🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 3 (06.03 - 13.03) 🌴

• 28 140
  • 647
  •   1
Отговори
# 420
# 421
  • Sofia
Изобщо не ми харесва частта с тоя остров. Никога не ми е харесвала. Любимите ми сезони и в световен мащаб винаги са били тези, които не включват тази тъпотия.

Колкото до дрехите, изобщо не вярвам, че си носят само каквото са имали върху себе си в деня на отиването към острова. Мога да се съглася да носиш още един, дори два, или три чифта дрехи отдолу, но има няколко човека, които буквално носят различна тениска, или риза всеки епизод. Десет тениски ли са носили отдолу? 😁 не, че това е голям проблем, но поне да не се правим на будали.
Не знам колко ката дрехи са имали на гърба си,като са ги взимали за острова,ама Ивана трябва да е била с поне 5-6 чифта бански. Mr. Green Съгласна съм,че там нещата не са точно така.

И да вземат да дадат някоя по̀ многокомпонентна игра на тъпия остров.Аман вече...
Иначе,като гледам как само мъже се гонят,тази ще я гледаме още доста време.

# 422
  • София

Survivor - епизод 9 (09.03.2022)

Шоуто на Николаос Цитиридис - 09.03.2022

Последна редакция: чт, 10 мар 2022, 10:29 от Mari_Mar

# 423
  • Sunshine state
Мила ми става все по-противна. И как все игри като за Ивана дават?! При банята само Кари не изми косата си. Защо не й хвърли един шампоан?

# 424
Мислех си снощи за т.нар. сигурни съюзници в играта. Има ли въобще такива?
Аз се сещам за тези:

Йо + Бо
Анелия + Ганка
Денис + доктора
Карин каза на доктора в шатрата на посланниците: "Абсолютно сигурна съм във Ванко. Той играе с мен."
Значи ако й се доверим /въпреки, че няма никакви тв излъчвания/:
Карин + Ванко

Сега ако добавим към тези двойки по още един човек /с неизвестен процент сигурност/:
Йо + Бо + Жоро
Анелия + Ганка + Мила

По-широки потенциални коалиции /тук вече яко се обърквам/:
Йо + Бо + Жоро + Зоран
Анелия + Ганка + Мила + Карин + Ванко + доктора + Денис ......

Единаци /няма кой да им пази гърба/:
Драго, Александра, Джулиана...

# 425
Мила ми става все по-противна. И как все игри като за Ивана дават?! При банята само Кари не изми косата си. Защо не й хвърли един шампоан?
         Тя Карин остана до края на бара да си дояде каквото е останало.Накрая се включи в къпането.Може и да не и е бил толкова важен шампоана.Вярно ,че много малко се хранят,но нейното.........Много лакома.

# 426
  • Другата България
Тя все не се е наяла......

# 427

Косите на цветнокожите жени са коренно различни по структура от тези на европейките и азиатките. Невъзможно сухи са и изискват съвсем различна и доста сложна поддръжка. Ако е видяла, че няма каквото ѝ е необходимо, за да я оправи след измиването, нищо чудно да се е отказала от шампоана.

# 428
Според мен на Милен трябваше да дадат имунитет, а не на Зоран...
И според мен тия двете къдравелки са сестри 100000% , адси противни и адски много си приличат.

# 429
  • Mediterraneo
Е, не си била измила косата. Доверявате ли се на това, което виждате? Като знаете монтажистите на какво ниво са тоя сезон.

# 430
  • София
Хубав епизод с лош край.
Джукестата злоба пак успя, пфуу. Аналогиите с Мани са правилни, но двете не могат да се сравняват по принцип. Мани е завършен простак и интригант и трагедия в игрите, а и винаги беше в племе. Ивана освен да тормози комарите и нас зрителите друго няма. И Ивана според мен с лекота би победила Мани.
Жалко за Милен. Яд ме е за него. Изтърваха шанса на два пъти от продукцията да направят острова по-гледаем. Първо с Марга (ако бяха дали игра за сила) и сега с Милен (всякаква игра без баланс). НО, игрите за оцеляване в над 80% от случаите са статични и явно си е имало предварителен план, коя игра кога ще се падне. Не виждам с какво Ивана е интересна на аудиторията, така че няма смисъл да я държат насила, защото нейния сегмент на острова е негледаем. Освен това върне ли се в племе, веднага ще бъде изгонена, защото никой не я харесва. Просто шанс и умения, психика. Има си последното, поздравления за което и толкоз за нея.

Играта на 'сляпа баба' беше много интересна, браво на Ганка. Но нямах нищо против и Йо да спечели. Обаче някои хора от старото Ифугао не бяха виждали истинска храна от 14 дена, така че добре им дойде храната. Радвам се.
Според мен Йо има повече сила в ръцете от Ганка, не е виновна. Просто възлите могат да са много гадни, особено в онази влага. Сигурно са и ги затегнали при носенето или трябваше да се усетят и на място мъжете с по-силните си ръце да отвързват/разхлабват, та после да е по-лесно за викача. Както например Драго направи. Забави се много, но после това реши играта.

Гарганела,
точно така стоят нещата. Бих махнал само онази прекалено дълга коалиция от толкова много хора, защото това няма как да стане.

Няма да гледам Владо при Цитиридис, защото не искам да разбирам нищо. Но е ясно, че Зоран ще продължи доста напред, защото е находчив и интересен. Зрителите имат нужда от такива играчи, които да импровизират и да правят шоу. Но победител няма да е със сигурност. Едва ли след 7 г. ще дадат играта на друг чужденец. Първо, хърватин, а сега македонец, а нема нужда. А и Зоран е приятел с Карамазов и Джаферович, както и с Милошев. Преценили са, че е хитрец и колоритен образ и ще прави шоу и рейтинг и са го взели, но победата няма да му я дадат.

Малко много ми идват 4 дена пауза! Лош ход май на БТВ.
Щеше да е по-добре да гледаме в понеделник-сряда-петък.

# 431
  • софия
Мила си каза, че ще се държи с Ганка, Анелия и не знам още кой. Ванко се нагажда според ситуацията. Играе го добряк, с всички се разбира. Имам предчуствие, че другата седмица ще се гони човек от Ифугао. Само че не знам кой ще бъде. Иска ми се да е Александра, която пък има идол...

# 432

Гарганела,
точно така стоят нещата. Бих махнал само онази прекалено дълга коалиция от толкова много хора, защото това няма как да стане.
Ами така се получава, че всеки е заявявал някаква обвързаност с някого от тази "дълга коалиция".... Мила към доктора. Докторът към Карин - "Притеснявахме се да не се обвържеш с Драго срещу момичетата." Това го тълкувам, че докторът вижда потенциален съюз с момичетата: Анелия и Ганка /най-вероятно внушен от Мила/. Тази дълга коалиция е формирана под давление на Мила, предполагам, за презастраховка /хем с доктора и Денис, хем с Анелия и Ганка/.
И тъй като не може всеки с всеки, ще стигнем до един момент пак ще има "мишки", "предатели", "измамници" и т.н.

# 433
Подразни ме за пореден път играта на острова. Ами, наистина не е честно абсолютно нищо силово да не дадат като изпитание, или нещо свързано с плуване, ако щеш по- многокомпонентна игра да е, айде да не е чисто силова/плуваща, ама така си е дискредитиращо просто за мъжете. А и мисля, че тя е облагодетелствана и в отношение на това, че е по- отпочината, ако мога така да се изразя. Защото тя на тоя остров не прави нищо сериозно, другите участват и в отборни битки, а дори и чисто социалната част често е натоварваща. Колкото и да не е яко да си сам, понякога е по- добре. Не знам, кой ще е следващия, който ще иде при нея, но който и да е дано наистина вече я победи.
Зоранчо голяма лисица, като нищо далеч ще стигне.
Гарганела , Тя Мила си го каза в ИГ, че стратегията в тази игра е да имаш коалиция в коалицията, коалиция извън коалицията и изобщо, колко незначителен е физическия аспект за сметка на социалния, но това не съм убедена доколко го е осъзнала в самата игра и доколко, вече след като е излязла от там и е имала възможност за по- обстойно премисляне на нещата.

Последна редакция: чт, 10 мар 2022, 10:51 от Lys Bleu

# 434
Не виждам нещо гротеско и подло в това, че даден човек е по-чуствителен и пуска сълза по разни поводи. Далеч по , гледаемо е от хвърлянето на пепел и жупел, или вечния рев на Зоран каква бедна и нещастна жертва е и всички са против него. То има защо да са . Доктора ми е много по-приятен и обран и адекватен.
Александра май е лапнала обаче по Докторчето и злобее , смешна ревнива патка . Да беше отишла в Ергенот а не тук , Връзката Док-Мила би била полезна - док води Александра и Онзи с шапката, Мила - води Анелия и Гани и се сформира прилична групичка
Ивана (върнах началото ) , ми се стори , че на шега каза на Милен обратно на лодката , в смисъл изобщо не е опчаквала него. Миленчо обаче много се стегна и започна да играе отбранително .
Играта наистина беше подарена на Ивана , както всички знаем жените имат доста по-силни мускули на краката и мъжете не умеят да се съсредоточват поради физиологични , физични , физически и други физ причини

Общи условия

Активация на акаунт