Синдром на раздразненото дебело черво тема 2

• 207 900
  • 2 128
  •   2
Отговори
# 330
И аз влизам утре за колоскопия толкова съм притеснена,че самата аз не мога да се позная.Дано не покаже нищо лошо,защото само вие които сте минали през това можете да разберете какво ми се върти в главата.

# 331
Гери, успех! Стискам палци всичко да е наред. Пиши после.

# 332
  • София
Гери, успех.
Аз пак съм в криза- болки и изхожданията ми са редовни без нужда от лаксативи, което за мен не е нормално.

# 333
  • Los Angeles CA
Гери, Всичко ще бъде наред, не се притеснявай!

# 334
да права сте но вече и аз незнам какво да правя и дали тази бактерия има някакво алтернативно лечение

Има алтернатива, моля те не пий тези тежки антибиотици, особено гентамицин. Той и таваника е тежък.
Ще ти пиша на лични.
Искаш ли?
[/quote] 
Да ще помоля

# 335
Благодаря за подкрепата момичета отложиха ви колоскопията за петък и ми казаха да се подготвя вкъщи със 6 прахчета .Не са ли много тези прахчета .Та аз съм 48 кг и правилно ли съм разбрала само вода без нищо друго.Много се разочаровах,че ме отложиха ,но доктора каза ,че нямат места.Благодаря на всички.

# 336
Здравейте!Искам да попитам понеже отскоро ме гони хипохондрия и си изследвам изпражненията за кръв и открих вътре,не по повърхността някакви червени подобни на кръв парчета-бяга гъсти(извинявам се за описанието) и се сетих,че ядох доста доматено пюре и се чудя дали е това или е кръв.Вие изкарвали ли сте си акъла ако забележите подобно нещо?

# 337
Именно при изследвания на фекална маса не се ядат домати, цвекло, диня, печени червени чушки(пипер) и т. н.
Да, възможно е да е от пюрето.

# 338
Здравейте!Искам да попитам понеже отскоро ме гони хипохондрия и си изследвам изпражненията за кръв и открих вътре,не по повърхността някакви червени подобни на кръв парчета-бяга гъсти(извинявам се за описанието) и се сетих,че ядох доста доматено пюре и се чудя дали е това или е кръв.Вие изкарвали ли сте си акъла ако забележите подобно нещо?

Когато ме беше налегнала най-тежката хипохондрия често се заглеждах и притеснявах. От хамона най-често. След година, година и половина осъзнах че ако е имало нещо щеше да се е влошило и да съм разбрал.

# 339
Здравейте момичета днес направих колоскопията и гастроскопията и давам отчет гастрит,много нагънато дебело черво,каскаден стомах,двойно прегъната жлъчка и накрая полип 16мм.Взеха ми за биопсия и на 21.10.ми казаха да отида за очистителни и 24 ще го махнат сигурно пак с колоноскопия. Много съм притеснена,защото не знам какво ще покаже боипсията според доктора клетките са добро качествени.Изписа ми стомахон,мезим форте,спазмомен .Моля ако някой е имал подобни притеснения да ми пише

# 340
А защо този полип не е махнат на първата колоноскопия и ще ходиш на втора да го махнат?

# 341
А защо този полип не е махнат на първата колоноскопия и ще ходиш на втора да го махнат? Не знам не мога да кажа не ми обясниха

# 342
По принцип се махат в момента на колоноскопията. Защо е това два пъти да се мъчи човека и два пъти касата да плаща една и съща процедура.

# 343
И аз влизам утре за колоскопия толкова съм притеснена,че самата аз не мога да се позная.Дано не покаже нищо лошо,защото само вие които сте минали през това можете да разберете какво ми се върти в главата.
Здравей Гери как мина
Аз съм си все още с къркорене гадене и подуване за капак имам пулс който след холтер показа че стигам до 140
А органична причина няма
Днес пак съм парцал това чудо край няма ли незнам
Дали да не си направя втора гастроскопия и колоноскопия
Вече съм на дъното

# 344
Защо не пробвате с тинктура от жълт кантарион да се подобрите хора,аз от нея толкова голям ефект видях,още повече че не е химия и помага също при проблеми със жлъчка и панкреас ,черва

Общи условия

Активация на акаунт