🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 3 (06.03 - 13.03) 🌴

• 28 130
  • 647
  •   1
Отговори
# 60
  • Другата България
Хе-хе, аз точно само за Драго и Анелия гласувах.

За дуела между двете вече казах - аз съм "за" да си ходят и двете.
Наистина ми е тотално безразлично коя ще остане.
Но, с оглед на това, че жената мъж при силова битка би могла теоритично, а защо не и реално да даде вятър и на някой от мъжете, които са останали - например Жорката, дори и Зоран, а защо не и Ивайло, предпочитам тя да си иде.
Обаче, мисля, че напусналата ще е Ивана.
Маргарита има много събрана злоба в себе си, силен мотив - отмъщение, и няма да се даде лесно.

# 61
Полюбувайте се не само на Владо Карамазов, а и на неговите скрити таланти!

Наградена със сребърен медал на фотографски конкурс в Малмьо, Швеция:
Скрит текст:

# 62
От няколко дни " мъча" подкаста на Неделчо Богданов и Туджаров. Та вторият коментираше как "Ергенът" имал по-голям рейтинг от Сървайвър. Чел бил много коментари във фейсбук. А Неделчо му вика " Ти пък, намерил си къде да четеш. Чети в бг мамма" - перифразирам . Паднах от смях с него, та да кажем "здрасти" на Неделчо!

# 63
Здрасти, Неделчо. Не те знам кой си, но здрасти!
Мисля, че Зоран ще намери идол.

# 64
Ами, значи, здрасти на Неделчо и добре дошъл на Туджаров.

# 65
Неделчо Богданов е създател на филма "БългАр" и участник в Игри на волята. Аз лично много харесвам анализите му. Туджаров смятам всички знаем кой е, участвал и в Игрите и в Сървайвър - за мен въздух под налягане, не мога да го харесам и това си е. Та двамата са големи почитатели на Сървайвър, изгледали всички чужди сезони.

# 66
Само набързо да кажа, че на мен ми е много интересно всичко, което пишете за американския Сървайвър и с удоволствие ви чета! 🙋♀

# 67
  • София
Неделчо си има фенки и тук, затова знае той бг-мама.

Гласувах да победи Маргото. Малко разнообразие да има.

# 68
  • София
На мен Неделчо много ми харесва са в Игрите, но от Сървайвър не разбира много, често говори глупости в подкаста. Туджаров пък казва много истини, но физически е слаб. Неделчо поне на плуване и пъзели беше добре, докато Туджаров само на думи и да анализира отстрани.

А за рейтинга, то и тук да се види, Ергенът е по-гледан, както и около мен го гледат много хора, които не гледат състезателни риалитита. Добре, че сте вие тук, че да си обсъждам и Сървайвър някъде.

# 69
Казват ли нещо интересно в този подкаст или само се лигавят? Ще си го пусна и аз тези дни....
Иначе Неделчо е голяма звезда вкъщи! Simple Smile Дъщеря ми е чела всичките книжки за Българ и му е фенка. Заради него гледахме Игри на волята /верно, хванахме само последните епизоди, но му стискахме палци!/

И да ви попитам дали се е случвало в американските сезони играчи съзнателно да саботират игра за имунитет, за да изгуби племето и да се отиде на съвет, на който да бъде изгонен неудобен играч?

Последна редакция: пн, 07 мар 2022, 17:23 от Гарганела

# 70
Случвало се е не веднъж дори.

И да ви попитам дали се е случвало в американските сезони играчи съзнателно да саботират игра за имунитет, за да изгуби племето и да се отиде на съвет, на който да бъде изгонен неудобен играч?

# 71
Абсолютно никой около мен не гледа Сървайвър. Не разбират и не харесват играта. Няколко ми казаха “е то същото като Игри на волята”, присмях се и приключихме.
Надявам се дъщеря ми поне да го гледа, отказа се на трети епизод.

# 72
Абсолютно никой около мен не гледа Сървайвър. Не разбират и не харесват играта. Няколко ми казаха “е то същото като Игри на волята”, присмях се и приключихме.
Надявам се дъщеря ми поне да го гледа, отказа се на трети епизод.
Дъщеря ми се пристрасти /това й е първия сезон/ и го чака с нетърпение. Но съм съгласна, че в България не се котира много. От първи сезон е така. На една малка част от хората страшно им харесва, но по-голямата част остава безразлична.

# 73
  • София
Pampita да не би да си Силвия Петкова под прикритие Smile Зоран е обратното на привлекателен, но всеки с вкуса си. Предпочитам Ивана да остане.
Получи ти се майтапът. Не съм Силвия, но явно вкусът ми се приближава до нейния.

# 74
Мъжът ми е фен на игрите.Сървайвър не е гледал и казва че не му допада.Сега покрай мен ще не ще слуша какво говорят и си има дори фаворит-Драго 😂

Общи условия

Активация на акаунт