🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #4

• 81 474
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 795
Капитонова пък какво изпада в нервни кризи?!

# 796
Eхааа, какъв мускулест епизод. Дори на срещата с ВикитУ имаше повече лакти в лице отколкото в играта, ама и той не се постара и не се съобрази, а направо бам! въпрос! туп! питай ме ся нещо!  Само в атака. И гениалната отварачка на разговори "е що не ми приказваш". Ми като видиш че не върви, какво търкаляш гиричките натам. Това че Вики отиде с "шляпанки" всъщност си беше много добър ход, особено както се мотаха по камънаци, а и за да не му играе баскетболен капитан на Викторчо и да му стърчи педя над главата.

# 797
И аз тук с коментар за снощната серия. Като изключим киселата муцуна на Людмила, мачът беше доста свеж. На мен тази жена ми е особено противна. Видях и възрастта - 29 години! Че тя в лицето прилича на 40 с тая грознакожа! Но, има самочувствие на красавица. Дениз каза, че Деница не е мацка, тя пък, щото е! Елвира вече прекалява с нейната девственост, щяла и  на Виктор да споделя. Много му дреме на човека. Вчера за пръв път чух Карина да говори. Прави ми впечатление, че засега тя е в дълбока сянка. Нито разговори с нея, нито мнението някой и иска. Теодора ми е много груба и сякаш гласът и излиза от фуния. Мисля, че тя ще е следващата изхвърлена. Харесвам Марта, Ния-Косара и Елвира. Щом Александра започва да ми става симпатична, значи другите са много зле.

# 798
  • Варна
Значи, вчера като видях и Чух!, че Елвира му подари парфюм с нейния аромат, веднагически си помислих, да не е като аромата на свещите на Гуинет Полтроу, които миришат на онази й работа.
Който чете Звездни компромати ще се сети за прословутите на свещи на Полтроу дето били с аромата на най милото й.
Не мога да избягам от тая мисъл!
Елвира му подари аромат на нея си, хаха
Да му миришело на нея.
Напрускала с него писмото.
И той я заби с думите
"Да виждам, мастилото се е разтекло"

Ако не беше смешно, щеше да е трагично!

# 799
  • София
Току-що приключих с епизода и не съм ви чела още, много сте изписали.
Никак не харесвам Людмила, нито визуално, нито като поведение, обаче в случая беше права. Малката Виктория обезсмисли концепцията на извинението като цяло - като е без да искаш, не се извиняваш, а като е нарочно пак не се извиняваш, защото нали си го направил с умисъл и без идея да се извиниш.
Срещата беше толкова изтормозена, че чак и аз се изнервих. Виктор се опита да я предразположи, но бързо се отказа, то само едно хилене насреща му. Беше толкова неловко и измъчено, че трябва да му плащат вредни.
Александра и тя милата много глупава ще дойде, явно не прави разлика между "разстроен" и "разчувстван". Освен ако не си прави някакви асоциации с обстоятелства около своята девственост и това да я е разстроило.
С две думи - колкото повече гледам, толкова по-малко от участничките харесвам. Като си отвори някоя устата и симпатиите ми изчезват яко дим.

# 800
Викторио ако е пич, ще изгони Вики, Зори Джи, Ева или Гергана.
Личи си, че не го кефят.

# 801
Габриела да не му е топа пък 😃 Къде я забрави тази.

# 802
А, не! Сид никъде няма да ходи, хептен ще умре шоуто.
" Споко, няма да ти стане по-крив носа от нейния!" 😂😂😂

# 803
Габиту вложи толкова много усилие в играта, трябваше да избере нея за среща, въпреки че отборът й загуби. Поощрителна награда са усилие, ама щеше да бъде гоямо възнаграждение за него на срещата, щеше да се забавлява Hands Plus1

# 804
Значи, вчера като видях и Чух!, че Елвира му подари парфюм с нейния аромат, веднагически си помислих, да не е като аромата на свещите на Гуинет Полтроу, които миришат на онази й работа.
Който чете Звездни компромати ще се сети за прословутите на свещи на Полтроу дето били с аромата на най милото й.
Не мога да избягам от тая мисъл!
Елвира му подари аромат на нея си, хаха
Да му миришело на нея.
Напрускала с него писмото.
И той я заби с думите
"Да виждам, мастилото се е разтекло"

Ако не беше смешно, щеше да е трагично!
Аз си помислих абсолютно същото, ама реших, че е прекалено: 😀😃

# 805
Срещата с Виктория (малката)  беше пълна скука за Виктор. Опитваше се да я предразположи, но тя по-скоро искаше да бъде забавлявана, не тя да води разговорите, тя само да се усмихва. Иначе я харесва, но е малка за него, той иска да бъде впечатляван с нещо. Иска да си спортува с гаджето/жена си.
Девствената Елвира се справя малко по-добре със свалките. Стихче му пише. Май ще остане в последната седморка.
Благовеста пък му показва бедър. Има си той някаква слабост и към нея. И към Александра. И към Виктория рускоговорящата, за която каза, колко влиза под кожата на дамите и дирижира положението. Той не обича, според мен, чак такова доминиране, но и тя му е интересна, и нея ще остави в седморката.
Габриела, Венета, трябва вече да си тръгват.

# 806
Днес след епизода Виктор ще пусне лайф във фейсбук да коментираме случилото се.
Да видим, дано е интересно.

# 807
  • Terra incognita
Божкеее, сложих виното да се изстудява.

# 808
Дайте вярно линк към темата със спойлерите, моля. И някой друг беше поискал по-назад.

# 809
Божкеее, сложих виното да се изстудява.
Аз вече започнах😀

Общи условия

Активация на акаунт