🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 3 (06.03 - 13.03) 🌴

• 28 170
  • 647
  •   1
Отговори
# 330
Ивайло как се опита днес в Преди обед да пробута тезата ,че офталмоложката нарочно и безспирно му втълпявала,че проблемът с очите му е много сериозен.

# 331
Да, за него.
Ама това не беше на краката, а си стискаше пъпките по ръцете, това поне аз видях.
Още по време на епизода, беше във водата, но реших, че е излишно точно това да коментирам.
Стига хора, как толкова пълен човек ще си гризе ноктите на краката, това е несериозно.
Че той не може да се прегъне, за да го направи.
Извинявам се за .....за коментарите.
Можи, можи, не го подценявай!
Скрит текст:

# 332
  • Другата България
Ауууу, ужас!
Това били краката, а аз мислех, че са ръцете....по-добре да не го бях видяла отблизо.
Мерси, грешката е моя.

# 333

Мъжкият каст е тотал щета, щом досега от 4ма напуснали трима са мъже, смятай колко са зле нещата.

Ми то и жената, дето напусна, си беше мъж, та....Joy

# 334
Убихте ме с този скрийншот 😂

И този човек работи в медицината, където всеки трябва да е изрядно чист при всяка манипулация...АААААААААААА 🤯

# 335
Брутален скрийншот, и аз го бях изпуснал този момент. Бляяяяк, много гнус!

# 336
  • Другата България
Мъжкият каст е тотал щета, щом досега от 4ма напуснали трима са мъже, смятай колко са зле нещата.
Ми то и жената, дето напусна, си беше мъж, та....Joy
Ти го каза.....
Брутален скрийншот, и аз го бях изпуснал този момент. Бляяяяк, много гнус!
Аз го видях още по време на епизода, обаче тогава ми беше гадно да коментирам, реших, че не си струва.
Изпуснала съм момента със скрийншота на Дяволо тук, сега като заговорихме се сетих точно за кой момент става въпрос, но друго мислех, че съм видяла.....офффф.

# 337
  • София
Мери, и аз не очаквах, че може да се огъне така и въобще на кого ще ме хрумне така да си почиства краката. Поне сега и вие като го видите, ще се сещате за този кадър, ще споделим емоцията. Grinning

# 338
Аз го приех като че ли си бърка в нослето по време на епизода .. но действителността е в пъти по-брутална. Гледал-недогледал/неразбрал в моя случай.

# 339
  • София
Анкетата е оправена.

Може да си изтриете гласовете и да гласувате отново.
Вече има 2 опции за глас, по една за двата стандартни въпроса.

Simple Smile

# 340
И аз го видях още по време на излъчването. Жал ми е за човека някак и се радвам, че не го коментирахме. Дори ми мина през ум (понеже не мога да си го възприема за нормално) дали няма проблем с врастващ се нокът и ако не им дават нокторезачки и специални пили да е принуден .Затварям темата , надявам се има тривиално обяснение
Аз няма да показвам снимки на моите сексимволи, че вероятно никоя няма ми  ги ареса и  ще се Убидя:grinning:

# 341
  • София
Ивайло си тръгна точно толкова безславно, колкото и Пейо.
Даже беше още по-трагичен - саботиране на играта и напускане - нищо мъжкарско няма в него, както каза и Джулияна.
Сега бил съжалявал, трябвало да остане и да им покаже ... ха ха ха - хуморески. Подви си изцапаните гащи и даже не постъпи мъжки да го изгонят, а сам си тръгна, мислейки, че така остава някак силен в очите на хората. Даже се опита да обясни как се бил сетил, че го манипулират, но другите го натискали да използва имунитета и да се защити.
В интервюто по бтв обаче каза още нещо, че сигурно неговото напускане е повлияло негативно и на Ивана - а, дано да си тръгне и тя довечера.

Само аз ли имам усещането, че предаването "подпира" Зоран?
Той е със същия вулгарен изказ като Пейо, но единият беше заклеймен, а другия си се вихри на воля.

# 342
  • София
Моля някой да сподели скрийншот
/активен линк към Ивайло в Преди обед. Че ми се скапа компа и съм с телефон.
Мерси Simple Smile

# 343
Само аз ли имам усещането, че предаването "подпира" Зоран?
Той е със същия вулгарен изказ като Пейо, но единият беше заклеймен, а другия си се вихри на воля.
Зоран е доста обигран и опитен, умее да замаже нещата, че даже и да излезе доблестен в очите на момичетата. Пейо беше по-първичен, въпреки, че според мен по свой начин доста по-мил.

Иначе българските кинаджийски среди едва ли са толкова населени, че да не се познават помежду си оператори, режисьори, сценаристи и т.н.

# 344
Моля някой да сподели скрийншот
/активен линк към Ивайло в Преди обед. Че ми се скапа компа и съм с телефон.
Мерси Simple Smile

Линк 🙂

https://survivor.btv.bg/videos/futbolistat-ivajlo-krusharski-sle … hno-reshenie.html

Общи условия

Активация на акаунт