🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 3 (06.03 - 13.03) 🌴

• 28 146
  • 647
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Добре де, разбирам, че няколко ката дрехи са носели по себе си.... ама Ивана е с найсти "тоалет" вече Astonished
Как става това?!?

# 376
Йо и Бо могат да изиграят Зоран и при евентуално спасяване на доктора да си гласуват с Денис и Мила за него.
Мдааа.... Я да видим, обаче, кого ще спаси Алекс. Изглежда ми като човек, който ще го реши на момента.

# 377
Да, ама май не им е много на сметка вече, ако изгонят Зоран остават те 2те, срещу другите 3ма. Имат имунитет обаче, така, че и на по-следващ съвет, пак биха могли да се наложат, стига да не дадат от другото племе на някоя от тях тая така двузначна огърлица.

Йо и Бо могат да изиграят Зоран и при евентуално спасяване на доктора да си гласуват с Денис и Мила за него.

# 378
Не мога да я гледам тази Ивана,хем злобна,хем противна.От промото
Скрит текст:
Даваха как жълтите грънци се клатят и ще паднат.Много ме е яд,тая патка докога ще я бутат.
Новата Мани … направо с такова бутане ми се отщява да гледам !!

# 379
Не можах да разбера защо племето на Ганка (забравих им името) са склонни да спасяват Зоран и да помагат на коалицията му с Йо и Бо при положение, че вече не е сам в играта. Нещо ми убягва логиката. Би трябвало да си дават сметка, че е опасен и, че не им трябва в играта.

# 380
  • Другата България
Погледът на Алекс към Мила, докато разказваше за стратегията си с доктора - убийствено пронизващ. Видяхте ли как я гледаше? То че беше стратегия - беше ясно и на слепците, бокса и футбола така и не го схванаха, ама при Алекс не беше стратегия, тя затова и така замълча, когато Мила разказа, че е разбрала за нея и него, а пък Джу тъпото се обади и за Бо преди това.....мани, стана един карамбол.....Алекс просто не може да диша Мила, направо ако може на момента би я изгонила.
А Джуки Иванови пък с поредното "просветление" - Милен се разсърдил, че не му обръщала внимание!
Тя се изяде от злоба именно, че Милен НЕ ѝ обърна внимание, и подозирам, че ако падне, ще е именно от злоба заради това. Мега неприятно женище.

# 381
Не можах да разбера защо племето на Ганка (забравих им името) са склонни да спасяват Зоран и да помагат на коалицията му с Йо и Бо при положение, че вече не е сам в играта. Нещо ми убягва логиката. Би трябвало да си дават сметка, че е опасен и, че не им трябва в играта.
Ганка + Анелия + Мила + доктора + Денис + Кари + Ванко + Зоран +  ....бая народ се натрупа на клона ....

# 382
В такива моменти започва да тежи грешката на Ганка при избора и на играч за племето. Сега мислят с Анелия и Мила как да развалят свръзката  Йо/Бо, а ако беше избрала Бо в своето племе този проблем можеше да го няма.

При пет гласа и с наличието на идол Йо и Бо са в абсолютно водеща позиция. Даже и с лишаването от глас на една от двете нищо не се променя, защото гласовете са само пет и идола няма как да се законтри. Освен с невероятна финна измама, което не виждам как ще се получи.

# 383
Жалко, че няма племенен съвет. Тези дуели са ми скучни.

# 384
Няма що, поредната женска игра за Ивана.

# 385
Изобщо не ми харесва частта с тоя остров. Никога не ми е харесвала. Любимите ми сезони и в световен мащаб винаги са били тези, които не включват тази тъпотия.

Колкото до дрехите, изобщо не вярвам, че си носят само каквото са имали върху себе си в деня на отиването към острова. Мога да се съглася да носиш още един, дори два, или три чифта дрехи отдолу, но има няколко човека, които буквално носят различна тениска, или риза всеки епизод. Десет тениски ли са носили отдолу? 😁 не, че това е голям проблем, но поне да не се правим на будали.

# 386
Ужас. Новата Мани

# 387
Манка ряпа да яде,баси ужаса.

# 388
  • София
Е стига дееее RageRageRage

# 389
Искам да го видя кой е този мъж, който може да стои повече време на един крак от една жена!
Пфу.... пак остана тази!

Общи условия

Активация на акаунт