🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 3 (06.03 - 13.03) 🌴

• 28 153
  • 647
  •   1
Отговори
# 345
Не знам дали е толериран, но със сигурност не е от участниците, които са преминали през нормален кастинг. Аз се чудих откъде ми е познат, а той е мъж на актрисата Силвия Петкова и съм ги виждала в поне други две предавания по БТВ. Тя в доста филми се появява, така че без да влизам в свръх дълбоки конспирации, не би ме било изненадало,ако той е пазен от продукцията, просто за да не си развалят продуцентите отношенията с тяхната фамилия.

На мен ми направи впечатление, че няколко пъти се споменава как той непрекъснато псува и обижда определени хора, но това не ни се показва. Още първите дни някой беше казал, че не го харесва, защото непрекъснато псува по адрес на някого. Вчера пак се спомена подобно  нещо.

# 346
Сега изгледах епизода. Много ми хареса играта. Със саботаж или без, Ифугао бяха бързи, мотивирани и правилно позиционирани. Браво!
А Ивайло се оказа поредния екскурзиант...предполагам дължи неустойка след като не по медицински причини напуска.
Не знам как се процедира в такива случаи, май и играчите бяха на мнение, че няма да има изгонен. На съвета голямо дърдорене, думата беше давана на всеки с изключение на изкупителната жертва - Милен, който едва успя да вмъкне 2-3 изречения, колкото да припомни на зрителя, че все още е в играта. Зоран толкова се престара, че чак преигра (особено с джоба Rolling Eyes). Но явно и той е огромен фен, че и подготвен.
Йо и Бо да не са спали в една хотелска стая? Те по-здрава връзка от близнаци и любовници имат.
Ей тези моменти липсват, на опознаването, сближаването и едва тогава коалиране. Може би затова се следва този сценарий - бързо прегрупиране на племена, арбитри, нощувки, защото всички са се опознали и е редно да се играе открито.

Последна редакция: ср, 09 мар 2022, 18:03 от Cafelate

# 347
  • София
И малко от кухнята: https://www.btv.bg/za-btv/spetsialno/angelina-belcheva-direktor- … rvivor.html?_gl=1*3ge2ch*_ga*MTIxNzQ3MzM0LjE2Mjk5MDUyMjA.*_ga_WTQR6K8LS9*MTY0Njg0MDMwMC4xMi4xLjE2NDY4NDA5MTcuMA..&_ga=2.261615310.296917470.1646840302-121747334.1629905220

# 348
Гледах малко със закъснение..
Нарочно не дадоха решението на Ифугао, за да има съспенс Ганка на кого ще сложи огърлицата, но тя, за разлика от Анелия, не промени решението на племето.

Мъчно ми е за Милен! Честен, добър, раздаващ се максимално, силен играч, но единак.. Дано имаме възможност да го гледаме още! Дяволче, дано си прав!!! Но този монтаж за демотивираната Ивана, след като разбра, че любимият й си е тръгнал, ме притеснява...

А от Ивайло очаквах да каже, че не е искал да ходи на острова, за да се изправи срещу нея и затова кавалерски напуска! Не съм го гледала още в Преди обед, но не споделяте да е казал нещо такова.. Не знам дали Пейо е прецакал някой истински желаещ да участва и да се бори, но Ивайло съвсем опропасти представата за участие..

Много бяха жалки всички от петорката, извинявайки се на Милен! Особено Йо и Бо! Какво се извиняват, ами да бяха му дали идола и да махнат Иван или Денис, Милен им е по-ценен от тях двамата, взети заедно! Но не им стигнаха "топките"! Но дано сега се осмелят да се коалират със Зоран и да използват идола, че реално нямат и много време, може и да изгори..

# 349
И малко от кухнята: https://www.btv.bg/za-btv/spetsialno/angelina-belcheva-direktor- … rvivor.html?_gl=1*3ge2ch*_ga*MTIxNzQ3MzM0LjE2Mjk5MDUyMjA.*_ga_WTQR6K8LS9*MTY0Njg0MDMwMC4xMi4xLjE2NDY4NDA5MTcuMA..&_ga=2.261615310.296917470.1646840302-121747334.1629905220
Много ми хареса! Личи, че говори със страст и много е мислила върху всички тези неща!

# 350
  • София
Интересно беше какво каза Ивайло за имунитета. Той е казал на Маги още, когато са били в различни племена, мислел след обединението да играе с нея и затова й се доверил. Тя обаче казала на доктора. Той не е знаел за това, мислел си е, че само Маги знае. Докторът пък естествено е казал и на другите.

Добре, де, Маги явно наистина е много ограничена, защо не му е казала, че се е изпуснала. То отвсякъде си личеше, че той наистина беше изненадан. Това щеше много да им промени играта, щеше да знае, че го подхлъзват.

# 351
Много ми хареса! Личи, че говори със страст и много е мислила върху всички тези неща!
Да, много хубави думи и силно интервю.
За мен беше удоволствие да го прочета.

Цитат
Марк Бърнет, първият продуцент на Survivor, нарича формата “morality play” - нравствена, етична игра. Какво вади от човека Survivor?

Виждала съм как стресът, съчетан с постоянен глад и липса на уединение, огромното разстояние от близките ти хора и липсата на модерните средства за комуникация изтласкват хора над тяхната точка на пречупване.

Survivor вади на показ най-доброто и най-лошото от хората. Понякога правят неща, които обикновено не биха направили или казали, само защото са гладни или нещастни. Няма да излъжа, ако кажа, че Survivor оставя и физически, и емоционални следи върху всички замесени. Говоря и за участници, и за екип. Survivor взема малките социални лъжи от ежедневието и ги превръща в състезание.

“Истинският” живот – това, с което се занимаваме ден след ден вкъщи, на работа или на обществени места – е поредица от представления с маски. Дори в най-личните си срещи в цивилизацията ние представяме само част от себе си, тази, която ние си изберем. От неусетна усмивка до неохотно извинение, ние се лъжем един друг през цялото време. Да издържиш в Survivor означава да свалиш маската си, която почти винаги носиш или да извадиш още много други. Зависи от стратегията, която си предприел. Да изиграеш така хитро играта, че тези, които си елиминирал, да напишат твоето име на финала като Sole Survivor. Но в крайна сметка след всички игри, изпитания, силови двубои и физическо изтощение трябва да докажеш, че най-тренираният ти мускул е… мозъкът.

# 352
Интересно беше какво каза Ивайло за имунитета. Той е казал на Маги още, когато са били в различни племена, мислел след обединението да играе с нея и затова й се доверил. Тя обаче казала на доктора. Той не е знаел за това, мислел си е, че само Маги знае. Докторът пък естествено е казал и на другите.

Добре, де, Маги явно наистина е много ограничена, защо не му е казала, че се е изпуснала. То отвсякъде си личеше, че той наистина беше изненадан. Това щеше много да им промени играта, щеше да знае, че го подхлъзват.
Май пак е излъгал. Тази история с Маги и доктора беше за имунитета на Алекс. За имунитета на футболистчето, Йо /или Бо/ каза, че просто са ги чули случайно да си говорят, докато някоя е вървяла наблизо ....

# 353
Пак се спойлнах от промото,много смотани тия режисьори нарочно ли го правят 🤬

# 354
  • София
Детска градина,щом Ивана от острова знаеше...
Като Бо и Йо се прави-нито дума.Сега те ще трябва да заградят Зоран.
Интересен е той,имам усещането,че ще ги хапе като змия,наред Simple Smile

Благодаря за интервюто-впечатлена съм от Ангелина Белчева!

# 355
Гласувам, че Ивана ще спечели отново, въпреки че искам да е Милен. Това е повече женска игра. А нея я бива в концентрация и търпение.
За Мила си усещах от началото, че само се прави на невинното агънце, като ревеше, ама кому бяха нужни чак такива театри...
Не мисля, че и другите не са я усетили вече.
Доктора ми беше супер симпатичен отначало, но вече яко взе да ме дразни. Взе се за ръководещ играта и решаващ реда на гонене. Не, че не е прав, че Зоран е опасен играч, ама нека има интрига. Пък и това натискане през 2 дни с различна ми идва в повече като стратегия. Йоана и Борислава са по-умели. Вече ми стават симпатични. Време е и Ифугао да идат на съвет, че там изгубих нишката кой с кой е. Ама пък не искам Драго да гърми.

# 356
Има ли жена от България спечелила формата? Може умишлено да са подбрани слаби мъже, за да може победителката да е жена тази година.

Следвам двама от играчите от преди старта на предаването и от инстаграмите им разбрах,че ще участват още преди да започне да се върти рекламата.По постовете им в инстаграм си правя някои заключения, но ще видим.Пиша така,защото не съм сигурна,а ако е истина ще е спойлер, а още е много рано и голяма част от вас не ги обичат.

# 357
Е как? Първият Сървайвър го спечели Нели. Много се радвах за нея и сумата беше чудна.

# 358
  • Другата България
Първият Сървайвър го спечели жена.

# 359
Е как? Първият Сървайвър го спечели Нели. Много се радвах за нея и сумата беше чудна.
Да, 250 000 и то преди 16 години! Даже днес не си позволяват толкова.

Общи условия

Активация на акаунт