🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #4

• 81 160
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 390
Аз съм у квотата с дипломите...
Ай, ся! В тая квота ще си мерите ли дипломите със Зорито?Satisfied

# 391
Оф, тази фланелка плетенката много ми е грозновата. Сигурно е модна, не знам, не разбирам от лайф коч/коуч/...ама не ми хареса ризката. Като дРът пенсионер ми е с нея...
Викате харесва си я той и си я носи и на други места ли....

Измерила съм аз..мойта е по-дълга от Сичките нейни. Нейните са от курсове по два дена, мойта е по така онака....

# 392
Оф, тази фланелка плетенката много ми е грозновата. Сигурно е модна, не знам, не разбирам от лайф коч/коуч/...ама не ми хареса ризката. Като дРът пенсионер ми е с нея...

Измерила съм аз..мойта е по-дълга от Сичките нейни. Нейните са от курсове по два дена, мойта е по така онака....

За фланелката ясно, само на него си му харесва. Може да е от мама.

Ама и етикет се иска, къде с едни голи дипломи си тръгнала?

# 393
Имам и един еделвайс-хербарий, от едно екскурзионно в Рила на младини. Водачът ми го беше подарил. Ако го дам на Виторио, ш ги отвея всите моми...

За сега тръпна в очакване да видя новия аутфит на ергена утре вечер...как са го стъкнали, глезените покрити ли са...и т.н.

# 394
Оф, тази фланелка плетенката много ми е грозновата. .........

Тая ризка ли е под всеобщото неодобрение? (и моето де!)
Скрит текст:

Ама ЗоритУ може КАРА лодка. Ти можеш да му грейнеш в очите с тандемни полети, парапланер, разни такива работи. Той харесва Wink

# 395
С еделвайс-хербария ти зачитам една точка.
Аз съм по фън шуя и сухи прахосъбиратели отричам твърдо.

Ако е в санатория, естествено че ще е  естетично гол пак, защо иначе ще е с плочки, нали от време на време да оплакваме очи.
Аз предвкусвам с девойките какво шоу ще е , като ги гледам в рекламата как ми надничат и се кокорят на Благиния театър.

Абе, Гери, ей така с лека ръка минимизираш успехите на хората. Не лодка само, тя  е капитан.

# 396
Имам и един еделвайс-хербарий, от едно екскурзионно в Рила на младини. Водачът ми го беше подарил. Ако го дам на Виторио, ш ги отвея всите моми...

За сега тръпна в очакване да видя новия аутфит на ергена утре вечер...как са го стъкнали, глезените покрити ли са...и т.н.
Едва ли има радиационните свойства на детелината 😂

# 397
Аз си мисля, че Виктор е готов за чалга певец, ще движи устни на микрофона на плейбек и ще гледа сладострастно в клиповете.
Пайнер ще го прилапа веднага. Даже няма да има нужда да се харчи за силиконови цици като чалга певиците. Нищо че пеенето му при Цитиридис приличаше на жално мяукане. То за тази работа глас не трябва. Предвиждам му бляскаво бъдеще.

# 398

Абе, Гери, ей така с лека ръка минимизираш успехите на хората. Не лодка само, тя  е капитан.

Все забравям до колко брутотона беше капитан нашия всестранно развит експерт.
Баба ми все ми е казвала, че някой като разбира от прекалено много работи, значи в повечето от тях нищо не знае. И аз слушам.

# 399

За еделвайса ще получиш едно нежно "О, много мило" 😀😀😀

# 400
Аз си мисля, че Виктор е готов за чалга певец, ще движи устни на микрофона на плейбек и ще гледа сладострастно в клиповете.
Пайнер ще го прилапа веднага. Даже няма да има нужда да се харчи за силиконови цици като чалга певиците. Нищо че пеенето му при Цитиридис приличаше на жално мяукане. То за тази работа глас не трябва. Предвиждам му бляскаво бъдеще.

А мислиш ли, че биха имали бъдеще в музикалната индустрия като дует "Вики и Зори"? Или нея си я пазим само за Джорджано? Името на дуета им може да е "ЗорДжано".
Наш Витрио не обичал, чалга, но го казва със заобикалки, че да не засегне де що кифли има около него. Ама кой знае.

# 401
Може ли линк към цялото участие вчера при Цитиридис, че намирам само песента

# 402
Вярно е, че не е нужен глас за този бранш, но той милият е и пластичен като дърводелски метър. Сам гo призна на Отвратонова, ако не се лъжа.

# 403
Yan 25, тук го има цялото предаване.
https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/38251/sezon-3/shouto-na-n … lcheva-08-03-2022
Виктор е в началото, след монолога на Прея с кратка сценка (добро чувство за ирония и самоирония), както и в самия край след гостуването на Лулчева. Пее песен (насилва се, хем да пее, хем действително да направи поздрав, хем ако може да се скрие под инструментала на музикантите) . Разбира се, че трябва да е L.O.V.E.   И съвсем кратко обръщение към дамите. А и към господата.
В.Ст.: "Мъже, не забравяйте, че най-хубавата извивка на вашите дами е........ нейната усмива"

Все ми се иска да повярвам, че думите му са искрени, ама нещо все ме спира.

Последна редакция: ср, 09 мар 2022, 14:37 от geri1919

# 404
Трябва да извадят един сингъл дует с Бонбонова.

Общи условия

Активация на акаунт