Синдром на раздразненото дебело черво тема 2

• 206 993
  • 2 128
  •   11
Отговори
# 1 095
Бета-блокера не е проблем, пийте си го.

# 1 096
Някой имам ли е жълт цвят при забърсване по голяма нужда? Самите изпражнения не са жълти само при забърсване като жълта течност или ако е , , рядко, ,  от мн време често съм така,  в момента също...Извинявам се за гадния въпрос...

Установихте ли проблема?

# 1 097
Ще ми препоръчате ли гастро с София, запознат с low foodmap диетата. Бих искала да пробвам. Нещо отново ми се обособят проблемите :/ Може би ще се навия и за коноскопия, ако ми изпишат този път. Обмисляме опити и за бременност и искам да съм изяснила някои болежки...

# 1 098
# 1 099
По абсолютна случайност доктор Стефан Митев ми прави колоноскопията. Работи в Св.Иван Рилски. Освен, че е внимателен други впечатления нямам, защото реално се водех пациент на друг лекар.

# 1 100
Няколко пъти му се обаждах с опит да запиша час и все ми отговаряше, че няма часове в обозримо бъдеще Sad
За Fodmap препоръчвам да си свалите приложението на Monash University, платено е, но е подробно и полезно.
Иначе аз по време на двете ми бременности и известно време след това бях като преродена и почти нямах проблеми

# 1 101
Ами нищо чудно. При жените подуването е и хормонално. Особено, като наближи менопаузата. Rolling Eyes

# 1 102
Здравейте, комфортекс дали помага за газове и подуване?

# 1 103
Средна хубост. Има едни за смучене с портокал и с лайм. Усещала съм успокояване на стомаха след някоя джънк храна.
Може Еспумизан саше да опиташ.
Или предпочиташ да не е лекарствен продукт, а добавка?

# 1 104
Средна хубост. Има едни за смучене с портокал и с лайм. Усещала съм успокояване на стомаха след някоя джънк храна.
Може Еспумизан саше да опиташ.
Или предпочиташ да не е лекарствен продукт, а добавка?
От седмици съм на еспумизан, но на капсулите и ефект нулев! Може би сашета да взема?

# 1 105
Опитай. Усещам им действието. Може да вземеш 1-2 за проба. Поне при нас дават бройки.

# 1 106
Аз много добър ефект имам и от чая от копър. Има един бебешки в ДМ. Feneltee нещо такова беше .

# 1 107
Взех Газдеп и чай от Копър. Отделно взимам Линкес Форте. Та да видим..

# 1 108
Някой има ли опит с тестове за алергии и непоносимости? Правили ли сте?

# 1 109
Някой има ли опит с тестове за алергии и непоносимости? Правили ли сте?
Аз. Препоръчвам Д-р Любка Иванова

Общи условия

Активация на акаунт