БРАТЯ - СЕЗОН 4

• 34 294
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Зайка и с бат Бойко се справи!
Да внимават останалите играчи!

Няма ли някаква публикация от Нова относно Братя?
Тази вече ще дават 2 епизода накуп или просто ще изместят с един ден напред във времето планувания финал на сезона?

# 151
Не вярвам да пуснат 2 епизода на веднъж, по-скоро или ще измести финала, както казваш или ако е възможно, ще преправят монтажа да махнат тук-там излишни кадри и ще го вместят в останалите епизоди.

# 152
  • Галифрей
Е тая Ива много опасна ве 😂
Няма никаква публикация. Да определено ще го изместят и всичко това за 25 минути. Е да те още работят над него и монтират здравата.

# 153
Снощи имаше ли епизод?

# 154
  • Галифрей
Снощи имаше ли епизод?
Не

# 155
Днес не ми се вярва да има също, защото ще пускат евентуално Бойко вечерта и пак ще излъчват мисля.

# 156
  • Велико Търново
Един за друг и Бат Бойко откраднаха ефирното време.
Е защо пък "Един за друг"? Те него три пъти го прекъсваха да ни говорят едни и същи неща не знам колко кратно. Освен това, ако не бяха излъчили епизода докрая, съвсем щеше да им се обърка схемата на сезона. С 25-те минути на "Братя" би било по-лесно.

# 157
Днес не ми се вярва да има също, защото ще пускат евентуално Бойко вечерта и пак ще излъчват мисля.
И аз имам такива подозрения. Sad

# 158
  • Велико Търново
Да вземат да обявяват, че 24-те часа стават 48 и да се приключва.
Аз на Нова им се чудя като имат цял новинарски канал, що не си правят там извънредните включвания. И да си пуснат едни "вървящи" надписи, пък който иска да гледа, ще си превключи.
Снощи в тези включвания едно и също нещо не знам по колко пъти го повториха. Сякаш пък много ме интересуваше какви са им кахърите на ГЕРБ.

# 159
Момчетата. Simple Smile

# 160
Брех! Оказа се, че познавам братът на Мартин Димитров. Освен плътния глас, нямат нищо общо физически.

# 161
  • Галифрей
Като гледам те правят прекъсвания  и в другата телевизия. Ама нали си имат новинарска емисия,има интернет да си ползват.

# 162
Егати тъпотията 🤬

# 163
Не ми казвайте , че  втори ден няма да има епизод. Ядосвам се вече!

# 164
  • Галифрей
Еми нямаше 😞😔

Общи условия

Активация на акаунт