🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 3 (06.03 - 13.03) 🌴

• 28 148
  • 647
  •   1
Отговори
# 360
Тъпо от страна на Ивана.
Вместо да го прикотка Милен и разпита за всичко случило се от негова гледна точка  .. тя го гони настрана.
Информацията даже и с едно на ум е информация .. а това е нещото до което най-малко има достъп в момента.

# 361
  • Другата България
Тъпо?
Ти от тъп човек какво очакваш?
Да си ходи тази противна жена, това не се трае вече.

Зоран обаче успя да ги подведе с имунитета.
Голям хитрец е този Зоран, ей....

# 362
Знам, че деленето на мъжки и женски игри е тъпо и винаги има изключения от правилото, но в тази игра за баланс сякаш наистина Ивана има предимство.  Дано все пак Милен победи

# 363
9 епизода - 15 дни. С това темпо още шест седмици на екран, общо девет седмици за целия сезон.

# 364
Много ми се ще тая двойка Бо и Йо да я разбият и едната да си ходи. Слаби са в игрите и като цяло са ми страшно досадни.
Интересно, че доктора сам е готов да се подложи на вот и да ходи на острова, не че имат много избор, така или иначе.
Ивана много негативно посрещна Милен. Дано си ходи и тя, стига й толкова и без друго също не е интересна. Ще ми се някой по- деен да остане на острова.
Браво на Ифугао, успяха да наваксат и да спечелят.

# 365
  • Mediterraneo
Супер! Радвам се, че спечелиха. Най- малкото заради физиономиите на великата петорка от другото племе.

# 366
Физиономията на Йоана беше един път 😂.Както се дуеше високомерно,видяхме я два възела не успя да развърже.Радвам се че зелените спечелиха,да видим кво ще измислят сега в колибата.

# 367
Много ми се ще тая двойка Бо и Йо да я разбият и едната да си ходи. Слаби са в игрите и като цяло са ми страшно досадни.
Интересно, че доктора сам е готов да се подложи на вот и да ходи на острова, не че имат много избор, така или иначе.
Ивана много негативно посрещна Милен. Дано си ходи и тя, стига й толкова и без друго също не е интересна. Ще ми се някой по- деен да остане на острова.
Браво на Ифугао, успяха да наваксат и да спечелят.
Док се предложи сам, вярно. Но каква сметка си прави да се срещне със Зоран там ми е напълно непонятно, защото е много вероятно Зоран да е перманентно спасен поне на още два съвета. Истинската драма ще настане ако още на следващия съвет Ифугао премахне един глас различен от Зоран при гласуването. Това може да убие Бонток отвътре практически, защото Йо и Бо искат да играят със Зоран повече, отколкото с Док и Денис. Не знам дали ще се сетят Анелия или Ганка за тази възможност.

# 368
Да спасят доктора? Денис ли иска да изгони Зоран? Или Мила?

# 369
Джулиана как я хлъзна мазно мазно за едно бутче Зоран.
И при избора на човек за смяна за една нощ и особено при избор на арбитър. А НАЙ-тъпото е, че Джулиана издрънка всичко на Ифугао, и сега е нормално Мила да разбере за плановете. Защото Мила има на втория етаж нещо. Много проста жена е Джулиана, която не знае къде е попаднала.
Зоран направи схемата, която си мислех, даже я обогати.

# 370
Йо и Бо могат да изиграят Зоран и при евентуално спасяване на доктора да си гласуват с Денис и Мила за него.

# 371
Много хубави моменти в този епизод, много. Започвайки малко преди колибата със Зоран и Бо, колибата, нощувките и разговорите .. Яка серия се получи.

Мила оправда очакванията ми, разчете играта правилно и бързо.

# 372
Йо и Бо могат да изиграят Зоран и при евентуално спасяване на доктора да си гласуват с Денис и Мила за него.
Да, особено с идола.

Дано Ивана да си тръгне, ужасна е тази жена.

# 373
Уф, аман … играта пак е повече женска Sad
Имало ли е подобна в някой от американските сезони ?

# 374
Не мога да я гледам тази Ивана,хем злобна,хем противна.От промото
Скрит текст:
Даваха как жълтите грънци се клатят и ще паднат.Много ме е яд,тая патка докога ще я бутат.

Общи условия

Активация на акаунт