Пазаруване от Amazon - тема №101

• 76 242
  • 769
  •   1
Отговори
# 90
Веднага след поръчката получих имейл с Order Confirmation.След това получих другия с това,че профила ми е задържан .Нямам друг нов и в поръчки на сайта вече я няма поръчката.
Не знам в такъв случай. Аз имах потвърждения за изпращане, затова си изчаках поръчките.

# 91
Да заради последните коментари. Особено заради това че подлъгах и приятелка.

Какво стана с роботите?
Моят нещо взе да се магарясва и се чудя дали да не си поръчам и аз, а този да го връщам.

# 92
Веднага след поръчката получих имейл с Order Confirmation.След това получих другия с това,че профила ми е задържан .Нямам друг нов и в поръчки на сайта вече я няма поръчката.
Няма да ви изпратят поръчката, нито ще ви блокират някаква сума.
Изпълнете стъпките, изисквани от вас след като се логнете в акаунта си и ще ви бъде отблокиран до няколко часа.
След това си пуснете поръчката отново!

# 93
  • Тополовград
Да заради последните коментари. Особено заради това че подлъгах и приятелка.

Какво стана с роботите?
Моят нещо взе да се магарясва и се чудя дали да не си поръчам и аз, а този да го връщам.
Току що мъжът ми ги е взел. Единият бил много очукан в обикновен кашон другият в оригинална кутия но чукнат тук таме. Довечера ще ги видя и ще мисля.

# 94
Как така Ви няма поръчките на сайта?Това не го разбрах,нали не можете да се логнете?Или се логвате но нямате достъп до поръчките?До съобщенията достъп имате ли?Имам предвид ,ако се логвате и влизате в профила има меню съобщения ,там пуска ли Ви?Ако е така аз бих си пуснала през менюто в профила личните данни ,а не през ел поща.

# 95
  • Сф
Най- вероятно са я канселирали и тогава горе при поръчките трябва да избере Cancelled Orders, за да ѝ се появи

# 96
  • София
Да сте мяркали някакви намалени детски ски екипировки?

# 97
  • София
Как така Ви няма поръчките на сайта?Това не го разбрах,нали не можете да се логнете?Или се логвате но нямате достъп до поръчките?До съобщенията достъп имате ли?Имам предвид ,ако се логвате и влизате в профила има меню съобщения ,там пуска ли Ви?Ако е така аз бих си пуснала през менюто в профила личните данни ,а не през ел поща.
Вчера им снимах картата като бях оставила видими само последните четири цифри и ми върнаха имейл отново и пак пише,че профила ми е задържан докато не представя документ от комунална услуга в която да се виждат трите имена ,адрес и телефонен номер.Пишеше да ги изпратя от имейла с който съм регистрирана в Амазон и така направих.След 2 часа ще минат 24 часа и отговор нямам ,а профила стои блокиран. Парите не са ми блокирани за поръчката .Какво е това чудо не знам .. Ето какво ми изпратиха отново
Hello,

Thank you for your response. We have reviewed the information you provided but we were unable to verify ownership of your Visa payment ending in **68 because Address and Billing statment. Your account is still temporarily on hold.

You can resolve the issue by signing in to your Amazon account again and following the on-screen instructions.

When uploading a document to verify ownership of a payment method, be sure that the name, address, payment type, and relevant transaction information are clearly visible. For your security, only display the final 4 digits of the payment method number.

Please share your information promptly so that we can verify the payment and restore full access to your account as soon as possible.

Sincerely,
Дава ми линк който ме вкарва  в Амазон и въвеждам три имена ,адрес по лична карта и телефонен номер ,снимах си дебитната карта ,като са видими само последните 4 цифри .Това ми се иска вече за 3 път.На билинг адрес ,не мога да разбера обаче кой адрес да дам този ,който е в Германия където искам да получа пратката или адреса по лична карта.
Сега дойде нов имейл :
Hello,

Thank you for your response. We have reviewed the information you provided but we were unable to verify ownership of your visa payment ending in **68 because address and billing statement. Your account is still temporarily on hold.
Да не би да трябва да дам адреса на превозвача който ще получи пратката в Германия?

Последна редакция: ср, 23 мар 2022, 12:35 от ♥ Димяни ♥

# 98
През браузър на телефона или моб.приложиние къде и как можа да видя описания на състоянието на артикул от количката ми?
Например: харесах си прахосмукачка от склада,  където има мн бройки, и съм добавила 2 в кошницата, състояние много добре,  но с различни описания.

# 99
Вчера им снимах картата като бях оставила видими само последните четири цифри и ми върнаха имейл отново и пак пише,че профила ми е задържан докато не представя документ от комунална услуга в която да се виждат трите имена ,адрес и телефонен номер.Пишеше да ги изпратя от имейла с който съм регистрирана в Амазон и така направих.След 2 часа ще минат 24 часа и отговор нямам ,а профила стои блокиран. Парите не са ми блокирани за поръчката .Какво е това чудо не знам .. Ето какво ми изпратиха отново
Hello,

Thank you for your response. We have reviewed the information you provided but we were unable to verify ownership of your Visa payment ending in **68 because Address and Billing statment. Your account is still temporarily on hold.

You can resolve the issue by signing in to your Amazon account again and following the on-screen instructions.

When uploading a document to verify ownership of a payment method, be sure that the name, address, payment type, and relevant transaction information are clearly visible. For your security, only display the final 4 digits of the payment method number.

Please share your information promptly so that we can verify the payment and restore full access to your account as soon as possible.

Sincerely,
Дава ми линк който ме вкарва  в Амазон и въвеждам три имена ,адрес по лична карта и телефонен номер ,снимах си дебитната карта ,като са видими само последните 4 цифри .Това ми се иска вече за 3 път.На билинг адрес ,не мога да разбера обаче кой адрес да дам този ,който е в Германия където искам да получа пратката или адреса по лична карта.
Сега дойде нов имейл :
Hello,

Thank you for your response. We have reviewed the information you provided but we were unable to verify ownership of your visa payment ending in **68 because address and billing statement. Your account is still temporarily on hold.
Да не би да трябва да дам адреса на превозвача който ще получи пратката в Германия?

Не, искат да докажеш притежание на сметката. Тоест документ, на който се виждат billing/ Rechnungsadresse - българския ти адрес, най-добре и с името ти, и номера на сметката, скрит до последните 4 цифри. Искат удостоверение, че не плащаш с открадната/намерена/чужда карта. Можеш да представиш както информация от банката, месечната разпечатка за движенията по картата например, така и бланка от плащане с тази карта на услуга, свързана с адреса ти. Предполагам обаче, че кирилицата ще е проблем.

# 100
  • София
Благодаря ти за отговора!Вече ми е по-ясно.
Вчера един от документите който им изпратих е точно от банката на която се виждат трите ми имена,адреса ми по лична карта,ЕГН и една част от номера на картата. IBAN не се вижда обаче.Трябва ли и той да е видим ?
Днес пак им го изпратих и пак ми писаха
Thank you for your response. We have reviewed the information you provided but we were unable to verify ownership of your Visa payment ending in 9468 because Document missing. Your account is still temporarily on hold.

# 101
  • Сф
Те не искат ИБАН, искат друг документ (от комунална услуга, примерно), на която се виждат твоят адрес, име и последни цифри на картата (което е различно от ИБАН). Ти не им пращаш каквото искат, затова не ти разблокират акаунта

# 102
  • София
Нямам такъв документ.Картата ми е издадена преди няколко дни.Нали им пращам документ от банката на която пише последните цифри от картата ,имената ми и  адрес ,това не им ли е достатъчно?

# 103
Мисля, че комуналната сметка се изисква за потвърждаване на адреса, не на банковата карта.

# 104
  • София
След поредното изпращане на едни и същи документи ,най-накрая го отблокираха.Не знам ,защо трябваше да изпращам над 6 пъти едно и също нещо за да стигнем до тук ...
Благодаря на всички ви!

Общи условия

Активация на акаунт