🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #4

• 81 463
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 810
От всички Зори ми е най-интересна. Изобщо не мога да схвана какъв и е случаят на таз' мома. Личи си, че са вложени много пари в образованието, развитието и самочувствието и, но резултатът е катастрофален. Толкова изкуствено е напомпана увереността и, че притежава качества. Не вярвам също, че тя движи собствен бизнес, повече ми прилича на дете на бизнесмен. Има и нещо плашещо в нея. И ергенът не се чувства спокоен в компанията и. Изобщо, тази жена не се вписва сред останалите.

# 811
Божкеее, сложих виното да се изстудява.
Аз вече започнах😀

Венето, ти ли си ? Joy

Аз нагласих една празна ваза, да топна розата, Виторио като ми я даде Joy

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 21:05 от teta75

# 812
Почвам стихче да пиша, ама муз нямам,та да се вдъхновя докат ГО покажат.😀

# 813
  • Варна
Дайте вярно линк към темата със спойлерите, моля. И някой друг беше поискал по-назад.
Не.мисля, че е нужен чак линк.
Темата е в същия раздел "телевизия", в който раздел е и тази тема.
Делят ги 2-3 други теми.
Всички са на първа страница на раздела.

# 814
Венето, ти ли са ? Joy

Аз нагласих една празна ваза, да топна розата, Виторио като ми я даде Joy
Много превидливо е това с вазата, teta. Hands Clap
За жалост не може да помогне на милото цвете. След толкова мачкане и с тор да я полееш, все тая.

# 815
Горкият, да го ожали човек - само по 35 бона на месец. Хайде стига, аз и за половината бих отишла в това предаване да ме свалат 20 изтрещели мъже Joy Не е кой знае какво, човекът не си ги слага на сърцето, говори, каквото му пуснат по слушалката, и гледа сеир.

+10
Как се пестят 70 хилки, много са му на Витьо
Аз и за 30 000 ще отида и 2 месеца ще ги изтърпя тези скумрии
Възпитана, уверена , мила.... рози ще подарявам ...
с една дума ще се правиш на маймуна  хахахахахахах
Защото Ергенина ''играе'' много и се вижда Simple Smile Може би 1-2 момичета са му приятни, но физическо привличане едва ли има към тях....

# 816
Почвам стихче да пиша, ама муз нямам,та да се вдъхновя докат ГО покажат.😀

Аз ще си подредя дипломите малко...

Ако сцената с гащурите ще е днес, дъл ще сложат червена точка и надпис децата да не гледат?

# 817
Аз вече започнах😀
Бебке,внимавай с чашките..Да не стане като снощи и накрая...разочарована..пък и с няколко калории отгоре. Joy

# 818
Никви гащи не чакайте днес. Тази рокля се трансформира някак. Това му показва. Гащите бяха вчера, дето се виждаха на голия гръб на Блага и туй то. Повече няма. Ако и това, което се видя не е било част от скритата пола.

# 819
Ох,шЪ мЪ уморите. Дипломи,вази,гащи и само някоя да каже,ме не е Убав младежа. Аз пък съм на бърбън като него. Наздраве.
Ей ви линк за спойлеровата тема,нищо интересно няма
https://m.bg-mamma.com/?topic=1395233.new#new

# 820
😂😂😂 Габриела като е с “хубави сандали” пък как е цъфнала и вързала, думи нямам.

Пфф, от шоуто да Не й позволяват да скочи във водата от лодката на Викито и да  плува по гръб  в 'Океана' в Турция на тази, че ще получим Хабер от комшиите за новодошли Акули от БГ

# 821
Аз вече започнах😀
Бебке,внимавай с чашките..Да не стане като снощи и накрая...разочарована..пък и с няколко калории отгоре. Joy
Пепел ти на устата, както казват бабите. 😃 Втори път не го преживявам туй унижение в очите на ММ. Цяла вечер мрънка, ме гледам простотии,а аз го убеждавам, че тай - хубавото предстои.😀

# 822
Не заради гащи. По-скоро да подготвят червената точка Sign Underage заради подхвърлените в промото набези на Гергана.

# 823
  • Terra incognita
Гледам и Елвира говори за някакви окесни в поезията си. Тези девойки дали не си мислят, че са на Малдивите?

# 824
Виктор каза в Инстаграм, че след епизода ще пусне лайф във фейсбук, за да чуе гледната топка на зрителите за епизода и той да сподели своята. Интересноо

Общи условия

Активация на акаунт