такава конфигурация не ми изглежда стабилна, но тогава ме нападнахте, че съм грешала...
По принцип да, противоположностите се привличат, но до време и за мен няма как да има стабилна връзка с толкова различен мироглед.

# 442
  • София
Vermilion, аз съм имала връзка със Стрелец и много мога да говоря за тази зодия. Навремето си казах, че явно Стрелец и Скорпион не си пасват за романтични отношения. За приятелство - да, но не и за нещо повече. Само че към днешна дата не се осланям толкова на зодиите. Много фактори определят характера на даден човек. Затова. От една страна - семейството, от друга - средата, житейският опит и т.н. Не можем да съдим за някого само по това коя зодия е. Това искам да кажа. Simple Smile

За противоположностите съм напълно съгласна с теб.

# 443
Това със зодиите си беше шега, но всички стрелци, които познавам са такива хахави като мен. Grinning

# 444
  • София
Мъжете, които познавам, които са представители на тази зодия, са точно такива - хахави. Противоречиви. Непостоянни. Енергични и жизнерадостни. Но имах близка приятелка зодия Стелец - тя беше изключително интровертна, особена, тиха и точно като Ханде премисляше всичко. Много мислеше, после действаше. Но беше лош човек. Подмолен. Видях някои постъпки от нея, които крайно ме разочароваха и просто нямаше как да продължа да бъда приятел с такъв човек. Затова казвам, че зодиите не са всичко и други неща оказват влияние при сформирането на човешкия характер. Simple Smile

Иначе къде на шега, къде не, тук си пишем доста истини. Wink

# 445
  • София
Никога зодиите при мен не са били определящи. Аз съм зодия "Водолей". Познавам много от моята зодия и мога да ви кажа, че всяка една си има своите различия и странности. Така, че това е много относително.  За моята зодия пише, че подходящ за брак е от зодия Близнаци или Везни.  Моят съпруг е зодия Телец и се разбираме прекрасно. Със зодия Близнаци не мога да се стиковам, защото са много противоречиви. Самите те се раздвояват, кой от двата близнака да послушат.

Относно зодия "Стрелец", моята майка (лека й пръст) беше тази зодия. Много честна  до педантичност, не разбираше много от шеги,  докачлива. Не обичаше да излага на показ личният си живот. Но всъщност беше много емоционална и показваща непрекъснато любовта си към най-близките.

За тази зодия Стрелец казват, че най-подходящи за партньори са:
Подходящи любовни партньорства – зодия Лъв в младежките години, в зряла възраст с Близнаци и Везни.

Ние не познаваме от близо Ханде, за да й даваме характеристики. Самият Керем е казвал, че е прекрасен човек, без никакво его.  Той по-добре я познава.

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 11:49 от БлагаВест

# 446
  • София
Едит:
Нова снимка от фотосесията за БМВ.

Да, Линде, ние реално не познаваме нито Керем, нито Ханде. Опознали сме ги дотолкова, доколкото те са решили да ни се покажат посредством социални мрежи, интервюта и т.н. Доверяваме се на това какво са казали един за друг, какво са казали другите за тях. Но цялата тази информация е крайно недостатъчна. Те са една кутия на Пандора за нас. Далечни, недостижими на този етап. Но ние тук си ги обичаме и често коментираме така, сякаш всеки ден си пием кафето с тях. Grinning

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 11:33 от Бърборанка с розови очила

# 447
Но ние тук си ги обичаме и често коментираме така, сякаш всеки ден си пием кафето с тях. Grinning
Да бе, да. Кого залъгваш? Помня аз едни спагети, помня, че водеше разговори с Керем. Помня онзи италиански проект..
Помня как се случваше почти всичко, ковто бяхме поискали в сериала. Как стигаше до тях? Ще се правим, че не знаем… 😆😉

# 448
Satisfied Бро беше посредник това всички го знаем.

# 449
  • София
Ох, добре, разкрихте ме. Крайно време е да спра да се правя на ударена и да ви разкажа всичко така, както е, за да спрете да се чудите какво стана. Така… истината е, че Ханде разбра как Керем се е заразил с Ковид. Не беше от нея след онази фотосесия в Мардин. Една русокоса софиянка го зарази. Оставям на фантазията ви да се досетите как. Smirk Та… Ханде разбра за това и малко се ядоса. Добре де. Много се ядоса. Но в защита на Керем ще кажа, че той не беше виновен. Аз го поканих на вечеря уж по работа. Обаче взех пример от Балджа и Селин, сипах му едни розови билки във водата и така. Ще ви обясня как действат те - за определен период от време човекът бива хипнотизиран и прави всичко, което му се каже. След като действието на билките премине, не помни нищо. Има бяло петно. Не мислех никой да разбира какво е ставало. На Керем казах, че сме си говорили по работа и след това се е прибрал. Явно е прекалил с коктейлите на вечерята и оттам са белите петна в паметта. Той повярва. Но Хандемий явно си има агенти навсякъде или е сложила камери в розовата къща, де да я знам, разбрала е и пощуря. Слава Богу, не разбра коя е русокосата софиянка, иначе нямаше да си общувам сега с вас. Отдавна щях да съм изчезнала от планетата Земя. Но си го изкара на Керем. Той не можа да докаже невинността си. Дори не разбра откъде му дойде. И така. Останалото го знаете. Няколко изтрити снимки. Отследване. Ако не се сдобрят, за да не се чувствам виновна, ще направя нещо по въпроса. Още не съм измислила какво. Затова давайте идеи вие. Wink

P. S. Не се сдържах. Надявам се поне да сте се забавлявали, докато четете.

Общи условия

Активация на акаунт