АВГУСТ 🤱🏼2022 🌸 (ТЕМА 7)☀

• 31 424
  • 759
  •   1
Отговори
# 480
Неизвестна, качила съм 9кг., но аз тръгнах с поднормено тегло, така че това си е от голямо значение.
Ами не, не усещам пърхания или пукания много отдавна, а си усещам как се мести и върти бебето, понякога колкото и да не ви се вярва на някои са си и ритници и оттласквания. Няма как иначе на корема отвън да се виждат движенията. Всяко бебе си е с различна подвижност, имат си темперамент вече и е нормално да е различно. Нормално е някои да усещат само пърхания в 20с, а други вече ритници независимо от еднаквостта на грамажа.
Королева, четох че започват да си създават режим и до края напълно си го затвърждават. Моята най-добра приятелка роди преди 4м и като се заговорихме с нея, че и разправям кога я усещам и кога не и тя се замисли, че при нея през нощта като я е будел с ритници сега се събужда по същото време да яде😁
Joy joy, много си тревожна наистина…Знам, че се дължи на това през което премина, но наистина се опитай да не се филмираш, ще си повредиш психиката, а ще ти трябва много, за да се грижиш за бебчовците. Както казах и по-нагоре и лекарите го казват, всеки си е различен няма закономерности, на които да отговаряме всички стриктно и еднакво. Знам, че е трудно да се отпуснеш и да започнеш да се радваш на бременността си без тревоги, но опитвай се наистина.

И аз бях с поднормено или поне така се води,51кг на 170 височина и също вече съм +8 кг ,но и аз съм чувала,че по-слабите са по предразположени за бързо качване.. дано не прекалим😀

# 481
На мен за втори път ми излизат в рамките на 2  месеца.
Първи път ми изписаха Flagyn, a втория път Klotrimazol.

Ако някой има изпитано средство, моля да сподели.

quote author=mariya.9777 link=topic=1420225.msg44466032#msg44466032 date=1647521996]
Момичета, на мен днес ми излезнаха резултатите от вагиналния секрет с Candida albicans съм. За първи път имам гъбички през живота си. Трудно ли се лекуват този тип гъбички, ако някоя от вас е имала от този вид?
[/quote]

# 482
Аз правих ОГТТ днес, ще ви пусна резултатите ако може, който разбира да си каже мнението дали има нужда да се посъветвам и с ендокринолог. АГ каза, че всичко е наред, но все пак.

Мария, имаше няколко момичета с гъбички, някои ги повториха даже, упорити са си, но не са опасни.

Скрит текст:

Роузи, аз бях 47 преди да забременея на 158см височина, сега съм 56. Преди това, преди неуспешната ми бременност бях 41 и дължа започването от 47 с тази бременност, на предишната. Малко объркано го написах не знам дали ще ме разбереш.

# 483
Аз правих ОГТТ днес, ще ви пусна резултатите ако може, който разбира да си каже мнението дали има нужда да се посъветвам и с ендокринолог. АГ каза, че всичко е наред, но все пак.

Мария, имаше няколко момичета с гъбички, някои ги повториха даже, упорити са си, но не са опасни.

Скрит текст:

Роузи, аз бях 47 преди да забременея на 158см височина, сега съм 56. Преди това, преди неуспешната ми бременност бях 41 и дължа започването от 47 с тази бременност, на предишната. Малко объркано го написах не знам дали ще ме разбереш.

Разбрах те Simple Smile
Аз пускам често ОГТТ поради инсулинова резистентност ,но моите резултати са малко по-различни.Не знам при бременност кое се води в норми.

Последна редакция: чт, 17 мар 2022, 15:25 от Rouzi15

# 484
  • София
Аз съм с повторна кандида. Първият път нямах симптоми, изписа ми Гентазон един флакон еднократно. Два месеца по-късно съм със симптоми и пак албиканс - този път ми написа само гино-преварил 6дни.

# 485
Мисля, че стойностите ти са перфектни.
Моята ендокриноложка ми каза, че ако втората стойност е на 10, тогава е притеснително. Моите са доста по-високи от твоите и въпреки това ми каза, че всичко е ок.

Скрит текст:

# 486
  • Бурса
За лекарство при гъбичките редно си е лекар да го изпише, но за пробиотик мога да кажа че съм пила този https://remedium.bg/bio-kult-kandea-probiotik-pri-vaginalna-kand … 5-kapsuli-70892/p  и мисля че е подходящ.

# 487
Момичета, на мен днес ми излезнаха резултатите от вагиналния секрет с Candida albicans съм. За първи път имам гъбички през живота си. Трудно ли се лекуват този тип гъбички, ако някоя от вас е имала от този вид?

Моите излседвания показаха същото и АГ каза че не се налага лечение.

# 488

Моите излседвания показаха същото и АГ каза че не се налага лечение.
Аз съм със същата кандида и моя АГ каза че е трябва да се лекува. Също каза че най-вероятно дори да я изчистим пак има голяма вероятност да се появи,но ще се лекува колкото е необходимо!🤔

# 489
Аз искам да попитам дамите,които вече имат едно детенце ,
понеже нашият младеж е с една седмица напред ( аз съм в 20та а той отговаря по грамаж и см на 21 ) и е така още от 12-та седмица ,по снимките които ми дават виждам,че терминът от 02.08 се измести на 27.07 , това значи ли че със сигурност би могъл да се роди по рано или няма значение ? Чисто любопитство Simple Smile

# 490
понеже нашият младеж е с една седмица напред ( аз съм в 20та а той отговаря по грамаж и см на 21 ) и е така още от 12-та седмица ,по снимките които ми дават виждам,че терминът от 02.08 се измести на 27.07 , това значи ли че със сигурност би могъл да се роди по рано или няма значение ? Чисто любопитство Simple Smile
Моят термин е за 8 август. Последно по ехограф бях за 30 юли. Това са измерания,но не са точни. Грамажите нямат общо с това дали бебето върви напред. Гледат се обиколка на глава,коремче,измерване на крачето и т.н.Грамажите са индивидуални за всяко дете. Ние в 18седм 3дни бяхме 331грама и сега ще вдия др седмица на феталната колко е наддаала и как върви със см? Между другото колко см сте? Че в различните приложения различни сантиметри дават🤔

# 491
  • София
Не. Моят син вървеше винаги напред с няколко дни, а накрая даже преносих.

Telly, този пробиотик ще го търся задължително, така или иначе мислех да си взимам.

# 492
Моят термин е за 8 август. Последно по ехограф бях за 30 юли. Това са измерания,но не са точни. Грамажите нямат общо с това дали бебето върви напред. Гледат се обиколка на глава,коремче,измерване на крачето и т.н.Грамажите са индивидуални за всяко дете. Ние в 18седм 3дни бяхме 331грама и сега ще вдия др седмица на феталната колко е наддаала и как върви със см? Между другото колко см сте? Че в различните приложения различни сантиметри дават🤔

Ще погледна точно какво пише,понеже все още съм в офиса,и не помня с точност см,но по грамаж в 19та седмица беше 331 г .

# 493
След като влезеш в 9м може да се роди във всеки един момент. Моят син вървеше напред, но е преносен и роден със секцио, защото категорично отказа дори да започне да се ражда. А и доктора прецени, че не му се чака още един ден да пробваме за нормално и после да премине в спешно секцио. Колко е бил прав не знам, но му се доверих.

# 494
  • София
Аз тогава ще съм 23та седмица Simple Smile първи ден на 23та. Четох че като си с наднормено тегло е хубаво да отидеш по-късно, а и преди това имам час при моя си лекар, та реших да има някаква дистанция между двете

И аз съм на фетална чаак на 28.04. Записах се този път при Чавеева в Щерев, някой ходил ли е там? Бебка продължава да си върви една седмица назад, по цикъл 20.08. По ехограф 26.08., та реших по-късничко да ида на фм.
В края на месеца ми е и първия преглед при Дяволов 💗
Защо толкова късно на ФМ, тя е от 18 до 23г.с. Аз съм със същия термин 20.08. и се канех да ходя на ФМ седмицата 4.04. -8.04., когато ще съм в 21г.с., досега винаги тогава съм ходила, но няма да съм в града, а следващата седмица вече ми се струва късно.
Момичета нещо не хвана плексита. С какво мога да се мажа? Или някакви бабини смеси нещо да го облекча? Уж не съм стояла на течение нещо,но от снощи ме боли и болката отива чак до ключицата отпред.
Можеш да се мажеш с Репарил гел. Първата бременност такова ми бяха изписали 2 пъти на ден. И като кърмех пак такова ми изписаха. И аз редовно имам проблеми с плексит.

Общи условия

Активация на акаунт