🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #4

• 81 259
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 1 110
Моят беше много, ама много възмутен. Голям е сухар Joy

Смее ли да не е възмутен?

# 1 111
Александра е долна интригантка. Не психоложка, интригантка се оказа.
Психоложката е за психиатър, да ѝ пренареди чакрите, че много лесно истерясва.

# 1 112
Абе, нито една от тия всичките не става. 😄

# 1 113
Абе, нито една от тия всичките не става. 😄
И аз това си мисля 😅

# 1 114
Благовеста си е взела адвокат.
Александра прави муцуни и дразни.
Бих си тръгнала, ако някой ми иска обяснения, а друг прави подигравателни физиономии.

Името Гаргамела отива при Александра.

Като не познаат Людмила, защо са я извикали на "разговор"?
Адвокатката с психологически уклон Александра си е взела жертва, пардон... клиент, който да изтика напред, а тя зад гърба му да си излее злобата. Надмина Людмила, признавам й го. Егати постановката, която спретна на Блага, а тя освен с голо дупе явно е и с празна кртауна щом се остави да я ползват за маша.

# 1 115
влизайте в YOU Tubaaaa, Гаргамела е при Цитиридис

# 1 116
На мен Марта ми харесва.

# 1 117
  • SF
Александра е учила психология, колкото да учи нещо. Повечето моми го смятат за нещо лесно, интересно и модерно. Хвърлят се на психология, история на изкуствата, кино критика и други тинтири-минтири. Хал-хабер си нямат от психология, но звучи секси при запознанство. "Ау, психоложка, за тебе съм като разтворена книга".
Някой умник (дали не беше и самия Виктор) беше казал "като бял лист", което е съвсем различно.
Александра не е психоложка, тя е невроложка. Simple Smile
Ама кеф ще ми стане с тези свалки Благовеста да й вземе гаджето.

# 1 118
Хванах края на лайфа в профила на Виктор. Далеч по-симпатичен и непринуден беше, накрая се засрами, че знае откъде да спре лайф стрийма. Само ако не повтаряше постоянно думата "дама"... От нея и "много мило" вече получавам уртикария.

# 1 119
Абе Блага вместо да се замисли малко и да се опита да покаже и друга своя страна , започна пак с намеците и номерата . Не си е взела поука .

# 1 120
  • Terra incognita
Във Фейсбук има предложение следващия път ергенинът да даде и своите гащи. Щяло да бъде много романтично.

# 1 121
Аз пък също бих постъпила като Александра. Благовеста има някакъв проблем и е много уязвима за останалите, особено за най-злобните.

# 1 122
  • софия
Кратка резюме на лайфа на Виктор:
Деница била по-готина отколкото я представят. Не се впечатлява от гащи и не харесва такова настоятелно и нахално поведение. Било му е трудно психически. Снимали са по цял ден. Не издаде дали има победителка, но и да има вищо не е станало.. това е ясно. След всеки епизод ще пуска лайф да коментира

# 1 123
Във Фейсбук има предложение следващия път ергенинът да даде и своите гащи. Щяло да бъде много романтично.
Сега след парашута.

# 1 124
  • София
Сега изгледах скандала и истериите. Александра е подстрекателка и само засилва унижението. А Благовеста се усети, че се е изложила яко. Всички ми изглеждаха ужасно пияни.

Общи условия

Активация на акаунт