🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #4

• 81 460
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 765
Нали им били следели циклите от продукцията и тогава очаквали от тях изцепки, рев, истерии? Ама като са повече жени на едно място циклите се изравняват и си представям докъде може да се стигне, когато на всички им дойде в един ден.

# 766
Малката Вики кога успя да се влюби в него ?!

# 767
  • Terra incognita
Това с пожара беше доста нелепо. Не знам защо се сравни със Супермен?!
Всеки нормален човек би постъпил така.
Аз малко се втрещих, че си е легнала и спала с дългата рокля, пък с нея тръгнала и пожар да гаси. Направо като една нестинарка си я представих- с дългата фуста, изпотена, чорлява и омазана със сажди. Само да беше турила и една супврменска пелерина.
Момичето има склонност да хиперболизира и да отдава значение на обикновени неща и събития. Туй ще да е страничен ефект от личностните практики.

# 768
Аз малко се втрещих, че си е легнала и спала с дългата рокля, пък с нея тръгнала и пожар да гаси. Направо като една нестинарка си я представих- с дългата фуста, изпотена, чорлява и омазана със сажди. Само да беше турила и една супврменска пелерина.
Момичето има склонност да хиперболизира и да отдава значение на обикновени неща и събития. Туй ще да е страничен ефект от личностните практики.
Аз пък очаквах тази история да приключи с  разказа как после е кандидатствала за пожарникар и са я приели.

# 769
Аз пък очаквах тази история да приключи с  разказа как после е кандидатствала за пожарникар и са я приели.
За пожарникар дипломите й са твърде много ...

# 770
Определено тук е по-интересно от предаването. Сценаристите да почетат малко и следващия сезон да се излъчва в реално време. Хем ще могат да черпят идеи. 😂

# 771
Но пък пожарникари стават премиери. Луна Президент защо да е сама.

# 772
  • Terra incognita
А стига с тез пожарникари. ИмАхме си един, 12г (или колко точно бяха) си го дондуркаме.
Зори и бившият пожарникар са ми пределът, повече не мога да понеса 😂

# 773
😂😂😂 Габриела като е с “хубави сандали” пък как е цъфнала и вързала, думи нямам.

# 774
  • Варна
Винаги гледам епизодите на запис на следващия ден, защото това няма да мога да го изтърпя в реално време. Така поне мога да превъртам тъпите, протяжни моменти..или интервюта и мъдри мисли на кака Бонбонева. Дано вземат да измислят нещо по-интересно, че на моменти човек може да заспи. Честно казано предпочитам "сеир" пред тези словоизлияния, пък пожарникарски истории, пък парфюми и поезия...
Нито една не ми прави напълно хубаво впечатление. Във всяка намирам по нещо крайно отблъскващо.. я характер, я визия, я маниери.. Една читава няма, както се казва :/

# 775
Малката Вики не я обвинявам. Виктор не я предразполагаше изобщо, а я караше да се чувства още по-стеснителна и неуверена като през цялото време й повтаряше колко е тиха и я гледаше с безизразно лице. Мисля, че ако беше друг мъж с по-екстровертен и добронамерен характер щеше да я предразположи да приказва повече. Можеше да я пита за това какво учи,  нещо за балета, за спорт… а я питаше глупави въпроси без отговор. Какво значи “как да те спечеля”? Кой ще отговори на това? Питаше Марта повече въпроси, които биха я интересували, Вики нищо нормално не я попита. Само седеше, гледаше я и чакаше да го забавлява. Той премерва всяка дума и всеки жест и ако жената е по-чувствителна го усеща това и вдига гарда. Аз с такъв дребнав мъж нямам какво да си кажа.

# 776
И все пак ще ѝ даде роза на церемонията, според мен.

# 777
😂😂😂 Габриела като е с “хубави сандали” пък как е цъфнала и вързала, думи нямам.

То малкото Вики ако беше ТУРИЛО едни хубави сандалки с токче, каквито Габчето си представя и на Виктор трябваше после поне час да му правят масаж на врата, щото щеше да се е схванал да гледа нагоре. И ей ти- на, как замина коктейлът с харема. А и по ония горски пътечки  какви обувки трябва да са нахлюзили момите? Всичкото наред, до обувките опряха.

# 778
Аз малко се втрещих, че си е легнала и спала с дългата рокля, пък с нея тръгнала и пожар да гаси.
Нищо не разбираш, как иначе ще си направи реклама на роклите!?  Може да са многофункционални и да стават и за пижама, пеньоар..

Наистина не мога да повярвам, че много хора тук смятат Зорница за интелигентна, интересна за разговор и пр. За мен не притежава нито натурална, нито лингвистична и дори екзистенциална интелигентност! За личностна и междуличностна - съвсем!

Повечето от изброените видове интелигентност не откривам и при Деница и също ви се чудя! Съжалявам я, защото очевидно си е повярвала, че е нещо повече от всички там! Начинът, по който се изфука за целувката, за която уж нямаше да споменава, доказа само, че е същата като тях..

# 779
  • Terra incognita
Ммда, доста е дървен Викторчо. Само го чух да сравнява Вики с порцеланова чашка с кафе, толкова била крехка. От къде му ги ражда главата.

Общи условия

Активация на акаунт