🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 3 (06.03 - 13.03) 🌴

• 28 047
  • 647
  •   1
Отговори
# 435
На мен докторът ми е много неприятен!
Както и Зоран,който е адски нахален и самонадеян.

# 436
И аз се надявам вече Ивана да си отива, писна ми от нея.
Милен не го запомних с нищо.

# 437
Гъбаркат ни нещо с тия превюта.
 Миналия път Ивана реве - след това победител.
Тоя път Ивана разправя че не ѝ стигнали силите... значи го е опукала.

Имаме участник познал верния отговор  Wink
Язък! Анакондата пак остана. Един от най-изнервящите образи. Нещо като Катето от  ИВ.

# 438
Катето си беше чудесен играч и то по-подходящ за тук, отколкото за там.

# 439
Всички ревете, че било нагласено.. и аз не харесвам Ивана, но не мисля, че са ѝ "подарили" играта. Гледам в момента Австралийския сървайвър и след обединението игрите за индивидуален имунитет са подобни... В един от последните епизоди имаше такава игра:
Скрит текст:
и познайте... мъж спечели. А тази жена, изключително силна и тренирана, йога, падна.
линк инста
Имаше и още 5-6 жени, ето някой искаше да види мъж, който побеждава на такава игра- ето го.
В предния сезон на финала също играта беше между 2 жени и един мъж (македонец Sweat Smile) и беше пак от подобен тип.
Не обичам да правя сравнения, но малко ми омръзна да чета как било нагласено. Смятам, че продукцията е на високо ниво, единственото, което не ми харесва са махленските разговори и обиди между участниците. Тази игра трябва да се играе с много финес и хитрост. А за съжаление, не мисля, че нашите участници могат да оценят, когато някой ги преметне и после да гласуват за него да спечели... Тук ми се губи чара на играта. И също -  диалозите между определни участници са на много ниско ниво, малко са ми махленски разговорите на съветите.

# 440
И аз не запомних Милен с нищо - нищо не направи в тази игра, седя и си чака реда за изгонване, че и обиден май беше, че не са го оценили? Ами сам си е виновен, опитаха хората да го въвлекат в коалиция, а той какво? Мнееее, мене не ме търсете, аз не съм такъв.

И хайде стига с тия женски игри. Да, досега се падат игри, в които Ивана има предимство, но предимство не значи победа. И мъже печелят подобни игри. Няма как да я хейтя, само защото Пейо е брутално тъп и не може да нареди пет парчета пъзел или пък Маргарита отказва да съобрази, че може да вкара малко мисъл в мятането на ринговете. Поне играе жената и не пищи обидена. И тя имаше основания да се сърди - осъдиха я още от началото и я изритаха моментално. А при нея на втория етаж не е съвсем празно и щеше да бъде интересна като част от коалиция, предполагам.

Снощи е започнал американският Сървайвър, тъкмо тегля първия епизод и потривам лакомо ръце.

# 441
  • София

Survivor зад кадър: Епизод 9 - Маги е третият отпаднал участник

Ваня посреща Маргото...

Явно утре ще е с пикаещия навсякъде (думи на Марга) Милен.

# 442
Тоя Ваня Джаферович да не готви политическа кариера ? Има ли телевизия, в която да не се е вясвал ?

# 443
# 444

Survivor зад кадър: Епизод 9 - Маги е третият отпаднал участник

Ваня посреща Маргото...

Явно утре ще е с пикаещия навсякъде (думи на Марга) Милен.
Аз още не мога да повярвам, че Марго нарича "мъжкар" Ивайло, тя повече "мъж" от него.

# 445
За мен Мила е лицемерка и сълзите снощи бяха поза.Да играе и в десет коалиции ако иска,според мен няма да спечели.Карин и Ванко нали били познати от преди играта,някой тук беше споменал че тренирали заедно и са скрита коалиция.Йо и Бо са ясни,както Ганка и Анелия.Доктора и Денис не знам до колко се подкрепят,но той наистина си мисли че като се "жертва" за племето и иде на острова да " отстрани " Зоран и ще го носят на ръце.Много наивен и нереален поглед на ситуацията има този доктор.Александра с право се ядоса на Мила и простотиите и,личеше си че го харесва и се почувства предадена.Според мен няма да има съвет на червените и няма да се наложи тя да спасява някой от двамата според желанието на племето.
След Пейо май няма друг мразен дразнител и горе долу всички се разбират  и няма единен "враг" така да се каже.
Ивана какво да я коментирам,да сигурно ще бие Манка,не знам защо я рекламират като бодибилдърка,но със сигурност ще е първата излетяла ако стигне до обединението.

# 446

Колко трябва да си вярваш, че да отидеш да играеш игра, която май никога не си гледал ... и да очакваш да я спечелиш по твоите правила, ами не става в случая.

# 447
Най-глупавото от цялата ситуация в племето му е, че въпросните "дами", дори не осъзнават, че играейки играта по такъв начин в обединеното племе ще изхвърчат за отрицателно време. Коя от тях ще вземе една игра ? Коя ?
Можеш да спечелиш Сървайвър без да си спечелил нито една индивидуална игра.
Милен е добряк и позитивен човек, но нямаше и грам идея къде е попаднал и как се играе в тази игра. Сам се изгони, защото не успя да установи отношения с никого. А още по-голямата истина е, че не се и опита.
Играта му е практически дефиниция за слаба, което го прави много слаб участник.

Последна редакция: чт, 10 мар 2022, 13:15 от Bengun

# 448
Аз сериозно се чудя, с какъв акъл са тръгнали за подобно предаване ?! Все едно аз да участвам в Мюзик Айдъл или Екс Фактор.
Аз пък сериозно се затруднявам да разбера как все още има хора, които не са разбрали, че в Сървайвър физическата сила е фактор, но не основен и не най-важен. Симпатизирах на Милен, но играта му беше глупава. Без коалиции не става тук. Особено в началото, когато така наречените мишки друг избор освен да се обединят и да изгонят силни играчи няма.
По-нататък какво щели да правят? Еми ще си измислят някаква стратегия, дали ще им се получи или не, не се знае. Ама трябва ли изобщо да не участват и да не се стараят да минат по-напред, защото не са доблестни бичета?

# 449
Забравих за Ивана да кажа, че не си призна пред Милен, когато той я похвали, че добре се е устроила, че заслугата всъщност е на Маргарита!

Общи условия

Активация на акаунт